PANDA DA PANDA - VEM E DU


Iiih, asbra låt!



SPACE BUDDIES

Ska titta på Space buddies nu, haha. Mesig film, men ändå. Har ju sätt alla andra av dom.



DAG X

Hemma, var på en UF mässa, eller dag x som dom också kallade det. Helt okej, fick tuuusen lappar&papper, prov saker och sånt. Ont i fötterna har jag med, skorna jag hade på mig var nog ganska fel val, har inte helt gått in dom än. Madde & jag vill vara där nästa år, vi vill ju starta eget företag, wooh!

Fast fick tuusen grejer mer.



IDAG

.. kör vi på onepiece. Är så jävla trött, skulle ge vad som helst för att få sova vidare. Men nää, man måste ju till skolan. Hurrdurr. Ska gå och sätta upp håret, borsta tänderna och det dära nu. Sen gå, vill sooovaa!



SLADDAR OCH ALLT

Ihihi, mina och Maddes nagel pennor har kommit, och fler av våra stenar! Lycklig_chey. Och jag vet att jag är apdålig på att blogga för tillfället, men det är inte mitt fel (fast jo). Haha, nej men ska försöka fixa det, kan ju inte lova. Och min kamera vill fortfarande inte kopla till datorn, så det funkar ju inte helt, det är inte direkt kul med bara gamla bilder+cam bilder. Men ska snart försöka hitta en annan sladd, jag vet att jag har fler, men det finns ju tusen av dom och är inte så pepp på att gå genom min gigantiska sladd-låda just nu.
Så ska titta på en film nu och sen sova, imorgon börjar man med fotografisk bild, helt okej faktiskt.



DUKTIG STINA

Tittat på film med Madde igen, och ätit Ben&Jerry's. Haha, så jävla onyttiga vi är! Nu har hon dratt och jag har varit jätteduktig och lagt alla mina onepieces i tvätten, när jag säger alla låter det som asmångga, men det är bara tre stycken. Och nu ska jag hoppa in i duschen, mitt hår är jätte äckligt. Kan nästan göra backslick med det, ew. Skulle duschat imorse men hann inte och mitt hår blir jättesnabbt äckligt, efterblivet. Men ja, sen när jag har duschat så ska jag lägga kläderna i torktumlaren och sen får man se vad jag hittar på!

Haha, min första onepiece, underbar är den!



ELENA GHEORGHE - MIDNIGHT SUN




ALLT DET DÄR

Tittat på Big Momma 1&2, och en bit av trean. Madde och jag fick för oss att titta på dom, samtidigt som vi åt Ben&Jerry's. Världens godaste glass, värt vart enda öre! Utan tvekan. Men nu har hon dratt, så jag ska vara lataste cheyen, är så jävla trött. Trevligt!
Britney Spears feat. Sabi – (Drop Dead) Beautiful



OFF MOT SCHOOL

Har haft sån otrolig huvudvärk, så försökte somna om och allt, gick efter ett tag, nu är den nästan borta. Så går mot skolan nu! Försöker få tag på Madde med, men det är inte så lätt när man inte har gratis sms längre, haha. Men nu får jag snabba mig till skolan.



PARAMORE - IGNORANCE




SOOOOL ♥

Solen lyser som fan ute nu ju! Helt jävla underbart. Min syrra bad mig gå och posta ett paket åt henne, och snäll som jag är så gjorde jag det, och fick veta lite skoj skoj som börjar nästa vecka! Wooh, happy. Fast vad får jag inte säga, känns lite kul att jag är den enda (okej, fler vet det, men dom har ju med det att göra.) som vet. Haha.
Ska vifta på fötterna nu, har asont i den höra foten.



JÄVLA KAMERA

Hemma, har håltimme i över två timmar (nästan tre). Så orkar inte sitta i skolan och glo. Tar ju ändå bara tjugo minuter max att gå, så nu sitter jag här. Och kameran strejkar, hade tatt några asroliga bilder (där jag liknar ett koiskmongo). SÅ VILL DEN INTE KOPLA SIG TILL DATORN, tack kamera, tack. Den brukar få såna ryck och skita i vad jag vill, trevlig kamera.
Men ska vara super nörd och titta på film så länge, är på väg att bli sjuk. Hes som en jävla kratta med, trevligt.

MONGO (hahahah :D)
|
|
V



HYPER CRUSH - KICK US OUT




OM NIO MINUTER....

... går jag till skolan. Igår blev det lite ändrat, vid sju tiden drog vi till Växjö och åt. sen tänkte vi se på I am fumber four. Men den var helt full och vi åt för sakta, haha. Så vi hyrde film och tittade på den hos Madde. Och käkade mängder med glass. Asgott.
Men nu måste jag snabba mig, har inga sockar, hihi.
Blött hår och allt..



OM NIO MINUTER....

... går jag till skolan. Igår blev det lite ändrat, vid sju tiden drog vi till Växjö och åt. sen tänkte vi se på I am fumber four. Men den var helt full och vi åt för sakta, haha. Så vi hyrde film och tittade på den hos Madde. Och käkade mängder med glass. Asgott.
Men nu måste jag snabba mig, har inga sockar, hihi.
Blött hår och allt..



Mohaha

Hihi! Madde här! Nu dunkar jag musik och stina är på toan och vet inte att jag sitter här ;) Bye :*


MOT SWEBANK

Jag har inte ställt om mina klockor, orkar inte. Jag vaknade precis, och ska nu till Swebank och möta Madde, kolla om jag har fått pengar och sen ska vi till Hemköp. Sen till mig och......... SUPRISE (stavas det ens så?). Det visar jag senare vad det är vi ska göra, haha.



SÄMST FILM VINNER

Har världens huvudvärk, ska leta upp någon jättedålig film och kolla på, sen en ännu dåligare. Så ska jag hålla på tills jag somnar, orkar inte göra något annat. Så den sämsta filmen får ett pris, att bli hatad.
Vilken kul lördags kväll! Nej men jag bryr mig inte. Har ändå inget bättre för mig, eller även om jag hade hatt det så orkar jag inte.
Och om någon känner sig snäll så säg gärna en bra film (så kanske jag slipper se någon dålig.).

GLAD_CHEY



LEKT I PHOTOSHOP

Nä, jag är inget pro. Men det är en kul tidsfördrift.



PHOTOSHOP BRUSHES

Har 54 nya Photoshop brushes, precis lagt in alla, testade en av varje. Haha, vilket liv! Nu ska jag sitta och redigera lite bilder, fnizz.
Gjorde en ny kategori, 'Photoshop~'. Så slänger jag in anna mina meningslösa (egentligen astuffa) photoshop bilder.



LIMADE FAST MIG

Godmorgon!
Igår la jag mig efter tre. Kom hem runt två, lite i. Sen satte jag mig vid datorn, tänkte ju bara kolla om något kul hade hänt, men så var min ena bror inloggad. Så vi började snacka på Skype. Haha, jag har världens trögaste bror, jag lovar. Men han är allt bra han ändå. :)
Och igår blev det att jag och Madde drog till Torino där Saaby, Bea & Kiki redan var. Och vi drog till Simona (Kiki's syster), sen satt vi där heela kvällen tills lite i två. Helt okej! Mycket skratt och allt.
Iblnd är jag verkligen jättetuff, jag limade nyss fast mitt ena finger på O. Satt och lekte med limet lite, såg inte att jag hade fått lite på ena fingret så tryckte jag på O och så satt jag fast, HAHAHA. Jag tyckte att det var lite kul....
Men nu ska jag äta, gissa vad!



4EYES

Haha, gud vad jag ser rolig ut i glasögon, dom är jättegamla, men jag behöver dom när jag läser (och sitter vid datorn egentligen). Så jag har läst och varit asnörd. Nu ska jag gå till Hemköp, ska köpa klubbor till Madde och något ätbart till mig. Jag har inte ätit idag... Så något måste jag ha.



UTTRÅKAD




YOU ARE MY CANDYMAN

Slutade vid typ tjugo över ett, hade bara samhälle. Fast stannade liite till och snackade med en lärare, sen drog jag, Madde & David till marknaden. Inget kul där, köpte en munk sen drog vi typ. Och blablablablallalblablalbla hemma nu. Haha, intressant.
Senare runt sju kommer Madde hit och vi ska pilla med naglarna, som vanligt. Vi har köpt stanar nu, äntligen! Och imorse bröt jag en nagel. Höll på att , helt seriöst. Ska fixa den senare, men känns helt konstigt att ha en kort. Usch. Och tills Madde kommer ska jag ligga i sängen och typ.. Spela Spore! Har ju inte spelat på typ två veckor om inte mer. Det blir det nog. Och äta en klubba.



EMII - MR. ROMEO




OFF TO SCHOOL


Kom på att jag har slutat använda fondation, duktig Stina!



IT'S FRIDAY, FRIDAY

Godmorgon bloggen!
Vaken, hyffsat pigg. Ska gå och duscha strax. Går ju till skolan om en timme och en kvart ju. Man måste ju bara älska fredagar, kan sova massor!
IT'S FRIDAY, FRIDAY.
(nej jag har aldrig hört något så hemskt, människan borde bli stum.)



HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN

Förlåt för askass bloggning idag (igår), men ja. Typ vid lite innan åtta så ringde Madde och bara sa "gå ut!". Så då blev det bio igen, Hur många lingon finns det i världen. Har aldrig sätt en dåligare film. Alla i bio salongen satt och asgarva, jag skrattade inte en enda gång. Satt helt vettskrämd och bara glodde. Den var inte alls bra, se den inte. Usch.
Men nu ska jag sova, imorgon är det sovmorgon precis som varje fredag, järligt. Så godnatt alla!

Haha, älskade kaka!



