[ off ]

aa. Hade inte internet igår. Osvosvosvosov. Jajajajajajaj. Men idag (om typ en timme) så åker jag till Ljungby, weio. Fast stannar bara där tills onsdag. Ska till tandläkaren då, haha. Aa.

Aa. Det luktar jordgubbar....... Och vanilj. EHEHEHEHEHEHEEH.
Och jag ser en rosa nalle............. Aa..... Asså... EHEHEHEHEH IGEN.
och sen så........ VET INTE EHEHEEHEEHEHHE.
Nej nu var jag laaajtee caaajpaaaaj. EHEHEH.

Nej nu ska jag packa ner allt.

Och min cam är sönder, ASKUL, VERKLIGEN. Neeeeeeeej men vi kan låtsas att det är det. EHEHEHEHEHEHE.

Nu luktar det ananas.


[ red nails ]

Aa. Det var julafton igår. Det visste vi inte. Nejdå. Inte alls. Nej men aa, det var absolut ingen höjdare, ohne! Lätt sämsta julen på evigheter, längtar tills Norge. Fast ändå inte, vill dig men orkar inte. Haha. Cajpaj.
Fast idag var bättre, big times. Varit hos min farmor&farfar. Asmysigt. Och min farfar är så söt, han är typ senil så han trodde att jag var 18+ och jobbade. Och han fattade inte att jag var jag. Eheheheh. Och resten av släkten kände inte igen mig, KUL. Så mycket har jag inte ändrats. Bara hårfärgen, ehehehe. Aa. Och blev 1500 kronor rikare idag, <3<3<3<33. iihihih, pengar<3.
oloooollol. Och jag kanske åker till Ljuingby nästa vecka, deeet ni. Astufft va? Aaaabsolut. EHEHEHEHEHEHEH.

cha det är kallt.


[ don't shoot me santa ]

Aa. Tidsinställt inlägg, vet ine vad jag gör nu, kanske jag öppnar paket? Kanske jag sitter och äter? Kanske så..... Sover jag? Nej men ni fattar. Klockan är 18:00, vad fan gör man då? JAG VET INTE.

Asså...... Det är ju inte så att jag hatar julen, absolut inte. Tycker bara inte om att fira den här i Sverige. Måste alltid fira den med danskar osv. Jag haaatar ju inte dom, nej. Jag gillar bara inte det.
Där emot älskar jag att fira jul i Norge, hundra gånger bättre. Där är det aldrig några fejk leenden från folk.
OSV OSV OSV,OSVOSVOSOVSOV. Orkar inte förklara helt varför jag inte gillar att fira jul här, men ni fattar ju smått nu. RIGHT?!?!?!?!?!?!?

Och det känns inte ens som jul, vi har inte ens satt upp minsta lilla julpynt här. Haha. Underbart. Nej men ingen är ju här hemma längre, ooch vi firar hos Freja. Men aa. Får la hoppas på att julen blir lite vettig. Har inga höga förväntningar, men man kan ju hoppas.
Och jag hoppas att jag fick mina pengar........... HMM. Nej men det var allt jag ville ha i julklapp. Så gief. Aa, ni fattar.

NEJ NU SKA JAG INTE SKRIVA MER. Det är ju jul, sluta sitta vid datorn och gå och gör något vettige, även om det inte finns något vettigt att göra................. HHHMMMM. Aja.
Ha en trevlig kväll.


[ all i want for christmas is you ]

Aa men klart. Nej jag vill ha mina pengar. Och julen är så fruktansvärt (stavingsnisse, stick.) överskattad.
Alla på facebook : GOOOD JUUUUUL <33<3<<3<3<3<3<
osv osv osvosovosoovovov. sluta. Blööö- Vilken glädje mördare jag är. woho.
Nej nu kan min pappa, nu tänker han väl säga till att jag ska följa med till Freja. woho.
Hörs kanske bara kanske senare.

Och för att vara lite trevlig.
God Jul :)


[ 24december ]

Jaha. God jul då.


[ tjugotvåtretiosju ]

Aa. Det är ju inte länge tills julafton nu. Woh, verkligen. Eller, nej. Längar inte. Blä. Osv osv sovosvovosvovovosvv. Vill hem till min lägenhet, orkar inte vara här.
Och jag tänker sova snart (mitt snart kan vara timmar, eheheh). Är astrött, som tre timmar inatt typ. Askalas ju. Emmas fel. Tihihhii.
Ne, dax att starta en film och ligga i sängen, wow, jag känner hur julstämningen stiger, eller gör jag? NEEEE. Julen är överskattad.

