MOT SVERIGE

Yes, you heard.


BULLSHIT & PARTY


Yeah.



TRÄDGÅRD? NEJ FUCKING NEJ

Förlåt för igår, men var ute HELA dagen. Även idag. Igår fixade vi våran trädgård och idag Ninas, skjut mig. Men ändå, helt okej nu när allt är klart. Så kvällens planer, SLAPPA SÖNDER.
Och nu ska jag hoppa in i duschen, äntligen~ Haha.
Camen död, kameran strejkar, fml. Och har inet sladden till mobilen, hade assexig bild där annars.



KISSEKATT

Fint väder idag, helt okej. Idag kom mammsen, ihihhi. Underbara lilla mammsen!
Idag har/kommer det inte hända något speciellt. Varit ute, lekt med bebis katterna, ååh så söta! Tänkte visa bilder på kisarna, men kameran strejkar. Den vägrar att koppla sig till datorn, kul. Men visar när den funkar igen.
Men ska titta lite på Scrubs och sen duscha.



NU BLÅSER VI SVERIGE

Haha, så kul.
Nej men ska sova snart, mitt huvud dör snart, AAAAAAAAAAAH. & imorgon kommer min mamma, jippi!
Kisanra biter på mina fötter, mysigt.
Ska gå in på rumet, starta en film och sova. Yes.



HOS MAMMSEN

Yes. Och förlåt för inlägget igår, tyckte att det var en jättebra idé att blogga då, hade ganska fel.
Men är hos min mamma nu, runt fyra stack jag och min syster från Ole och åkte för att träffa våran mormor. Åt där med, jordgubbar, mums. Haha. Nu sitter jag och pratar med bebisröst till kisarna, tre små assöta kattungar. Fast dom har ju lite smått knasiga namn, Nobody, Junkyard och Blackout. Haha.
Nej nu ska jag lägga min i soffan med Nobody och se på TV.



HOS OLE

HAHAHAHA. Ær hos Ole nu, har Norska bokstæver, och vi har druckit, yes. Inte gjort det på två månader, KUL. Men helt skit kul, vi spelar playstation 3, jag ledert, vi kastar frisbee med konrolk, så vi styr. Hihihihih. Nu ær det min tur!!!!! Men puss jag ær bæsyt, jhag har kastat tre kast och Ole har kastat 10 kånger. Hihi, nu ska vi spela vidare, fnizz. Så hørs imorgon, ciao~


Så jävla intressant bild så att det bara i...

dsc01479 (MMS)

Så jävla intressant bild så att det bara inte finns. Nej, men sitter i Strömstad nu. Ska vänta två timmar på båten, kul. Men egentligen inte det jag skulle säga, utan att det blir mest troligen ingen 'vanlig' blogging ikväll. Åker till min bror istället för till min mamma, men åker till henne imorgon. Så ja, det var det jag ville ha sagt. Fnizz. Och solen lyser, skönt. När jag var i Göteborg innan runt tolv var det apvarmt, mums! Det är ju varmt här med men det blåser ju, inte okej. Hah. Nej nu ska jag försöka hitta ett vindfritt ställe. Ciao~




MOT NORGE

Yeah. Vaknade i tid, så klart med packningen och mig nu. Åker när som helst. Nästan okej, dock var det länge sen jag åkte ensam. Men inga problem det! Haha. Nej nu ska jag åka, ciao!~
Mihihi, fint leenade. Verkligen.



INGEN GLASS FÖR STINA

Nä. Ändrade mig, gick och duschade. Eller föra det tittade jag runt på facebook, kollade bloggar osv. Sen duschade jag. Och nu ska jag äta morötter med dipp. Godare än glass, faktiskt. Och till det ska jag se på film för att sedan sova. Imorgon ska jag försöka gå upp runt halv sju.
Så hörs imorgon kväll när jag är framme hos mammsen!
Haha.