SOOOOL ♥



Solen lyser som fan och man blir asglad av det!



JUSTIN BIEBER: NEVER SAY NEVER

Ååh, satt med rysningar genom nästan hela filmen, älskar den!

Handling: I Justin Bieber: Never say Never, får vi följa den unga storstjärnan under hans utsålda My World-turné sommaren 2010. Förutom Bieber själv, medverkar även Miley Cyrus, Jaden Smith m.fl. Vi fårockså se intervjuer med fans och andra som följt fenomenet Justin Bieber från början av hans karriär, bl.a hans mentor, Usher. (kopierat från sf.se)
♥♥♥♥♥ / 5



JUSTIN BIEBER - NEVER SAY NEVER

NU DRAR VI SNART MOT VÄXJÖ FÖR ATT SE JUSTIN BIEBER. Ihihih!




TACO-ONSDAG

Stina & Madde har gjort tacos. Haha, asgott. Men man blev mätt som fan. Men ack så gott. Nu fixar vi naglarna (ovanligt). Hundra procent oredigerade bilder och hundra procent osminkade!









MORNING

Godmorgon människor!
Igår la mig mig efter tre, typ runt tolv tiden (tror jag) kom Madde och David. Hurr durr, sen vet jag inte när jag kom hem igen, men somnade inte förens efter tre. Och nu på morgonen så väckte Madde mig, buse! Men nu är jag pigg och vaken! Funderar på att typ småstäda lite, det är ju reden rent, men ni vet små saker som dammsuga golvet.



JUSTIN BIEBER: NEVER SAY NEVER

Ååh, imorgon ska man se se Justin Bieber: Never say never! Längtar som fan. & lovar, jag älskar när han i slutet av trailer skriker "Never say never". Ååh!



TUMMEN UPP

Home! Fyfan vad det blåser ute, trodde nästan att jag skule blåsa iväg. Haha. Nej men det blåser verkligen jättemycket. Men det gör inte så mycket.. All snö är ju sågott som borta! Bara dom stoooora snöhöarna kvar, det måste man ju bara älska. Snart kommer våren och tar oss med storm.
Imorgon är det studiedag, wooh. Kan sova hur länge jag vill, gott. Tummen upp på det! (liknar en kille, hahahaha.)



FÖR ATT BÄÄ'NA ÄR SÖTAST

Tänkte bara skryta lite om att mina (egentligen min pappas...) får är assöta, speciellt lammen.
Och som sagt så städade jag i helgen, så jävla tuff var jag, lyssnade på Aqua, hade ingen annan skiva hemma och datorns högtalare kunde inte överrösta damsugaren, haha.
    




DIGITALT SKAPANDE

Asså, jag lovar. Digitalt skapande är meningslöst. Tänkte bara säga det.


.

Godmorgon alla! Klockan är halv åtta och jag dör så trött jag är. Men måste upp nu, idag är det veckans värsta dag, lektion på lektion med fem minuters raster typ! Tisdagar är inget jag gillar. Fast nu måste jag gå upp om jag ska hinna!



SCRUBS

Sta titta på Scrubs och sen sova, godnatt!



NYA GARDINER

Ååh, fick nya gardiner av Maddes mamma som hon hade sytt åt mig, lycklig Stina! Dom är jättesöt, och såklart rosa. Det gillar vi!



NAGLAR

Done, done and done! Haha, så lång tid det tog, men vi kollade på film och allt annat samtidigt.

Första gången jag använder sånna naglar, inte direkt pro. Men eey, alla måste få göra dåliga saker!
Och bilden på fingrarna är för att Madde limade fast sig själv, HAHA.



SAM TSUI - DON'T WANT AN ENDNING



Sitter fortfarande med naglarna. Madde skrattar åt att jag fick lim på kinden. KUL.



VINDRUVOR ÄR ASGOTT

Hemma, hade bara två lektioner. Helt okej! Nu ska jag och Maddeplutt dricka lösk och äta ostbågar och vindruvor. Fyfan vad sugen jag är på vindruvor! Muuums! Sen ska vi fixa naglarna, har köpt lite nytt nu, helt okej.
Så blir lite skoj skoj bilder sen, hihi. Och ska lägga in bilderna från helgen med, har annan sladd till kameran här ju. Som måste funka. Men nu ska vi starta en film!



BRUM BRUM, BROTTOM

Är vaken, aa. Men ska gå om tio minuter typ, lite stressad. Men anyway, jag har tusen blåmärken på benen! Cp.
Haha, nu måste jag gå, ciao~


LET'S START TOMORROW

har varit apdålig hela veckan, asså med bloggandet. Lovar att bättra mig. Börjar med det imorgon, nu ska jag sova. Eller sover redan. Så imorgon börjar jag med att vara awesome igen!

Camen funkar igen, men jag orkar inte just nu, haha.



BLABLA

Hemma nu, asså hos min pappa, tillbaka från Carola. Vart la kul. Men somnade runt halv sju imorse, sov till helv elva kanske. Fyfan vad trött jag är. Skulle gärna sova men kan inte. Ska snart fortsätta snurra åt Freja. Sen hem. Så sova blir efter åtta, runt nio. Ska fan sova direkt.
Men nä, nu ska jag lägga mig ner fem minuter, min mage svider som fan. Och nu försvinner internet, så har internet ikväll igen, så ja, will be back då. Ciao~

Camen funker fortfarande inte, bra. För just nu liknar jag ändå en ner crackadhora.



MOT CAROLA




THE PARTY IS IN MY HEAD

Tänker höja volymen och hoppa runt nu och hoppas på att maten snart är klar så att jag kan dra till Carola. Och min sladd funkar fortfarande inte, efterblivet. Men ja, ska hoppa runt nu, kuul.



SLADDFAN

Sladden mellan min datorn och kameran dog. Återkommer när den funkar, har en apsöt bild att visa då.


MOT BÄÄ'NA

HAHA, känner mig äcklig, torkat damm osv asmycket, trevligt. Men rent är det nu. Men nu måste jag snabba mig med att byta om, ska hjälpa Freja med snurrandet nu, så ja. Blir att ta mig sockar sov. Tralala. Ska hälsa på fåren med. I alla fall lammen.


TRALALA, DETTA ÄR EN RUBRIK

Då är man vaken, sa att jag skulle upp tidigt, gick nästan. Min pappa väckte mig vid åtta, men nää. Jag sov vidare, och jag skulle ge vad som för att få sova mer. Jag är fan trött heeela tiden. Ska äta vitaminer nu bara för det. Kul. Men nu ska jag dammsuga hela nedervåningen av huset. Kul, men ja. Sen skulle jag hjälpa Freja med att snurra på något... Asså va? Men vad gör man inte för pengar? Haha.
Sen när det är gjort måste jag verkligen fixa naglarna, dom ser hemska ut! Så det är ett måste idag.
Men ja, jag tror Wille är störd, han slickade på mig fot, mysigt.

Camen la nyss av, skitkul.



GODNATT OCH ALLT DET DÄR

Inte för att vara mesig, men ska faktiskt sova nu. Även om det är fredag, men jag ska upp tidigt imorgon, senast halv tio (aptidigt för mig.). Så mesig Stina är meesig, sovdax. Godnatt.



BÄÄ BÄÄ VITA LAMM

Så, då sitter man hemma hos pappsen, har gjort det ganska länge, men ändå. Första jag gjorde när jag kom hem var att äta, haha. Min pappa hade lagat mat, mums. Sen satt min pappa&Freja och kollade på TV medans jag satt bredvid och läste i någon tidning Freja hade köpt. Sen tittade dom på något som var så fruktansvärt trkigt så jag gick upp, haha. Så ja, nu sitter jag här på mitt rum.
Ska snart fixa naglarna tror jag, och kanske se på film. Är fortfarande trött, asså hur mycket jag än sover så är jag trött, vad fan är felet på mig?! Efterblivet. Men jaja. Nu blir det naglarna.
Juste, vi har MASSA MASSA lamm, aslycklig. Imorgon ska jag fan springa dit (kommer gå... Eller åka bil... Och det är 100 meter dit typ......) och mata några, åååh. Haha, jävla bonde jag låter som, nej men lamm är fett söta. Så ja.

HAHAHAHAAH, ja det är hästar på min kudde.......... :(



MOT MENLÖSA

NU DRAR JAG. Fnizz, och vet inte varför men jag har en sån känsla av att jag inte kommer ha internet där.. Men vi får se, så om ni inte hör något frpn mig på hela helgen så vet ni varför, men ja. Nu drar jag, ciao~



IN DAS SCHOOL

Aa, sitter i skolan, klart. Har samhälle, men måste sluta tidigare, haha. Annars hinner jag inte med bussen hem. Och hinner nog inte blogga innan jag drar igen, kanske bara! Men ändå, nu ska jag jobba på. duktig Stina. Har om brott och sånt. Men ja, jobba Stina jobba.


OLA - PRINCESS



Off to school.



VAR FAN ÄR VÅREN?!?!?!

Okej, jag vaknade och var jätteglad över att jag var pigg, bestämmer mig för att dra upp rullgardinerna (heter det ens så?) och släppa in ljuset.... OCH DET ÄR APMYCKET SNÖ UTE!?! Men va?! Igår var det ju soligt och fint, jag såg till och med folk som åt glass... Jävla äckel snö, nu tycker jag att våren kan komma och stanna.

"Jag tycker att vi byter väderansvarig med omedelbar verkan. Jag tycker nämnligen att en person i den positionen skall ha full koll på årstiderna och vilket väder som hör till vilket." Min gammla lärare ifrån högstadiet skrev det på facebook, håller med!

Nu ska jag börja fixa mig och packa... Snö helvete.