Hej gammal bild.


[ stina + lim + datorn = inte bra ]

Aa. Limmade fast handen på datorn innan..... Skit kul. Verkligen. Snubblade osv. Inte okej.

Nej men varit i Halmstad med Emma heeela dagen, shoppat smått och köpt julklappisar. Typ. Aa. Och det är kallt ute. Och jag fick nyss internet, ett mirakel. Och det är typ assegt. Men ändå!

Och igår var man överdrivet cp, Emma&jag kletade smält choklad........... Aa, asnormalt. Verkligen. (:

Fint, verkligen.


[ älsklings Emma ]

Oh yeah. Är hos Emma nu, varit hemma hos min pappa hela dagen, klart som fan att han inte hade internet då. haha. Nej men får det imorgon, haha. Och Emma är bäst i världen, tycker att alla sla veta det. Yeah. Och hennes tangentbord är cp, lovar. Skriver fel heeela tiden, haha. Och hon duschar nu, ohohohohohoho. Smygtitta lite kanske. ;) Nej nu var jag lite cp bara. :)

Och nu är det inte alls länge kvar tills jul, ojojoj. Inte heelt opkej. Men ändå.

Vi är assnygga, alltid. Yeaah!


[ my dear John Blund ]

Aa. Har inte packat klart, jag suger på det, lovar. Men packar häldre klart imorgon bitti innan jag åker. Så nu ska jag starta en film och ha en date med John Blund. Askalas.

Och jag vet inte hur det är med internetet hos min pappa, hoppas på att det funkar askalas, annars kan ajg typ inte blogga, men I'll try. Aa.
Men aa, godnatt, nu ska jag ta mitt dåliga humör och försöka vända det med.

cha suris.


[ up up & away ]

Packa suger. Lovar. Hittar inte vad jag ska. Jag ag har fortfarande ont i magen. Cp. Och nu gör mitt huvud med ont, och min högra stortå. Skit kul att gå in i väggen. Verkligen. fml.
Träffa underbaraste personen i världen imorgon antagligen, Emma. :love:

Aa. Testade mitt löshår. Snart ett år gamalt. Men ändå bara använt i två månader.


[ wow-tjej ]

mattias . säger
du ser lite ut som en wow-tjej, är det möjligt att vi en gång i tiden spelade wow tillsammans?

Jag dog lite smått, hihi.
Nej men det var lite sådär WHAAAT. För sen pratade han om mötesplasten, VEM ÄR MÄNNISKAN?!?!!? Aa...

Jag somnade innan, jippi. Verkligen. Är ASTRÖTT, dör lite smått. :( Vill bara sova sova sova sova sova & sova. Jag är alltid trött, asjobbigt. Lovar. Och jag har knappt packat alls, och jag måste städa med. Inte okej alls. Nej. Inte alls. Och min mage gör asont. slog i den innan. Jag dör så ont det gör. Inte alls okej.
Så nu ska jag deppa över att det gör ont och packa, askul ju.

mattias . säger
de små dragen, kindbenen, hakan, det breda leendet, luggen


[ tjugoförstadecembertvåtusentio ]

Aa, cha. Orkade inte blogga mer igår, IHIHIHIHIHHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI, osv osv osvosovsovosov. Nej men , ne. Och idag............ Slutade man skolan, askalas, lovar. Och det är äckligt kallt. Lovar. Dör lite.
Joss - Det är kallt om näsan! Känns typ som makaroner!

Asså va? Inte alls okej Joss, inte alls.
Och aa, efter skolan gick vi till Roddys, och satt där typ... AAAAAAAAAAASLÄNGE. Mysigt! eheheheheheheheh. Aa. Och sen.......... Gick jag och Joss till Hemköp, den lilla tjockisen ville ha chips. Som sen trillade ner på hennes hår och hon bara "MUUUMS" . Aa, asmysigt. :) Verkligen. Hihi. Aa. Och sen stack hon ganska nyss, typ. Och då pratade man med pappsen lite. Aa. Ska ju hem imorgon, sista dagen i Ljungby detta året, oooomg. Lite smått konstigt, lovar. EHEHEHEHEHEHE.
Nej men nu ska jag.... Packa typ. Vet inte helt, men det blir nog det, måste ju. Aa. Precis. Måste ju det. Aa.