GLASS

Varit med älsklings Emma nu, fixat hennes naglar och så. Men hon drog nyss, mys att träffa henne igen.
Men nu är jag ensam hemma, pappsen är hos någon och äter eller något. Så jag ska starta en film och äta glass. Yeaah. Imorgon ska jag upp tidigt, åker till Norge vid nio typ. Så lämnar huset runt kvart över åtta.
WEI. Kameran ville kopla till sig idag! Vill den aldrig här annars.



har inget internet, men lever i alla fall!...

dsc01511 (MMS)

har inget internet, men lever i alla fall! haha. nej men älsklings Emma kommer snart hit<3. ska fixa hennes naglar och vara lite efterbliven med henne. saknat henne, fnizz. och jag åker imorgon till Norge istället för på måndag. så yeah. ehehe. men nu ska jag vara nörd och spela tills Emma kommer. ciao~




MADCON - OUTRUN THE SUN


WOOOH. Hoppar snart av bussen, eheheh. I Laholm asså, så inte hemma än! Ska bli hämtad här dock.
*tidsinställt* NÄÄHÄÄ
.



MOT PAPPSEN

Yes, nu drar jag (snart), och jag brukar ju inte blogga där, men eftersom att jag ska till Norge på måndag (åker inte hit innan) så ska jag försöka, verkligen försöka. Och i Norge ska jag blogga (eheheh)! Kanske inte mycket, men ska försöka med minst ett inlägg om dagen, och samma hos min pappa. Minst ett om dagen (helst mer, haha). Lovar dock innget, men lovar att försöka? Okej?
MEN CIAO SÅLÄNGE.
Varför ser jag alltid så förvånad ut?



GOD MORGON SUNSHINES~

Ledsen för igår, asså att jag inte bloggade mer. Haha. Men när Madde kom så startade vi film (I am number four, har den i bra kvalite <3) men efter typ 40 minuter drog vi och mötte Kiki. Åt glass, var en timme inne på Maxi. Haha. Och blablabla. Orkar inte, men I am number four är min nya favorit film, bästa på länge! Och jag skulle utan tvekan bli lebb för numer sex. Hon var ganska awesome. Hahah.
Och jag är på bra humör, solen lyser och jag hoppar runt~
Men nu ska jag packa klart och sånt, åker till pappsen om två timmer typ.

Ingen som vill ge tillbaka mitt hår!?



GRÖNA ÖGON

Solen lyser asmycket, super skönt. Provet gick bra, faktiskt. Haft ute idrott, helt okej. Solen sken i alla fall. Och hade inte första lektionen, så pluggade under den tiden.
Nu ska jag packa, åker till pappsen imorgon, och till Norge på måndag. Åker inte hit innan dess. Så packa till Norge med. Sen kommer Madde, eller senare.
Och nää. Jag hade inte dom kläderna idag, men tog på dom innan. Eftersom att jag duschade när jag kom hem. Orkade inte leta efter något annat.

Fniss, fina ögon.



ERIK & KRISS - LIGHTER


Tenner meg som en lighter
så het at jeg kjenner at jeg brenner meg



MORGON PLUGG

Yes, vaknade halv sju, pluggat sen dess, nästan läst allt. Ska läsa klart det och sen gå genom kriterierna snabbt. För att sedan gå mot school. Inte fullt så okej. Men jag lever på!
Samtidigt som jag är tuff och pluggar äter jag shokladpuffar, mmm.
Men måste fortsätta nu om jag ska hinna.



BLUBB

Time to sleep. Nästan, ska se klart filmen på sexan först. Faktiskt en bra film, ingen aning om vad den heter dock.
Imorgon ska jag gå upp tidigare för att plugga, läsa genom allt igen. Prov ju. Men ja, en halvtimme kvar av filmen först.
Godnatt folks.



ØLBRILLER


I'm fat, I'm single, I'm ready to mingle.


NU; plugg.



HOLD YOUR HEAD UP HIGH


Haha.



ALKOHOL

Digitalt skapande, håller på med min power point fortfarande, hoppas på att bli klar nästa vecka!




MMMM MOROT

Ahaha, vaknade tio över sju, helt okej. Så duschat nu, ska klä på mig, äta min morot&dricka min juice. Sen till skolan.
Mediakunskap eller GKO på morgonen, kunde varit värre.
Mina klackar ser gigantiska ut! Haha. & nej, jag ska inte ha dom idag.



DEJT MED JOHN BLUND

Fuck yeah. Snubben är nog underbarast i världen (efter han som kom på chokladpuffar).
Nej men ska dricka upp min juice sen borsta tänderna och sova. Trött som en liten rumpnisse! Imorgon ska jag försöka gå upp sju så jag hinner duscha. Kan ju hoppas på att jag vaknar.
Godnatt, John Blund ropar på mig nu.