TRÖTT STINA

Som vanligt gick inget som tänkt, somnade & sov tills nu. Asså jag är trött hela tiden! Efterblivet men ja, funderar på att fortsätta sova faktiskt och vakna tidigare imorgon för att packa osv. Ska ju hem i helgen.
Och jag har blogat jättedåligt nu denna veckan, lovar att bättre mig. Nästa vecka ska jag inte sova bort hela dagarna, okej? Men just idag tänker jag, ska gå och tvätta bort min mascara och sen sova vidare. Och sen får jag se när jag vaknar. Så godnatt folket.


JA, PRECIS

Home. Skönt. Trött, yes! Nej men nu är det inga mer tema-dagar och imorgon börjar jag efter tolv, helt okej. Så nu ska jag redigera bilderna som ska in imorgon. Får hoppas på att dom blir hyffsat vettiga iaf. Sen ska jag spela Spore med, har fortfarande inte spelat sen i lördags, inte okej! Fnizz. Så ja, det blir väl dagens göra...
Fast måste fixa naglarna med! Satt och rev bort allt innan idag, haha.




GOOD MORNING~

Fyfan vad trött jag är! Asså, ändå somnade jag snabbt igår, fatta mycket somna jag berhöver? Haha. Nej men ska tvinga mig upp nu, jippi.
Nej men jag överlever, nog.


MESIG STINA ÄR MESIG

Ja, fortfarande Bad boys 2 på tv, men satan vad trött jag är! Tänker kolla ett tag till sen sova, imorgon ska jag vara hos Maddeplutt vid åtta igen. Så sovadax snart, haha. Jag är seriöst den tröttaste personen jag vet, jag kan seriöst sova hur länge som helst! Men ja, är tillbaka imorgon.

eric ♥

Godnatt.

Cha, jag liknar en snubbe, tufft.



BAD BOYS 2

Åh, kom nyss ut ur duschen och såg att Bad boys 2 går på TV, ska titta på den och slappa lite. Helt awesome.




GANSKA VETTIGT

Tänkte skriva mitt första vettiga inlägg, men jag glömde vad jag skulle skriva. Så nu tänkte jag bara säga att mitt liv är över, saften är slut. Så nu ska jag gå och dränka mina sorger i duschen, just so you know. Och höja volymen lite, fnizz.


ALLT DET DÄR

Homiee. Haft tema dag idag, Lika/Olika typ. Inte direkt time of my life, men bättre än lektioner, haha. Men ja, imorgon är det också tema dag, samma.
Men nu ska jag dricka saft och äta chokladpuffar. & försöka göra något vettigt samtidigt, typ som att fylla i det sista i några papper. Men mest troligen kommer jag titta på TV först, Scrubs ju! Haha. Och innan jag drog hem så stog jag och Madde och väntade på David, så var där två ungar som bara "Hej... Hej. HEJ. HEEEJ!!!!!" och jag pratade i telefon så jag orkade inte svara, men dom fortsatte "HALLÅ, VI PRATAR MED ER. HEEEJ. HEJDÅ. HEEEEJ. HALLÅ. VI PRATAR MED ER". Så höll dom på i kanske tio minuter, sen fick jag världens ryck och bara "MEN HÅLL KÄFTEN JAG BRYR MIG INTE!!!!". Kände mig smått elak sen, men dom var sjukt irriterande, lovar, vem som helst hade tröttnat på dom. Men ja,  jag är ju inte direkt snäll, haha.
Men nu ska jag blanda saft!

Har min otoligt snygga ungdomsbarndkår tröja, HAHAHAAH. Kan fortfarande inte fatta att jag var med där.



ERIC SAADE - IT'S GONNA RAIN



Nu drar jag till Maddebajs.



AWESOME MORGON

Och jag är vaken, sa ju det Madde! Känner mig ganska awesome, har liksom varit vaken sen tio i sju. Känns helt okej. Går här ifrån vid senast tjugo i åtta, ska vara hos Madde vid åtta idag istället för fem-tio över. Så nu ska jag gå och klä på mig och allt det dära som man måste göra innan skolan.
Och lyssna på Eric Saade .
Perfekt morgon det!

eric ♥




GE MIG PENGAR

Ihih, duschat nu, awesome. & igår hittade jag ett par skor som jag ville ha btw. Skulle lägga in dom igår, men jag glömde. Så dom kommer upp nu, känner att jag vill vara lite smått rik. Yeah.
Och nu ska jag leka nörd, ska läsa! & dricka saft.


Nää, bliderna är inte direkt bra, men ändå, snygga. Mumsi, fast för stora. Haha, min storlek fanns ju inte.



LAT STINA ÄR LAT

Fyfan, ibland tror jag att jag är latast i hela världen, lovar. Men nu ska jag i alla fall gå och duscha, sen får jag se vad som händer, mest troligen spela lite spore, inte spelat sen i lördags, haha. Men jao, får se!

eric ♥

I fredags eller lördags vad jag fullkomligt normal, lovar.



DESPICABLE ME

Så söt film! Agnes var ju lätt bäst.

Handling:
Gru är en storväxt, skallig och ganska elak man som "försörjer" sig som skurk! Med en knäpp doktor och några oidentifierbara gula figurer till assistans har han lyckats med några mindre minnesvärda kupper men ser sig plötsligt helt överkörd av den yngre förmågan Vector som lyckats stjäla pyramiderna i Egypten!

Gru börjar spåna på en makalös plan att stjäla månen men behöver en förminskningsmaskin som hamnat i Vectors händer. Av en ren slump inser Gru att vägen in till Vectors hårt bevakade lya är tre föräldralösa småflickor som säljer kakor. På måfå adopterar han ungarna som inte helt oväntat vänder upp-och-ner på hans tillvaro. (text kopierat här ifrån)

♥♥♥♥ / 5




ERIC SAADE - MANBOY



Kan inte sluta titta/lyssna på den!

Asså, egentligen är jag ine så överdrivet beroenda av Saade som jag verkar, okej?



NÄR LAMMEN KOMMER SÅ KOMMER SOLEN

ÅÅÅH! Pratade med min pappa nyss, vi har över 60 lamm nu! Ihihih, underbart! Ska ju hem i helgen, ååh, massa lamm. Haha, ja jag älskar lamm, så är så himla söta! Wonderbart. Haha. Och solen lyser som fan, helt underbart det med, vilken toppen dag det är idag. Och imorgon får jag pengar, mycket bra det med.
Just nu är högtalarna ikopplade och Eric Saade spelas, goodie goodie! Ska nog äta lite med, har inte ätit idag och börjar känna att jag är smått hungrig... Hmm. Hihi, men åh vilken bra dag det är idag. Blir så överdrivet glad av solen just nu, saknat det. Haha.
Så nu ska jag nog ta något och äta, fixa naglarna, se på film kanske. Haha. Är på bra humör, men för trött för att orka göra något ändå, haha. Ryck på mig!

eric ♥
Min arm liknar en köttbulle, men jag bryr mig inte, för jag är glaad.



CODY SIMPSON - ALL DAY



Nu ska jag vara super mes och sova!



GODMORGON NÄSTAN

Ja.. Jag somnade innan, var så jävla trött. Så sov i tre timmar typ, asskönt. Men nu måste jag ta bilderna, i alla fall ena, vet ju inte den andra än.. Damn. Men ja, får göra mitt bästa! Haha.




HOWDY COWBOY

Home, dilmet klart reklamfilmen nu! Haha, fyfan vad kul vi har haft. Vi har säkert lekt med allt inne på Hemköp, kul. Nej men så värt det, även om vi skämde ut oss. Sen har jag & Madde varit barnvakter i typ en kvar, min syster kom till skolan för att få en lapp på skriven och allt, så vi att i bilen och lekte med Tobias. Och så gick en utanför och tittade på oss, haha. Skitkul. Och nu ska jag försöka skriva ett föredag till Svenskan. Det ska läsas upp imorgon... Jippi. Kommer aldrig klara det, har ingen aning om vad jag ska skriva om! Det är ju lätt att skriva det, men att komma på något är det svåraste. Helt klart, sen måste jag ta en kärleks bild till en av medielektionerna, eller två. Vet vad jag ska ha till den ena, men inte den andra. Sååå kul.



GOOD MORNING~

Asså, det gör ganska ont att tappa mobilen på foten, första jag gör när jag går upp ur sängen är såklart det. Men jaja, är vaken, har duschat nu. Så nu ska jag leta upp kläder och sånt. Går om cirka en halv timme. :)




NCIS: LOS ANGELES

Nu har NCIS: Los Angeles börjat, wooh! Haha, ska titta på det nu och sen sova. Imorgon är det dock sovmorgon tills halv tio typ. Skönt. Så går upp runt halv nio kanske. Så är tillbaka då!
Godnatt och allt det där.

Gammal bild, kul.



HOW I MET YOUR MOTHER

Nu ska jag titta på How I met your mother, bäst är det! Och dricka lite saft också.  Fnizz.




IF I WERE A BOY

Asså, haha. Seriöst, jag liknar en kille oftast, kul! Nä, men ändå.
Sitter och dricker te & kollar på melodifestivals reprisen, bara för att få se Eric igen. ;) Nej men har inget att göra, är fruktansvärt trött. Orkar inte göra något annat. Funderar på att spela lite spore, kanske göra om naglarna. Eh vafan, littar lite till sen får jag se vad jag gör, mest troligen något meningslöst. men ändå!

Wassuup dude?



VAKEN

Lever halvt igen, har varit halvt vaken i lite mer än en timme, men har legat i sängen och varit aptrött. Funderar på att gå och äta, känner att jag är lite smått hungrig, men får se hur det blir med det, först ska jag nog plocka upp mina kläder som jag slängde på golvet igår kväll. Och ska titta på melodifestivals reprisen sen, haha. Nejdå, gillar ju inte alls Eric Saade... Haha.
Nej men nu ska jag rulla ut ur sängen!