Asså, jag har något i ögat, lovar. Det gör ont, men jag får inte bort det, cccccccp. Aa.




[ asvarmt ute, lovar ]

AA PRECIS, SVETTAS FAN IHJÄL OCH TYP USCH VAD VARMT DET ÄR. Dör, lovar.
Fan vad seriös jag är, alltid lika seriös, asduktigt, lovar. Nej men det är kallt ute. Dööör. Verkligen. Och att stå ute och vänta med Joss på hennes buss gör ju inte saken bättre, NEEEEE. Inte okej, askallt. Lovar, vi kommer snart dö av såna köldskador. Eller heter det så? Jag chansar på det. (:

Och jag försov mig imorse.... SATT UPPE HELA NATTEN OCH SKREV MITT JÄVLA FÖREDRAG, så försov jag mig och fick inte läsa upp det............... FML. Seriöst, bajsmajs.
Och sen har inget intressant hänt idag. fick sluta en timme tidigare, efter att man hade suttit på en bänk i en timme så kommer läraren "Nu får ni sluta". VI SATT OCH GLODDE I EN TIMME, TACK. VERKLIGEN.

Och Joss&Madde tvingar mig att lägga mig tidigt idag............ Yeaah............ Får inte försova mig imorgon.......... Jag kommer aldrig somna itid. (: ASKALAS.

Nu ska jag försöka på liv i mina fötter, ena foten sover och den andra är ISKALL. KUL, VERKLIGEN.

Lite små gammal bild, men EHEHEHEHEHEHEH.


[ en person som ägs utav en annan ]

WOHO, askul att skriva förhand. Verkligen. Har nästan skrivit ett helt A4 nu typ. Och det tar typ en minut att läsa upp det, så jag måste skriva fyra sidor till?! Skjut mig. Har asont i handen redan, orkar inte mer. Det suger ashårt, lovar. Blä blä blä.

Ne, orkar inte. Urk. Blä. Blö. Majs. Osv osv osvosvosvosvosvsvosov. Har inget mer att skriva. Jippi. Askul, verkligen. Lovar. Eller? aa. Absolut, time of my life. Och allt det där.

Majsbajs osv osv  svosvoosvsvoosvsvoosv AAAAAAAAAAAAAH. :(


[ A Description or Picture of someone who makes you happy. ]


Emma :love: .
Underbara, fantastiska, wunderbara & bästade Emma. :love:
vi kör på bild och liiiiiite beskrivning typ.
Emma är min bästaste bästa vän. Hon är bra hon. Och lite smått efterbliven, men jag älskar henne ändå. Hon är alltid den som får veta saker först, bara för att liksom. Även om hon bor långt åt helvete här ifrån. Det är snopp att hon gör det. Inte alls okej, inte okej alls! Har inte träffat henne på hur länge som helst nu, saknar henne. Tur att det är lov snart, ohohohohohohohooh. Emma, Emma liten. Osvosovosvosovosv, aa precis.
Nu orkar jag inte skriva mer, även om jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om Emma, men ändå.
Fick sms nu, så nu ska jag läsa det.
Btw, Emma luktar fisk. :) :love:


[ det är samma himmel ]

OHFUUUCCCCK. Nu har jag glömt föredraget som är imorgon, IGEN. Jippi, nu ska jag spendera hela min kväll till att skriva det, jag måste liksom, har inget annat val.... Jippi, verkligen, lovar, askalas. Verkligen.... JÄTTE.... Älskar det.... Eller gör jag det? Nej, inte direkt.

Så nu ska jag först komma på något att skriva om, sen skriva det....... FEM MINUTER.......... Hur fan ska jag klara det? :(
... Men jajajajajajaajajaj, får la göra det. :(


[ aa detta är en rubrik, typ ]

Vaknade precis, typ. Asså fyfan vad trött jag är, inte fullt okej. Och nu försöker jag få tag på min pappa. Men det är ju inte så lätt som det verkar.
Snart försvinner mina gratis sms, har bara 400 kvar typ, och dom aaalla försvinner idag eller imorgon. Inte så jätte okej.
Nej nu ska jag fortsätta ringa min pappa............ AAA.