WHAT A GIRL WANTS

Ska vara aplat och se på film nu, samtidigt som jag pluggar. Duktig Stina. Hihi, sätt filmen typ 9128127 gånger, men älskar Amanda Bynes, hon gör asbra filmer. Eller inte hon som gör dom, men ändå.

Mina grannar grillar. Tyckte att alla skulle veta det.




ROSA JACKA

ÅÅH, solen lyser nästan mer idag än igår. Helt underbart. Fast var verkligen dum, hade vinter jackan idag, haha. Men helt okej ändå. Solen gör ju en glad.
Idag ska jag plugga (jippi), har prov på torsdag. Ska klara det med, woh. Sen ska jag börja packa lite, både till Norge & Gran canaria. Haha, måste alltid packa ett bra tag innan, annars glömer jag allt viktigt och tar bara med onödiga saker.
Men först ska jag äta en morot och dricka juice!



FOTOGRAFISK BILD, UTTRÅKAD




IN SCHOOL

Yes, kom i tid dessuton (någon minut försent). Har digitalt skapande, gör en power point, inte alls kul. Men jaaa. Gör om alkohol, urk. Men nu måste jag jobba.




GODNATT

Nästan, ska se på film lite, sen sova. Trött som en åsna. Jippi.
Har legat och pluggat, eller gjort en uppgift jag ska lämna in imorgon, gjort mitt bästa. Fattade inte ens halva men ändå.
Hörs imorgon, godnatt!
Hahaha.



NEW SHIT

Aa, orkade inte ta av mig tröjan för att ta på bara den, så jag får vara med, fnizz.
Och klackarna har samma mönster som en av mina BH:ar. Haha. Madde som kom på det, lite smått kul. Och det ena läppstiftet är mer rosa än vad det ser ut, då menar jag inte det som är rosa runt om, men tror ni fattar?

Haha, sko bilderna blev små. Orkar inte ändra det, eheh.



SOOOOL ♥

Home, fan vad solen lyser. HELT UNDERBART. Man blir ju inte bara lite glad av det. Haha, nej men äntligen är det vår (har det ju varit ett tag, men nu lyser solen bättre..).
På håltimmen idag var jag med Madde (& hennes mamma~) hos polisen, hon skulle ha ny legitimation. Pucko är hon som har slängt sitt gamla, haha. Sen var vi på stan, in på mix. 70% rea denna veckan, ihihih. Lite nya saker följde med mig hem! Ska visa sen, dessutom ska jag visa vad jag köpte i göteborg förra veckan, gjorde ju aldrig det, men looovar att göra det lite senare, ska!
Men före det ska jag fixa lite saker som min mamma tvingar mig att göra, haha. Ska bara hitta mitt prio kort...



ALLIGATOR SKY

Asså, VAA? Går inte att blädra in på youtube längre? Skulle ju dela med mig utav en apbra låt. Men jaja, langar spotify länken!
Owl City – Alligator Sky
Owl City – Alligator Sky
Owl City – Alligator Sky
Owl City – Alligator Sky
Owl City – Alligator Sky
Owl City – Alligator Sky
Owl City – Alligator Sky



GODMORGON

Hejhopp!
Sitter med en morot i handen, super bra frukost! Ska äta en morot om dagen tills vi åker till Gran canaria. Hahah, morötter ät ju bra för huden. ;)
Nej men, vaken. Går till skolan om en halvimme typ, Samhälle först, hoppas jag får reda på provet jag skrev i Torsdags! Är nästan 99% säker på att jag klarade det. Hihi.
Men nu ska jag borsta håret och allt det där man brukar göra.



LJUNGBY

Tillbaka i Ljungby. Jobbat asmycket i helgen, bäst är jag. Tjänat asmycket, duktig Stina. Orkar dock inte blogga mycket just nu. Är jävligt trött, så fnizz. Nästa vecka ska jag försöka blogga bättre, haha. Men aa.
I'll be back tomorrow. Godnatt, ska se på film och sen sova nu.



MOT MENLÖSA

YES. Ni läste rätt, och så tänker vi alla "PÅ EN TORSDAG!??!?!?! HAR JU SKOLA IMORGON?!?!?!". Fast nej, ledig imorgon! Så åker till pappsen redan idag, om typ tjugo minuter, har inte ens packat! Stressad? JAAAA. Så hinner inte mer nu, ska försöka blogga i helgen även om jag är hemma (kan ju mobilblogga!).
Men är tillbaka redigt på söndag.