Eric Saade – Popular
Eric Saade – Manboy
Eric Saade – Masquerade
Eric Saade – Sleepless
Eric Saade – Still Loving It
Danny Saucedo – In The Club


DAX ATT DEJTA JOHN BLUND

Hemma nu, har tvättat av mig sminket och bytt om osv. Så nu blir att att hoppa i sängs och ha en trevlig dejt med John Blund. Fnizz, så imorgon sover jag nog ganska länge. Så bli inte förvånade om jag inte är tillbaka föra tre, haha.
Men godnatt!

Fin bild.



ERIC SAADE VANN

GLADAST I VÄRLDEN, ingen kan förstöra mitt humör nu! Så nu drar jag ut! ciao~


ERIC SAADE

Tänkte bara säga om Eric Saade inte vinner så tänker jag dränka svenska folket i riktigt gammal och illa luktande  mjölk, okej?

SNYGG ERIC ÄR SNYGG.



TALKINGCLOTHES

Känner att jag vill ha pengar just nu. Allt är ifrån Talkingclothes .

Och nu ska jag se på melodifestivalen!




SERIÖST, JAG KAN INTE VARA SERIÖS

Haha, asså jag kan fan inte vara seriös. Speciellt inte på bilder, det funkar inte så! Haha. Nej men om typ en timme är det melodifestivalen, ska sitta och dreggla över Eric Saade. Och han ska vinna. Annars blir jag putt. Och Swingfly kan få komma tvåa & Danny trea. Sen skiter jag i vilken, fast hon Sara Vagra kan komma sist. Men ohoho, sitter och lyssnar på Eric & Justin Bieber. Mums. Och nu är det inte länge kvar tills Justin Beiber Never say never, längtar!

Eric Saade – Popular
Danny Saucedo – In The Club
Swingfly – Me and my Drum

Fyfan, där ser man verkligen hur kort mitt hår är................ HUHUH.




BLACK & GOLD





ALEXANDRA STAN . MT SAXOBEAT


Lite sådär överdrivet snygg är hon!



REN OCH FIN LÄGENHET

Nu har jag diskat allt, fy fan säger jag bara. Var tvungen att öppna ett av fönstrena helt, känner mig fruktanvärt duktig, hela lägenheten är ren nu, nästan. Och asmycket är tvättat med. Duktig Stina! Men mår ganska illa nu, skulle ju äta innan men bestämde mig för att städa före. Upptäckte nu att det var ett dåligt val. Så nu ska jag äta, chokladpuffar. Fattar inte hur jag orkar, det mättar ju egentligen inte alls bra, men jag lever på kanske en till två skålar chokladpuffar om dagen och ibland skolmaten. Egentligen borde jag må piss. Haha. Efterbliven är jag ju ibland. Men jajajajajaja. Fnizz. Nu ska jag äta och sen bara lägga mig och slappa, kanske se på en film eller något.

Aa, cam bilder, men ändå.



CHOKLADPUFFAR

Godmorgon världen, sovit gott? Det har jag, som som en jävla unge. Älskar att somna med nytvättade säng kläder. Underbart! Men nu är jag i alla fall vaken, ska snart ge mig på köket (kommer dö.). Lovar att köket kommer ta längre tid än vad allt annat gjorde.Kommre ju bli jättekul... Nej, men måste göra det. Haha.
Naglarna som jag gjorde igår blev jag inte alls nöjd med, ska ta bort dom senare och göra om dom, igen. Ibland undrar jag om jag inte är lite väl beroende av mina naglar? Haha, nejdåå. Men nu ska jag äta chokladpuffar och sen ta köket.



KAKA

Internet är tillbaka! Wiie. Städat hela lägenheten förutom köket, ska ta det imorgon. Tyckte att jag var så duktig som städade så jag belönade migsjälv med en kaka. Mycket bra belöning tycker jag. Haha. Ska göra klart min naglar som jag håller på med nu och sen lägga min i sängen och läsa lite nu, sen sova. Så godnatt alla!




mitt internet funkar inte just nu, har var...

dsc01482 (MMS)

mitt internet funkar inte just nu, har varit av i typ en timme. vet inte hur lång tid det tar tills det kommer tillbaka, ibland tar det en dag, ibland några timmar. så kommer inte blogga mer förens det är tillbaka (logistik ju.). men just nu städar jag, lägenheten är nästan helt ren! awesome. men nu ska jag fortsatta, tillbaka med massa skit när internet startat igen!




KLUBBOR


(Nää, jag förväntar mig inte att någon ska svara på frågan, men man kan ju hoppas.)



ROSA PONNY I PONNYLAND

Spelat i över två timmar nu! Shit, har inte kollat på klockan sen jag började spela, sitter helt fast. Om det inet vore för att jag började må illa av kakorna så hade jag nog fortsatt spela, men eftersom att jag var dum nog att äta två stycken så är jag nu så mätt så att jag typ dör. Haha. Asså Spore är beroende framkallande, jag lovar! Helt underbart, fnizz. Fast dom första två faserna är ju lätt bäst, fjärde är bara allmänt skum. Kommit dit nu, åhåh. Det finns Ponnysar i Ponnyland, och kör runt i en Ponny. Och deras hus heter Ponnyhus. HAHAHA, efterblivet. Allt där är roosa~.
Nej men nu ska jag ta en pause från att spela, funderar på att göra om naglarna. Råkade riva bort lite från en nagel innan, damn. Får se hur det blir! Nu ska jag i alla fall hitta min mobil laddare.



THE AWESOME FACE

Slutade vid nästan två, härligt! Följde med Madde och hennes mamma till maxi sen, slapp gå hem som tur var, det började regna precis när jag skulle öppna dörren så jag han dock bli blöt. Men på Maxi så köpte både jag & Madde kakor, ååh. Mina favoriter (nästan).  Köpte en coca cola cherry med, mums! När jag kom hem så städade jag bordet helt, var helt fyllt emd skit där. Haha. Så nu har jag satt hit datorn, ska äta kaka, dricka cola cherry & spela spore. Det är livet det, haha. Nej men senare ska ajg tydligen städa hos någon, har fortfarande inte fattat helt, men jaja.

HAHAHA, mongo.
|
|
|
V


Awesome, ni kör vi på!



påväg till Madde nu, tanke lägga in en asf...

dsc01476 (MMS)

påväg till Madde nu, tanke lägga in en asfin (ful) bild innan jag gick, men datorn hängde sig så det gick inte! bajs med. men ja, bara det jag hade att säga. hihi.




HELLO KITTY

Så, varit och lagt tvätten i torktumlaren, 50 minuter på det med!
Och man känner sig så fin just nu, Hello Kitty linne och shorts, blött hår och allt, yeah! Dax att börja sminka sig.




SOLEN LYSER

Vaken, har varit det i ca 30 minuter. Varit och tvättat, eller kläderna ligger i tvätten, ska hämta dom om 50 minuter. Under den tiden ska jag duscha, blir att inte slöa då! Mina duschar brukar vara i en timme och då menar jag mina snabbduschar, älskar att duscha. Haha. Nej men jag hinner.
Solen lyser där ute! så skönt, jag måste ju gå ut för att gå till där man tvätter, det var ju ganska varmt när solen lös på mig, så skönt! Det är en riktig hiss för idag, absolut. Nej men nu ska jag hoppa i duschen.




TOE ART

Hahahaha, är hemma nu. Men sitter och målar tånaglarna nu, tog bort det gamla jag hade (rosa med guld mönster). Använder det nya baby rosa som jag köpte innan idag, gud vad snyggt det är! Ska dock inte ha dom så, ska snygga till dom med lite annat över, kommer bli awesome. Dock kommer jag inte visa det, inget fan av att visa mina fötter. ;)
Nej men kanske... Om dom blir riktigt kick ass snygga så visar jag dom, annars inte. Och jag råkade förstöra högra pekfinger naglen innan! Blev ganska sur, hade ju gjort dom så fina. Men jaja, bara att göra om den naglen, inget värre än så ju.
Ska måla klart tånaglarna och sen sova tror jag, har ju sovmorgon imorgon, till tolv. Men ska gå upp vid nio, ska tvätta lite innan skolan. Haha, duktig Stina! Så jag är tillbaka imorgon, godnatt.


HAHAHAHAHAHHA, en glad Stina!



TICKLE ME PINK - TYPICAL


You are nothing more then a typical whore.

Nu ska jag tydligen till McDonalds... Haha, får hitta någon tröja då..



PRIVATE VALENTINE: BLONDE & DANGEROUS

Ännu en Jessica Simpson film, även denna var faktiskt bra.

Handling: När filmstjärnan Megan Valentine plötsligt blir pank råkar hon utför en bilolycka och beslutar sig för att gå med i armen. Hon upptäcker snabbt att det inte var alls som hon trodde att det skulle vara och förstör för alla.

♥♥♥ / 5



LEOPARD NAGLAR

Faktiskt nöjd, inte världens bästa men ändå. Och min brutna nagel förstör jätte mycket! Det ser inte alls lika fint ut nr den är så kort.

Och jag har gjort en ny kategori, 'Naglar~', ska börja visa mina naglar nu!





FLYGER MOT HEMKÖP

Spelar Spore nu, ohohoh. Försökte prtsc, men nää. Det funkade ju inte, cp. Ville ju visa mina awesome nya ponnysar! Deras planer heter Ponnydalen. Och dom är allätare istället för kött ätare, mycket finare. Haha. Nej men ska inte tjata för mycket om Spore. Har målat ena handen, faktiskt nöjd! Gäller det bara att få den andra handen lite bra.
Ska gå och köpa chokladpuffar nu, hungrig. Och det är ju typ det enda jag äter, jag låter fan som en tjockis, lever på chokladpuffar, coca-cola cherry & klubbor. Fast destu mer jag äter destu mindre väger jag, konstigt! Fast nu ska jag hoppa upp på min rosa enhörning och flyga till hemköp!

Känner mig verkligen asfin idag!



NAIL ART TIME

Home! Slutade tio i två, satt med Madde och väntade på David, han kom en halvtimme senare. Sen var jag så snäll jag jag väntade med Madde på banken för att hon skulle fixa lite. Sen gick vi till Mix, Kicks & parfym affären. Blev fyra nagellack och en Art liner rikare. Blir att fixa naglar nu! Redan börjat lite, om dom blir snygga kan jag visa dom sen. Haha, känns som att mina nagellack bara ökar och ökar, bra det! Nagellack kan man inte få för många av.
Samtidigt som jag fixar naglarna ska jag spela lite mer Spore, lovar, min Ponny är så jävla tuff. Kanske en klubba öppnas också... Det får jag se.


På översta bilderna är några av Maddes med och alla mina är inte där heller. Men ändå, nagellack~



BROOOM PHOTOSHOP

Nu slutar man, men har suttit och lekt, haha. Så fail!





SPORE ÄR BÄST & JAG ÄR I SKOLAN

I'm in school! Vaknade halv åtta, gick mot Maddeplutt vid kvart i åtta. Och nu i skolan. Ganska tufft att jag vaknade i tid, med tanke på att jag slutade spela efter tolv, så fruktansvärt kul att spela! Har döpt min planet till Ponnyland och mina varelser heter Ponny. Haha, dom liknar köttätande mördar ponnysar! Assöta. Hel rosa med. Världens bästa spel, ni som inte har spelat det måste! Så värt det.
Nu har jag fotografisk bild, vi sitter och göra bilder med temat Lika&Olika. Ska ställa ut bilderna sen, riktigt bra att jag inte har en bild. Men sitter ändå och redigerar bilder, fast inte seriöst. Haha.
Idag ska jag&Madde ha musik uppvärmning på idrotten, inte alls kul. Men måste om man ska få betyg. Så det ska göras, sen ska vi få tidningarna med som vi har gjort, helt okej. Men nu ska jag försöka jobba.



Fin mulvard.




SPORE

Pratat med Emma ganska länge nu, mys. Men ska spela Spore ett tag nu, fixade det i helgen. Det ville inte funka innan men nu såå! Har Cute & Creepy saken med nu, ohohoh. Skapa ännu sötare.... Saker? Haha. Nej men Spore är i princip enda spelet jag gillar att spela på datorn, eftersom att min dator inte klarar något annat, haha. Fail. Men askul, har inte spelat det på jättelänge! Nu ska jag börja nörda det, fast bara liite liite idag, ska sova sen. Så spelar kanske en halvtimme typ. Sen sängen. Så jag är tillbaka imorgon med massa nya onödiga saker!

Godnatt~

Ohohoh, spore~



FILM - BLONDE AMBITION

Ganska bra film, min humor. Norskarna gjorde hela filmen!

Handling: Katie kommer från Oklahoma men åker till New York för att besöka sin pojkvän. Hon hittar honom tillsammans med en annan kvinna och han dumpar henne. Katie har aldrig varit utan honom innan men måste lära sig att vara ensam.

♥♥♥ / 5



SNÖ SNÖ SNÖ, DÖ

Haha, klämde nyss mina fingrar mellan bordet och elementet, dog ganska hårt! Gjorde ju ont, men ja. Jag lever ändå, otroligt nog. Ska gå och hämta nagellacks borttagningen nu, ska fixa naglarna lite. Kanske se på en film samtidigt. I vilket fall som helst så ska en klubba öppnas nu med!
Det är helt vitt ute, helvete! Tycker att det kan bli riktigt med vår nu!

Hahahaha, började skratta på första bilden bara för att jag skenade mer med ögonen innan!




DESIGNEN

Nya desigen uppe! men... Meny saken är längst nere... Iaf för mig, men när jag kollade med explorer var den rätt. Men när jag la dit den var allt rätt och när jag sparade så hoppade den ner.... Fan! :(
Men jaja, fixar det senare, ska se på film och halv sova nu, så jävla trött!

- Vad tycker ni om designen?



BTW....

.... det är snö blandat regn ute, fml.




FIN RUBRIK

Digitalt skapande, haft det lääänge (40 minuter). Har det 40 minuter till, jippi. Sitter och gör svartvita bilder, tråkigt. Hållt på med det i kanske 2 veckor, inte helt okej.
Och efter skolan ska jag fixa naglarna sen sova, som ju så lite inatt, så sova en timme ller två, sen fixa designen, den är klar, har bara glömt lägga in den. Duktigt, är faktiskt nöjd till och med! Wooh. Och att gissa vilken färg är ju bara dummt, säger ju sig själv att den är rosa! Men ni får se sen. :)
Ska sitta och göra vovven svartvit nu, låter ju trevligt. Fast mest sitter jag och glor runt, trevligt.

Ciao~

Eheheheh.


WILLOW SMITH - 21ST CENTURY GIRL


Så mycket bättre än whip my hair!




RÖRLIG BILD

Börjar om fem minuter, är så jävla trött att jag dör! Men huvudvärken är nästan borta, tur. Sitter och äter klubba, gott. Fnizz. På rörligbild ska man göra musikprogram till idrotten imorgon, jag och Madde hade glömt göra det, så ja.. Blir att fixa det nu. Nu kom läraren!
... Wooh.

Ciao~

HAHAHA, gammal bild.




UP UP & AWAY

Vaken, fast inte så konstigt, som typ en till två timmar bara, fyyyfan. Är cp trött, men nu hoppar jag upp ur sängen, ska gå om cirka fem minuter, jippi. Verkligen, börjar dagen med svenska. Det är inte direkt en stor hitt. Men nä, nu måste jag snabba mig!

Eric Saade – Popular
Swingfly – Me and my Drum
Veronica Maggio – Jag kommer
Madcon – Freaky Like Me (feat. Ameerah)
Justin Bieber – Never Say Never
Justin Bieber – Baby
Dave Days – Olive You Feat. Kimmi Smiles
Dave Days – What Does It Take
Willow – 21st Century Girl

Ciao~

Haha.



FLYGER TILL DUSCHEN

Nu har Maddeplutt dratt. Ska gå och duscha, sen försöka sova. Men är jättetrött, har svårare att sova om jag är trött... Konstigt nog! Haha. Efterblivet. Men ja, imorgon blir det att verkligen tvinga mig upp, så kul.
Men godnatt alla.

Ciao~

Ganska tufft ju.



NAGLAR

Maddebajsplutt fortfarande här, köpte nagellack innan (ska vissa asfin bild senare). Elva stycken.......... Haha, sen räknade vi våran med, skoj. Maaaaaassa!! :D
Så nu har vi olika nagellack på alla naglar, men nu ska vi fixa dom seriösa, yeaah. Lyssnar på gammal musik med, astuffa är vi. Och sitter vid omegle, awesome right? Nej nu ska jag fixa. Tralalalala.

Ciao~

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiint.



BUZZ, COLA, OSTBÅGAR & VATTEN

NU SPELAR VI PÅ OCH TJOCKAR OSS! :D

Fint!



DAVE DAYS


Lite små kär i honom!



FML

Home!
Och jag är super duper mega emo just nu! Bröt en nagel för typ en timme sen, dog lite. Så det blev ett "AAAAAAAAH JAG BRÖT EN NAGEL /cry" typ. Kändes inte okej alls, har precis börjat få långa naglar igen, så bryer jag en! Jag biter inte på naglarna men jag brukar riva på dom, så dom är ju inte världens starkaste. Men har nästan slutat med det nu, så starka fina naglar... SÅ BRYTER JAG DEN LÄNGSTA, fml. Dö.
Nej ska inte vara emo, ska ta bort det gamla nagellacket och fixa nytt nu. Och kanske äta en klubba. Fnizz fnizz. Busigt! Sen ska jag med skriva tre jävla referat, skit kul. Eller inte, men måste man så måste man. Så ja, nu fyger jag mot nagellacks borttagningen!

Ciao~

Orkar inte ta några bilder, hihihihi. Langar en ASGAMMAL.



BAJS OSV JÄTTEKUL, FAST NE

  
Jag är uttråkad, okej? Slutar typ nu.




GRATTIS FAR

HAHAHAAH, så jävla fint inlägg jag gjorde imorse. Jag sov, så ringer Madde och bar "UPP VI HÄMTAR DIG NU". Och jag fick typ kuta upp och fixa mig asuper duper snabbt! Lite stressande. Yeah. Men jag kom i tid till lektionen iaf, känner mig sjukt duktig, första tisdagen på länge som jag har varit såhär awesome. Men hungrig som fan. Har inte ätit mat sen i söndags morse. Bara ätit två cupcakes sen dess typ. Inte okej.

Och idag fyller världens bästa pappa år! GRATTIS FAR :love: . Ha det bääst! :)

Och nu har jag fotografisk bild, ganska chill. Yeaah. ska leka i photoshop nu!

Ciao~

Gammal bild från mitt DS.




MENINGSLÖST

Hinner egentligen inte skriva något, men ja. Vaken, Men nu måste jag gå igen, Brottom brottom! haha.

ciao~


I JUST HELD HANDS


Så jävla awesome!
Har fortfarandehuvudvärk, Madde drar nu närsom. Så fort hon har gjort det släcker jag ner allt och sover. & hoppas på att huvudvärken är borta imorgon, ska upp helv åtta, jippi......
Godnatt!



VÄRRE HUVUDVÄRK AV TITANIC?