LEK LEK LEK




TRÖTT SOM FAN

Är i skolan, kom i tid. Är så jävla trött, orkar inte ens lekt i photoshop. KUL. Har ju liksom fotografisk bild, aslänge. Orkar inte, vill sova.
Hittade blommor hos pappsen i lördags.




-




DÖDA FÖTTER

Hemma från Göteborg! Mina fötter är så döda så att det inte finns! AAAAAH. Gått HELA dagen, satt ner små stunder bara. Fyfan. Men helt okej dag faktiskt, shoppat lite och tittat på museumen. Visar lite senare vad jag köpt, ska tvätta mina fötter i super varmt vatten och hoppas på att dom mår bättre efter det.
Men nu ropar vattnet.
Haha, mitt hår ser apkort ut idag!



MOT GÖTEBORG

Aaah. Ska gå om tio minuter, har inte skor på mig, inte jacka. Hittar inte nyklarna. Hahah. Stress!
Men hinner inte blogga mer, är tillbaka ikväll. Mest troligen runt åtta eller senare.
Ciao~



HUMÖRET GÅR UPPÅT

Är på mycket bättre humör nu! Har precis duschat, asskönt. Ska se liite på tv eller något och sen sova nu. Imorgon ska jag gå upp lite tidigare än vanligt, ska duscha håret då, tog bara kroppen nu. Haha. Kan inte sova med blött hår, ser står seriöst åt alla håll efter det. Och jag gillar inte att föra håret, så imorgon ska jag upp tidigare, gå tidigare med. Ska vara hos Madde typ fem i åtta eller åtta. Sen bär det av mot Göteborg! Helt okej!
Men nu ska jag se på Big Brother ett tag. Godnatt.
HAHAHAH, gamla bilder är kul. Fast saknar mitt hår. :((



DÖ I EN ELD

Är super duper mega suris. Sur på allt och alla. Orkar därför inte göra något. Men ska tvinga mig till att plugga, prov på torsdag och tisdag.  Ska plugga hjäl mig. Sen sova. Så ja, kanske inte blir något mer idag, får se hur mitt humör är sen, okej? Bra.



COME ON GET HIGHER


Prov nu... Jippi....




UTTRÅKAD

Är överdrivet uttråkad, snart slutar vi. Ska ha prov. Så jaa. Lekter med photoshop, sitter och slänger på att äckligt. Asfult, men ändå. Orkar inte göra något 'snyggt' nu. Så tänker fortsätta göra alla bilder efterblivna.



DIGITALT SKAPANDE

Godmoorgon!
Sitter i skolan nu, har digitalt skapande, kuul. Ska klistrain ansikten i gamla porträtt, inte alls kul. Men måste ju, så ja. Dax att börja!
Tobias~



FNIZZIGT

Trött som ett as. Yes, ska se på film och sova nu.



BILDBOMB

Langar bildbomb nu, orkar inte redigera någon bild, imorgon kommer kanske fler blider, fnizz. Nu ska jag se på Two and a half men. Och sen Nu blåser vi Sverige. Sen somnar jag nog, astrött.
Och bilderna är inte seriösa, vi hade askul. Men orkar inte sitta och välja ut fler bilder just nu.

Orkar inte mer nu, fnizz.



PLUGGAREN

Ska plugga på nu, bloggar bättre senare, då kommer det bilder från igår, tog nästan tre hundra bilder! Lägger dock inte upp alla ;).
Men ja, plugga med Madde nu!



GODMORGON

IIIIIIIIIIIIIIH. Astrött. Igår bloggade jag inte när jag kom hem, för jag var hemma runt ett tiden. Tobias fyllde år igår och vi var där till nio, och precis när man kommer hem ska man åka igen. Skulle se på Avatar. Så ingen tid till datorn. Och tyckte inte att det var lönt att packa upp datorn ett på natten.
Men nu är jag vaken, ska gå och klä på mig, går till skolan typ fem i nio. Och efter skolan är det utvecklingsamtal. Så kommer hem senare än vanligt. Fnizz. Och efter det så kommer jag nog gå till Mix, 50% rea nu. Fnizzz. Nej men nu ska jag gå och hitta kläder!



BOTH SIDES OF THE STORY


*tidsinställt* För att det inte skulle vara helt tomt idag!