Haha.
Okej, tittade inte på Dumma mig. Tittade på Titanic, jag fattar inte varför folk gråter av den? Och var? Så sorjlig är den inte. Fast okej, jag gråter aldrig till filmer, om det är en riktigt jävla läskig skräckfilm, då dör jag.
Kände mig lite smått bög, sitter och tittar på Titanic och bara lalalalala. Dricker cola cherry osv. Nej men min huvudvärk är fortfarande kvar, den vägrar att försvinna! Kuk med.
Ska gå och dricka tusen liter vatten, har ju inga huvudvärks tabletter kvar. Klart att dom ska vara slut när det är som värst! Jippi.

Ciao~

Dumma huvudvärk. Dööööö.



FILM TIME

Kommit en bra bit längre på designen, och nää. Den är inte så avancerad som jag får den att låta, men jag har en sån sjukt irriterande huvudvärk just nu, ska starta en film och ligga helt död. Och hoppas på att den snart går över. Det är som att huvudet har fest utan mig, det dunkar och allt. Kul.
Ska nog se.... 'Dumma Mig'. Tror den heter så? Skitsamma.

Ciao~


COCA COLA CHERRY ♥

Home! Ohyeah. filmade på rörlig bild, fyfan. Vill aldrig mer gå till Hemköp. Kan ju lugnt säga att jag och Madde skämde ut oss! Hon trillade bakom frysdiskarna, vi sprang runt med svärd & pistoler, kastade runt bröd, sprang runt med en gurka och sååå mycket mer. Men kul hade vi absolut! Fast vi är inte färdiga, ska filma mer nästa vecka. Haha.
Och nu ska jag äta min cupcake & dricka coca cola cherry ♥ . Så underbart gott! Och fortsätta på designen! Ohyes. Kan nog bli lite småkul. Och såklart lyssna på musik, ännu bättre!

hej jag är asnormal

Ciao~

Kan ju lugnt säga att jag är sjukt tuff!



UTELIGGARE

Nää fyjäävlar vad trött jag är! Skulle vakna för en halvtimme sen, men nää. Jag skulle tydligen sova vidare, skit. Så blir att hoppa upp ur sängen nu och fixa sig lite. Filma idag ju, orkar inte se ut som en uteliggare helt (även om det är awesome att lika det.). Haha. Måste typ snabba mig, så ja!

Smash Mouth – All Star

Ciao~

Jag hade fan passat som uteliggare!



NY DESIGN PÅ G

Börjat på designen nu, kan ju lungt säga att det kommer ta tid, för första gången i mitt liv ska jag lägga ner mer än 20 minuter på en design, woooh. Haha. Men nu orkar jag inte mer, ska sova. Ska upp&hoppa vid åtta imorgon, även om jag hade kunnat sova längre... Ska till skolan lite tidigare eftersom att jag och Madddeplutt måste fixa en sak innan vi drar och filmar. Så ja, ska sova nu. Ska somna med awesome musik, yeah.

What's Up – Rumours
Electric Banana band – Zwampen
Veronica Maggio – Jag kommer
M.A.T.Z – Knuste speil, ft. Martine
Madcon – Freaky Like Me (feat. Ameerah)
We The Kings – Check Yes Juliet
Orianthi – According To You
Karpe Diem – Stjerner
Eric Saade – Popular
Eric Saade – Manboy
Shaggy – Angel
Poets – It Only Takes One To Say Goodbye
Eirik Gjendemsjø – Hello
Smash Mouth – All Star

Kanske inte världens top musik att somna till egentligen, men trög som man är så kan man ju somna till vad som helst, fnizz.

Godnatt&ciao~


HOLLYWOOD QUIZ

Har ju varit hemma i typ tre timmar, men kom typ hem, satte mig och kollade lite småsaker, sen kom Maddeplutt. Och vi började spela Buzz (köpte nyss igår, ohohoh). Hollywood Quiz, askul. Om filmer och allt, kan ju lungt säga att jag känner mig som världens film nörd. Kunde asmycket, fast mest tur på allt, men ändå. Världens nörd!
Ska börja på en ny design till bloggen ikväll, får se om jag gör klart den, tror inte det men ändå. Inte världens fan av den jag har nu, ska göra en lite snyggare, fnizz.

Men nu ska jag först hitta min mobil laddare och sen fixa lite, imorrgon är det sovmorgon, wooh!

Ciao~

Camen är fortfarande död, orkar inte kopla in kameran osv.  Emo bild.



aa, mina überfina cupcakes! haha. nej men ...

dsc01468 (MMS)

aa, mina überfina cupcakes! haha. nej men sitter i Halmstad nu, och det är ljust ute! länge sen det var så här ljust när jag väntade på bussen. känns skit bra! tyckte att det var ganska viktigt att säga. fast kallt är det, var mycket varmare i Menlösa! men ändå, ljust ute!~ hihi. nää nu ska jag försöka fatta vad jag gjorde med min musik, den snabbspolar ju nu vafan. jaja. ciao~




CUPCAKE TIME + LJUNGBY

Dom är klara! Bara att vänta på att min pappa kommer nu, sen käkar vi det osv blablablablal. Sen drar jag till ljungby, så hörs mer ikväll.

Ciao~


CUPCAKES

Nu är dom i ugnen! Eller, ena delen. Andra delen står och svalnar. Än sålänge är dom jättefina! Hope they'll stay that way. Fnizz. Snart ska glasyren på och resten. Skulle tagit kort på dom om jag hade haft min systemkamera, men nää. Första helgen på länge som jag inte tar med den hit, haha. Efterblivet.

Asså, om någon hade läst min text innan jag rättat den hade folk trott att jag var efterbliven, liksom jag skriver "förste", "svalner", "jeg" & osv. Helt cp. Ska sluta prata norska när jag är i Norge.

NU MÅSTE JAG SPRINGA NER TILL UGNEN.

Ciao~



SUPER STARKA SILVER STINA

Vaken, har super gärna sovit ganska länge till, somnade efter tre. Hade såna jävla problen med att somna, haha. Men jao, tillslut gick det. Och här sitter jag nu, pigg och trött om man kan såga så? Vaknade av migsjälv och kunde inte somna om, ändå är jag drött. Då är man väl pigg&trött? Haha.

Ska snart gå upp tror jag, fixa mat och sånt. Sen Fixa cupcakes~ Och efter det bära ner tuuusen lådor (som förra veckan) och tjäna lite extra pengar, har jag tur så kanske jag blir stark på köpet med! Det vore ju jackpott. Man borde väl bli stark av att bära tunga saker, för såna som tränar lyfter ju det, jag bär...  Jag kommer blir starkare än vad Pippi var! Yeha. Det vore ganska tufft. Någon kommer och bara "JAG SKA RÅNA DIG" och jag bara "Försök du!" sen kör jag lite POFF PAFF BOOOM och han ligger ner och jag bara "Mohahahahahah~" . Hahahahah, nej fyfan vad trög jag är ibland! Det vore nog bara lite läskigt. Men ändå!

Men jag är redan tuff, sitter och lyssnar på Electric Banana band – Zwampen. Skit tufft.

Ciao~

Langar gammal blond bild, fint......... Fast nee.



GODNATT

Eller, ska inte sova nu, men ganska snart. Ska läsa lite först, fnizz. Nörd Stina. Men ska inte sova för länge imorgon, fira pappsen då. Så fixa mat innan tolv (vill egentilgen sova då, haha) och sen baaka. Wooh. kommer vara såå pig, yeah. Nej men tänker inte klaga. Blir inte så hemskt ju, får ju äta cupcakes! Wiih.

Så I'll be back tomorrow. Yeah, duktig jag är på engelska, hah. Men ja.

Eric Saade – Popular

Ciao~



A LOT LIKE LOVE

Såå, Melodifestinvalen slut osv, Sara Varga eller vad hon heter kan ju köra upp något där det inte skiner. Hennes låt suger röv, Love Blablabla skulle gått vidare, blablablalblabla. Har inget vettigt att säga, just so you know. 

Sitter nu och tittar på A lot like love med töntarna på stolarna, själv har jag tagit soffan och sparkar halvt bort dom, ;) Fast ne.  Dom får sitta här..... NEEEE. Osv. Ja. Men filmen verkar bra än sålänge, awesome. Fast lite kul, filmen börjar med att hon typ hoppar på en sen står det i hörnet "barn tillåten". Såg sjukt kul ut! Yeah.

Reklam kan dö, ska gå och hämta nagellacks borttagning och ta bort nagellacket, ska byta igen, fnizz.

Ciao~


MELODIFESTIVALEN

Då har man jobbat, duschat, ätit osv. Blir inte Coarola idag, ska titta på Melodifestivalen med pappsen, fnizz. Orkar inte skriva något långt & awesome inlägg. Så jaaaa.

Ciao~

Tufft.



VILKET ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Kom att tänka på en sak, vilket är egentligen bäst? Att kunna ligga i sängen & vara jättelat samtidigt som man dricker underbara Coca Cola Cherry eller är ute i solen och jobbar för pengar? Om man tänker efter så är det sista det bästa, veta att man har förtjänat dom där pengarna, men sen är jag ju världens lataste, så då är nog sängen bättre... Men jag skaaa ut nu! Bort till bää'na och fixa. Tjäna lite pengar, wooh.
Så nu får jag inte vara lat längre, bajs. Men jaaao.
HERE I COME BÄÄ'NAAA.

Ciao~

Bäää



SOOOOL ♥

Lovar, apvarmt på mitt rum, solen lyser rakt på mig, dör så underbart! Satt ute i solen jätte länge innan, muums!

Okej, sen jag började skriva har det gått typ en halvtimme. Han skriva det där uppe sen börjar Erika skrika på mig, Wille hade sprungit iväg, både jag Henrik och Erika KUTAR ut. Han sprungit jäävla bra bit, så när vi väl hittar han så kommer han med sina Valp ögon och ser så trög ut, asså man kan inte bli arg på han, han är för söt! Men jävlar vad rädda vi blev! Tur att han bara hade tagit en runda till fåren, haha.

Men anyway, solen skiner som sagt, och jag älskar't! Blir nog till Carola senare, woooh. ♥ Ska snart börja baka med, Cupcakes~ Haha.
Men aa, ciao~

Skulle lägga upp en fin bild när jag pussade min älskade Coca cola Cherry, men camen dog.



TITTA SÅ SÖT<3 han är skitliten, asgulligt...

dsc01463 (MMS)

TITTA SÅ SÖT<3 han är skitliten, asgulligt. ska handla nu, så gick och tittade på honom före, ÅÅH SÅ SÖT. sitter i solen och väntar på min bror nu, asvarmt i solen här. iaf där det inte blåser, men sitter så att solen lyser rakt mot mig och har skydd mot vinden, awesome!




BREATHE CAROLINA - I.D.G.A.F


Fortfarande beroende av den :love:



BÄÄ BÄÄ VITA LAMM

Internet! Dock det dåliga, men skitsamma! Asså, jag dog nästan inatt! Lovar, somnade runt halv två kanske. Och seen  senare när jag sov så kommer min bror och bara "EEYY, har du kuddar?" Jag flög upp! Han var liksom inte hemma när jag somnade. Och jag visste inte att han skulle komma. Och bara för det så drömmde jag om något cp, vaknade vid sju och var livrädd. cccccccp. Haha. Somnade sen om och vaknade igen när min pappa kom in och la internet på mitt rum, blev näääästan lika rädd. Jag är jätte lätt skrämd.

Om typ en timme kör pappsen och jag för att handla, woooh. Ska köpa indregenser (nej jag kan fan inte stava det!) till att göra cupcakes~ . Lilla pappsen fyller år nästa vecka och jag kan inte vara här då, så jag och min bror ska fira honom idag, haha. Och han älskar muffins. Så vi fick för oss att jag skulle göra cupcakes. Yeah.

Men ska gå upp ur sängen nu, försöka göra något vettigt. Kanske gå och skrömma min bror, inte gör att det skulle gå. Men ändå, nej jag ska göra något annat.

ÅÅÅÅH, juste. Vi har fått lamm. Såå jävla söta, eller vi hade tre innan, men nu har det kommit ett till, ett hel vitt. Åååh, ska gå och peta på det efter att vi har handlat, älskar lamm, haha :love:

Ciao~

Bella und Stina~



cha. känner mig asfin bara så ni vet. värl...

dsc01460 (MMS)

cha. känner mig asfin bara så ni vet. världens största tröja och regnbåge sockar. sexy. yeah. nej men tänkte bara säga att jag inte har internet, och att det kommer nog först imorgon eftermiddag, woooh. happyface, klart. men ska leta efter mat nu, och sen titta på tv med pappsen typ. så hörs imorgon! BÄST FÖR ER ATT NI LYDER FÖRRA INLÄGGET @: ciao~




SPOTIFY

Chaaaaa. Nej. Men sitter på bussen till Markaryd nu (tidsinställt inlägg, fnizz) och lyssnar mest troligen på awesome musik. Och jag tycker att ALLA kan dela med sig av sina spotify listor. Vill hitta ny musik, lyssnar på det mesta. Wooh. Och för att vara lite snäll tänker jag ge er min asfina lista. Ganska meningslös, men funkar för alla humör, awesome!
hej jag är asnormal
Och den har ett jätte fint namn.
Sen har jag en till.... Som är FYYYYYYYYYYYYYYYYLLD med musik, över 4000 låter, fast kan slå vad om att asmånga av dom är det bubbelt av, men den har också ett fint namn; Katt åt fiskare, fick spö.
Nu har jag varit snäll, er tur att ge mig eran! :)

Ciao~



BLACK GOLD AND SILVER

Aa. Fixat naglarna, haha. Gjorde det assnabbt. Orkade inte göra något kul, ska göra om dom imorgon skulle jag tro. Men ändå, hyffsat nöjd faktiskt. Och jaaaa. Jag vet att det är utanför, ska fixa det nu. Orkade inte innan. Så det ska göras naaaaoow.
Och sen ska jag nog packa ner datorn, går till bussen om en halvtimme. Kan underhålla mid med TV'n. Yeaah. Den har ju varit avstängd väldigt länge nu! Fnizz. Kommer inte vara hemma hos min pappa förens typ nio, hoppas han har internet, annars blir jag unhappy. Aa. Men nej nu ska jag gå och ta bort det runt naglarna.

What's Up – Rumours
Veronica Maggio – Jag kommer
Madcon – Freaky Like Me (feat. Ameerah)
Boys Like Girls – Love Drunk
We The Kings – Check Yes Juliet
Newkid – Turbulens
R.I.O. – Like I Love You - Video Edit
Eric Saade – Popular
Eric Saade – Manboy
Daniel Adams-Ray – Lilla lady
Poets – What Difference Does It Make
Poets – It Only Takes One To Say Goodbye
Eirik Gjendemsjø – Hello
Kobojsarna – Bambi

Ciao~

Cha, jag har feta kinder.



ACCO-ACCO-ACCO-ACCO-ACCO

Okej, lite ändrat, tar bussen vid tjugo över fem tio över sex, så har ett tag på mig nu innan den går. Awesome. slipper stressa som vanligt. pappsen ringe och sa att det blir bättre, woooh. Så ska lägga över massa ny musik på mobilen, hitta lite saker. Och om jag hinner slänger vi på lite nytt nagellack. Tog bort det gamla nyss, så fult när man har pillat på det. Så just nu känner jag mig lite smått naken, brukar ju alltid ha nagellack, haha.

Har fått lite ryck. Datorn vill inte alls som jag, inte alls okej. Alla program bara stänger ner sig och men hakar musiken upp sig, så i fem minute (okej, en minut.) fick jag höra ACCO-ACCO-ACCO-ACCO-ACCO-ACCO. Skulle ju egentligen bli According to you. Men nääää. Bara ACCO. Skit fint. Verkligen.
Nej nu ska jag packa det sista~

Ciao~

Hej jag ser drogad ut, & jag är inte normal någonstans.



SMILE AND THERE IS NOTHING YOU CAN'T OVERCOME

Nu hoppar jag mot Madde. eller inte nu, för nu skriver jag ju. Haha. Nej men om några minuter går jag typ (Fem minuter.........) Fnizz. Känner mig ganska kool idag, just so you know. Har nersläppt hår, awesome. Har inte haft det sen i lördags. Känns lite cp men jag överlever nog. Yeah. Känner mig askoolare också för att jag inte minns något som jag läste igår. Hej IG. Damn. Fnizz.

Asså jag har fått ryck, hittar inte högra sko! Ccccp. Måste leta nu. Så aa.
Vet inte om jag kan blogga mer ikväll, har ingen aning om internetet som vanligt. Och efter skolan hinner jag inte, hinner bara in i lägenheten ta mina saker och gå till bussen. Så om inget annat så är jag tillbaka imorgon (hoppas jag). Okej?

Ciao~

Nej, jag är nog inte normal.



FREDAG

Cha. Det är fredag idag. Det kom jag på precis känner mig super mega smart. Och varför är jag vaken nu? Har varit vaken i en timme. Jag kan ju sovai en timme till. Men näää. Jag ska tydligen vakna. Kul. Men då hinner jag iaf packa, glömde det igår. Tittade på film lite för länge, fnizz.

Så ska packa lite snabbt sen ta en varm skön dusch~ Yeah. Låter apbra, det kör vi på.  Sen tvinga i mig lite mjölk. Den går utvpå söndag och det är då jag kommer hem. Men det är typ bara ett glas kvar.... Huhu. Och min pappa är världens snällaste på sms. Jag skrev ett långt sms till honom och svaret var 'ok'. Kände mig lite dissad, haha. Nej men nu ska jag packa.

Mayday Parade – If You Can't Live Without Me, Why Aren't You Dead Yet?
We The Kings – Check Yes Juliet
Detail – SMH (Shakin My Head) - Edited Version
Orianthi – According To You
Newkid – Turbulens
Maroon 5 – This Love
Karpe Diem – Stjerner
Eric Saade – Popular
Poets – What Difference Does It Make
Eirik Gjendemsjø – Hello
Wiz Khalifa – Black And Yellow
Martin Solveig featuring Dragonette – Hello

Ciao~


SAFT SAFT JORDGUBBSSAFT

Buhu. Har läst mer i samhällsboken, fattar inte ett piss. Kommer faila så hårt imorgon, damn. Men jag har iaf försökt. Kan ju hoppas på att det räcker till ett G (sattsar bara på det endå ju...). Buuut, don't think so. Nu ska jag iaf starta en film & dricka saft. Efter det ska jag packa, ska ju till min pappa i helgen. Eller imorgon. Så, film&saft sen packa sen kanske plugga pytte lite sen sova. Låter ganska vettigt. Kör vi på.

Imorgon är det sovmorgon, tills tio över tolv. Underbart. Kan sova lääänge~ . Blir att gå upp vid elva typ för att sen gå till skolan runt halv tolv. Asnice. Och sen snaaabbt hem för att hinna med bussen osv. Blir helt okej.

What's Up – Rumours
What's Up – Walk In Walk Out
Veronica Maggio – Jag kommer
M.A.T.Z – Knuste speil, ft. Martine
Orianthi – According To You
Maroon 5 – This Love
Eric Saade – Popular
Poets – What Difference Does It Make
Eirik Gjendemsjø – Hello

Ciao~

Fint!