TEENAGE DIRTBAG


Nu går jag mot bussen! Hejdå, är tillbaka på söndag~



CUPCAKES

Homie. Skulade typ tre idag, hade provet ju. Gick faktiskt bra! Asstolt över mig själv. Sen gick jag på stan med Madde, köpte födelsedags present till Tobias som fyller år på söndag, haha. Stor kille är han nu, hela tre år!
Nu ska jag packa, åker om mindre än en timme. Och precis som förra helgen, bloggar inte hemma. Bara om jag får mycket tid över. Ska jobba liksom, tjäna pengar till Gran canaria! Och till Göteborg. Uuusch. Ibland vill man vara miljonär. Haha. Men nu måste jag packa.
Solen lysen och jag körde på gult idag!



MOT SKOLIIS

Godmorgon sunshines!
Vaknade vid halv tio, så gick upp och pluggade lite (hann inte mycket...) för sen la jag in aaaasmånga låtar på mobilen, fixade mig och allt. Men jag tror endå att jag kan klara provet, hoppas verkligen det!
Men nu ska jag gå och byta tröja och sen gå till skolan.

Davedays - Rocketeer



SHE'S THE MAN

Pluggat satan i det nu! Fan vad duktig jag är, måste klara provet imorgon. Ska se på She's the man nu och sen sova. Imorgon är det sovmorgon, yees. Men ska gå upp runt nio för att plugga lite mer, så blir inte sååå mycket sovmorgon, haha. Men ändå helt okej. Vet att klockan inte är mycket, men är trött. Haha.
Andreas Wijk – Like My Style
We Are The In Crowd – Both Sides Of The Story
Hellogoodbye – Here (In Your Arms) (Radio Edit)
Selena Gomez & The Scene – A Year Without Rain
Apgammal bild, godnatt.



SOL, ÄLSKADE SOL ♥

Klockan är snart tjugo i sju. Och solen lyser fortfarande! Helt jävla underbart, blir faktiskt glad av detta. Satt precis i köket med solen i ögonen, vill bara ha mer och mer sol! Ihihih, sool~
Nej men man blir på bra humör, ska sätta mig i solen nu och plugga vidare. Ska plugga utan att klaga. Haha.



FYRA ÄR EN FÖR LITE

Haha, ska plugga nu. Varit hemma i över en timme, har inte gjort ett skit typ. Haha. Ska strax plugga... Ska bara se lite på Big Brother först, fnizz.



LIKE MY STYLE


Asbra låt!




FOTOGRAFISK BILD

I skolan, kom i tid. Jippi.
Har nu fotografisk bild, vi ska ta tre bilder på ägg, skräp och musik. Kul. Ska fota mina ägg hemma i helgen, haha. Så nu sitter man och lekter i photoshop som vanligt ska snart gå och "fota" med Madde, vi ska plugga, har ju prov. Och jag pluggade igår, men jag fattade inget. Jag brukar fatta efter att ha läst en gång, men det funkade inte igår. Bajs meeed.



SMILE AND THERE IS NOTHING YOU CAN'T OVERCOME

Uuuh, plugga suger. Nej, har inte pluggat hela tiden, bara läst lite... Så dålig jag är, men nu ska jag helt seriöst läsa genom alla sidor en gång, och en gång lite senare. Samtidigt ska jag äta en skål med chokladpuffar, mums!

Wow, jag hade smink på mig idag! Haha, tvättade nyss bort det.



PLUGG TIME

Haha, lektionen var inte tråkig någonstans, jag, Madde & Hanna satt och skrattade oss genom hela nästan. Haha, underbara tjejer det, lovar att vi skrattar åt astråkiga saker egentligen. Fast mest skrattar dom nog åt att jag skenar med ögonen när jag tittar upp! ;) Kan ju inte se upp, hah.
Men nu ska jag plugga på som fan, prov imorgon. Ohsnap!
Madde, Hanna & jag. HAHAHAHAH.



DIGITALT SKAPANDE

Börjar om tio minuter, uuurk. Inte alls en kul lektion, vi har hålt på med att göra svartvita bilder i typ flera veckor, tycker vi kan börja med något nytt, nu!
Idag kom jag i tid, så stolt! Och om en vacka är jag i Göteborg, helt okej. Ehe. Under lektionen nu tänker jag bara sitta och leka, kan ju redan detta, hah. Fan vad jag hoppar med att skriva, först om lektionen, sen om att jag kom i tid, sen om Göteborg och sen om lektionen igen, duktig Stina. Har absolut ingen rödtråd i att skriva. ;)

Samma bild som för några veckor sen, fnizz.