BEOAR - SPACE



Nu ska jag försöka äta. Wish me luck!



DETTA ÄR EN RUBRIK, AKEJ?

Wooh! Jag har helt seriöst pluggat! Jag satt och läste i boken. Ett mirakel! Fnizz. Fast efter en halvtimme somnade jag och sov tills nyss.... Men jag läste i en halvtimme! Rekord.
Och vaknade jätteläskigt, jag vaknade av att jag satt på en stol och pratade i telefon... Vakande av att jag sa typ "för det var ju så jävla normalt". Sen la människan på, ingen aning om vem jag pratade med, dolt nummer. Haha.
Men ska försöka plugga lite mer. Men kommer nog göra någon annat, men ändå.
Ciao~



SERIER MÅSTE HA BRA SLUT

Akej, jag pluggade inte, tittade klart på sista avsnittet av Dark angel. Hade bara 40 minuter kvar av det ju. Asså, jag vill persolnligen strypa den jävlen som fick för sig att dom skulle lägga ner serien. Vafan var det för jävla slut?! Dom hissade flaggan och tusentusentusen poliser väntade på dom, Max&Logan fick inte bort viruset. Sjukt besviken. Asså, man kan inte sluta en serie så, det funkar inte! Nää. Ge mig mer, nu. Hatar dåliga slut, specielt på serier, uuurk.
Men nu skaa jag plugga. Var för nyfiken på slutet av Dark angel innan, men nu blir det plugga. Jippi. Jag känner verkligen hur trött jag redan är, fnizz.
Ciao~


PLUGG PLUGG PLUGGA

Yeah! För ens gång skull ska jag helt seriöst plugga, har ju prov imorgon. Så nu har jag tagit fram boken & papperna. Känns faktiskt helt okej, är bara lite förvånad över att jag ska göra detta frivilligt. Tycker att alla ska vara jättestolta över mig, okej?
Och det var totalt meningslöst att gå till skolan idag ju, jag missade första lektionen, men det gör absolut inget vi hade ändå ingen lärare. Sen andra lektionen gjorde vi absolut inget! Satt och glodde bara. Idrotten, lyssnade om kost sen satt vi bara. Meningslöst? Jaaaaa.
Men nu ropar pluggandet. Weeo.
Ciao~

Samhälle. Tråkigaste som finns, nu kör vi!



MOT SCHOOL

Nu snabbar jag mig mot skolan, missade första lektionen. Greaat. Lalal, men måste typ snabba mig. Sååå ciao~


GODNATT VÄRLDEN

Har fan bara ett avsnitt kvar av Dark angel, jag dör! Helt seriöst, hur fan kunde dom bara göra två sesonger?! Är dom efterblivna eller bara låtsas dom. Ccccppp. Vill ha mer, mer, mer. Nää, jag är inte alls beroende, fnizz.
Men vilket fall som helst så är det bedtime för mig, upp i tid imorgon! Yeaaah, möta Madde med, så jag har inget val än att sova nu. Så godnatt!
Justin Bieber – Pray - Acoustic Version
Eric Saade – Still Loving It
Justin Bieber – That Should Be Me
Marina and The Diamonds – Seventeen
Eric Saade – It's Gonna Rain
Justin Bieber – That Should Be Me - Acoustic Version
Fronda – Jag stannar väl kvar (demo)
Plain White T S – A Lonely September
R. Kelly – I Believe I Can Fly - Radio Edit
Ciao~

Fin bild, fast ne.
Och om någon bryr sig så har jag druckit en liter saft idag, inte oblandad, men blandad. Fnizz.



MADCON - OUTRUN THE SUN


Nää, jag har inget liv idag, var så jävla awesome precis, gick in i väggen och trillade sen, kan ju lungt säga att min hand är helt efterbliven nu, gör ont som fan. Ska tröst dricka saft & titta vidare på dark angel, buhu.



ERIK & KRISS - LIGHTER


Mange damer her, men du er den ene
Blant modeller er du eneste pene
I utseendet ville du lett vunnet VM
Du fanger blikket som du sto på en scene



SAME SAME BUT DIFFERENT

Aa. Varit hemma sen typ.... Tre! Asnice, har målat naglarna, lovar assnygga. Rosa, silver & guld. Mums! Haha. Är verkligen astrött. Känner hur mina ögon bara vill somna, så därför ska jag gå & ta en lååång&varm dusch! Mysigt! Sen efter det ska jag äta chokladpuffar. Och titta på lite dark angel.
Känner också att jag har världens finaste tröja på mig, fast ne. Fnizz.
Karpe Diem – Stjerner
Sandra Lyng Haugen – Hjemsøkt
Eric Saade – Popular
Orianthi – According To You
Ciao~


Aa, naglarna är snyggare irl. Men orkar inte använda systemisen nu.



SKOLA OCH ALLT DET DÄR

Aa. I skolan, verkligen askul, dööör så kul det är. Har mest troligen íngen lärare denna lektionen, tur det. Så blir att bara sitta ett tag. Närvaron tar dom iaf. Bajs med. Typ. Nu kom hon för att ta närvaron, jippi. Blir att sluta tidigare ändå, woooh.
Nej men ska inte vara dålig och sitta här, ska leka i photoshop nu, alltid kul. Ibland iaf. Kan ju hoppas på att det är det idag. Nu får man sluta, haha. Jackpott!
Ciao~

Oooldie, men aa.




UPP & HOPPA SOLSTRÅLE

Jag är vaaaken! Och endast ett av mina alarm har ringt, awesome! Känner mig otroligt duktig, wooooh. Lyssnar fortfarande på Eric Saade – Popular, fortfarande asbra. Kan fan hela låten utantill. Fnizz. Nej man ska nog gå upp nu, har 25 minuter på mig innan jag ska gå, asså jag behöver inte ens stressa! Vilken bra morgon~ . Är anska glag känner jag, inte fullt så akej. Känns lite creepy att le för mig själv här i mörkret! Men nää, nu ska jag hoppa iväg!
Ciao~

Fnizz.



JUSTIN BIEBER'S GIRLFRIEND


Hahahaa, så jävla dålig egentligen, men ändå fortsätter jag lyssna på den, kuuul.
Nu hoppar jag iaf mot sängen med Eric Saade&Justin Bieber musik
. :love:



DINO SPOTT

Asså, HAAHHAAHAHAHAHHA. Jag dog lite av skratt, tittade ju på Dark Angel, det var en jävla dino där! (han hade iaf dino svans....) Som spottade, fick man spottet på sig så somnade man typ, hahaha. Askul.
Inom en timme ska jag sova, måste det, har nog inget val, imrgon ska jag till skolan, lovat Madde! Så I'll. Woooh, så nu ska jag äta chokladpuffar (glömt äta idag....) & kika runt lite för att sen sova!
Ciao~

Verkligen jättefin bild!



MENINGSLÖST SKIT

Maahaha. Har inte städat ett skit, men har kollar på Dark Angel ändå, fnizz. Ska gå & duscha nu, sen.... ööh, göra något meninslöst sen se på Dark angel & sseeeeeen, vet jag inte mer. Tufft vaa?
Ciao~

Fint, från när jag var i Menlösa.



DARK ANGEL

Asså, jag dör. Är så jääävla överdrivet trött, ändå sov jag ju länge, cp? Jaaaa. Ska gå och blanda saft, plocka undan alla kläder från golvet och sen se på ett avsnitt Dark angel, har ju inte alls kommit långt! Måste titta lite mer, fnizz. Och efter att jag har sätt ett avsnitt så ska jag plocka bort allt från bordet, så ska jag nog göra, yeaaah. Kommer faila ashårt, men det är lugnt! Haha.
What's Up – Rumours
DEV – Bass Down Low - Explicit Version
The Veronicas – 4ever
Så ciao~


JUSTIN BIEBER COVER


Fruktansvärt duktiga!
(fast fortfaradne inte bättre än Justin~)



BLA BLA BLA BLA BLA

Cha. Sovit Heeeela dagen, känner mig fett dålig. Ska lägga mig tidigare idag. Måste ju till skolan imorgon! Blabla.
Ingen bryr sig. Bara för att jag inte var i skolan så ska jag städa lägenheten idag, mitt straff, haha. Eller, iaf ta det värsta! Och lite till. Och blablabla igen. Orkar inte skriva mer. Det kliar i mitt öga, ska klia lite. Fast ne. Ska hoppa i sängen tills jag orkar städa.
ciao~

Fnizz.



ZzZZZzzzNARK

Dax att lägga sig. Blev inte alls många inlägg idag, men så kan det gå! Fnizz. Imorgon är det inte sovmorgon, betyder att jag måste vakna senast halv åtta. fml. Vill sooova~
Nej men ska upp då, & går här ifrån typ kvart i åtta, mot Madde! Sen skolan... Urk. Kommer bli sååååå kul, time of my life!! Lovar. Haha. Nej men ska inte klaga, kunde varit värre. EHEHEH.
Men godnatt. Astrött, där lite i smyg.
Eric Saade – Popular
Eric Saade – Manboy
Justin Bieber – Baby
Justin Bieber – Never Say Never
Eric Saade – Masquerade
Eric Saade – Sleepless
Eric Saade – Still Loving It
Justin Bieber – Born To Be Somebody
Justin Bieber – Pray - Acoustic Version
Justin Bieber – Up
Justin Bieber – That Should Be Me
Kääärleeek <3
Ciao~





»Om mig&bloggen: Heter Stina Gunnarsson & är 17 år. Lever i Ljungby i min egna lägenhet, går Medieprogrammet på Sunnerbo. Älskar chokladpuffar&coca-cola cherry, det är asgott. Hatar den svarta geten i My litte pony&lakris. Bloggen handlar om mig och mitt totalt meningslösa liv, låter ju ganska intressant.