A YEAR WITHOUT RAIN




MOT DUSCHEN

Huhuhu, jag dör så trött jag är! Ska gå och duscha nu, sen tänker jag se på film och sova, imorgon måååste jag upp i tid. Yes.
Aaw, Tobias!



NEW IN

Varit på Mix idag med, köpt lite till Emma, så allt är inte mitt.
Nu resten av dagen så ska jag plugga och plugga och plugga lite till. Två prov kommer nu, ett på torsdag och ett på fredag. Nästa vecka är det med ett prov. Så ska verkigen plugga, klarar jag inte alla prov får jag inte åka till Gran canaria (stavas det ens så?). Och jag vill verkligen dit, så ska klara proven! Yeah. Sen ska jag kolla på gårdagens Big Brother avsnitt senare med......



ON MY WAY

Håller fortfarande på med naglarna, har precis lagt på gelen. Går helt okej, snackade med Emma i en timme med, tittade på film och allt med, därför det tar sån tid. Haha.
Tänkte visa hur långt jag hade kommit, men camen är död, kul.

Haha, liten Stina!



BIG BROTHER & NAGLAR

Hemma, har varit det ett tag nu, typ en halvtimme. Varit på stan och köpt nytt smink, nya nagleltoppar och lite sånt. Mix har ju rea på allt. Haha. Helt okej! Ska fixa mina naglar nu, har ju inga på mig nu, alla är booorta. Fnizz. Samtidigt ska jag se på gårdagens avsnitt av Big Brother, haha.



CHOKLADPUFFAR

Vaaken~
Hällt upp en skål med chokladpuffar nu,, ska äta upp dom och sen gå till skolan, eller till Madde först. Idag är det Samhälle, Rörlig bild och något mer. Ganska okej, förutom den fördjävliga håltimmen. Den gillas inte.



SKA SOOVA

Aa, precis. Är jättetrött, imorgon ska jag upp åtta, jippi. Så ska vara super mes och sova.
Godnatt!
Yiruma – River Flows In You
Taio Cruz – Telling The World - Radio Version
Justin Bieber – Baby - Acoustic Version
Eric Saade – Manboy - Acoustic version


TILLBAKA

Så, hemma i Ljungby igen. Inget speciellt har hänt sen igår, somnade igår nästan direkt när jag kom hem och idag har jag bara städat och sånt typ. Så ja.
Nu ska jag titta på How I met your mother och lata lite. Trevligt.



MOT MENLÖSA

Nu har jag lämnat Tobias, åker till min pappa om 20 minuter, kommer inte blogga där tror jag. Tar nog inte ens med datorn, ska bara vara där i ganska så exakt 24 timmar, haha. Men är tillbaka imorgon runt åtta-nio. Ha det bäst sålänge!



ÄR BARNVAKT




UNDRA VAD SOM HÄNDER

Sminkad och sånt, tydligen ska vi göra något ikväll, David hämtar mig och Madde om typ tio minuter. Vi skulle göra något, kan kanske bli kul!



SOM DET KAN GÅ

Holy cow, nu kör på den första outfiten i bloggen, och mest troligen den sista!

Mongoface! Hell yeah.



FÖRE & EFTER




MOT DUSCHEN

Hemma, hade bara en föreläsning idag, kändes ju ganska lönt att gå. Men ganska skönt att sluta tidigt ändå, hihi. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa lägenheten, den har blivit stökig igen, fy Stina. Och senare ikväll kommer Madde. Helt okej.
Camen är död, hahaha. Son vanligt då!



FNIZZ

Vaken, har varit det i typ en timme. Försöker få tag på Madde, svarar hon inte snart så går jag till skolan vid halv, börjar ju först tio över tolv, underbart!
Och nu sitter jag och fryser, haha. Ska klä på mig och allt nu.





»Om mig&bloggen: Heter Stina Gunnarsson & är 17 år. Lever i Ljungby i min egna lägenhet, går Medieprogrammet på Sunnerbo. Älskar chokladpuffar&coca-cola cherry, det är asgott. Hatar den svarta geten i My litte pony&lakris. Bloggen handlar om mig och mitt totalt meningslösa liv, låter ju ganska intressant.