[ bara för att ]

ARHAGHAJGEOGNOENBENOBNEONE!!!!!!!!!!!!!11111111
Cajpaj dator. Blö. Asseg just nu allt tar typ SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR lång tid. Asjobbigt. fml. Bajsmajs. Osv osv osvosovosvosovosv. Nej men det är inte alls kul, lovar.
Så nu ska jag se på film och sen sovaaa. Askalas, eller? Nej, inte direkt. Men vi kan ju låtsas det.
Mitt täcke är iskallt, det är inte heller okej. Man typ..... Fryser! Aa. Nej men nu ska jag dampa loss på min dator och försöka få igån en film.
ciao, aa.


[ asfina bilder, verkligen ]

Och nu är jag aaaaaspigg, och självklart så finns det inget attgöra, bara för att liksom! Inte okej. :(
Och verkligen asfina bilder från igår, verkligen.

Och nu orkar jag inte med fler bilder. Men aa, verkligen fina bilder.... Lovar....


[ A Story of something that made you happy this day ]

Asså va?
Fattar inte. Så vi hoppar den, ja.

Och orkar inte alls blogga. Fortfarande astrött, och ändå har jag sovit massa! Kul, askul. Verkligen!


[ dead ]

Astrött, asdöd, osv osv osvososovosvoosvosvosovos.
Orkar inte blogga mycket tidag, tänker ligga helt genom död i sängen och bara glo på film HELA dagen, eller, nej inte hela. Men en ganska lååång stund till.
Och gårdagen/idag med typ, var askalas. Lovar.
Bilder osv osv osvovosvosvo kommer sen, kanske. Eller jo det kommer, när jag orkar. :)

Nu ropar sängen på mig, ciao


[ videoblogg - asnormal ]

Asså, jag jag är ganska normal.

ASNORMAL LOVAR.


[ hej vi är asnormala ]

CHA.

Säger ju det, vi är asnormala! Lovar!


[ lilla hjärtat jag tänder så på dig ]

JAG VILL SÅ GÄRNA HA SEX MED DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG. osvosvosovosvosvosovosvosovosvo LILLA HJÄRTAT!!!!!!!
Aa, cha. Hemma. Progvet gick skit. Det snöar. Madde är konstig. Joss är konstig. Jag är asnormal. Jag fick sms nu. Jag lyssnar på knas musik. Jag fryser om mina fötter. Jag har ett hårstrå i ögat. Mitt halsband har vänt sig fel. Osv osv osvosvosovsovosvosvosovsv.
HEJ JAG ÄR ASNORMAL.

Så här normal är jag idag. Lovar, asnormal.


[ almost black ]

NU HOPPAR JAG TILL SKOLAN, CIAO

FNIZZ.


[ it's on the tv ]

fml, har inte hittat ARL boken, kan inte plugga........... Kul, skitkul, verkligen. Lovar. Så det blir väl som vanligt, precis före provet frågar jag om allt..... WOHO. Har ett halft papper med anteckningar, det kommer man inte långt på. fml, var fan är miiiin booook?!?!?!? :(

Nej nu ska jag börja leta efter kläder och sånt.

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH, osv osv osvosvosvosvos.


[ this boy whats to play ]

Wadup?! Jag är vaken, mina ögon går i kors och jag fattar inte ett skit. Typ. Askalas. Eller? Nej men Hade tydligen glömt ställa av mina väckarklockor....... Så nu är jag vaken, askalas. Lovar, jag dör så trött jag är. Sist jag kollade på klockan igår så var hon halv fem, känns ju skit bra. Men jag kan ändå inte somna nu. Ohsnap.

Nej, nu ska jag plugga eftersom att jag aldrig gjorde det igår.


[ John Blund snart ]

Säger godnatt nu, ska snart sova (mitt snart är allt ifrån fem minuter till fem timmar). Så vi hörs! Eller, nej det gör vi inte, jag skriver ju faktiskt........ HMMM.......... Nu blev det kompliserat! Eller? Kanske!
Och jag gick in i en vägg innan, sen trillade jag baklänges och bröt en nagel, ska vara lite emo över det också, min älskade nagel. <///////////////3
Osvosovsovosovs.
GODNATT.


[ oboy ]

Somnade innan, haha. Känner mig asduktig, men ååh, sova<3<3<3<3<3<3. Haha.
Och nu pratar ja med Emma i telefon, askalas. :love: Lilla lilla Emma, osvosvosovsovosovosv.
OCH JAG HAR INTE PLUGGAT, fml.

Hehehehe, hej tjockis.


[ we need a new begining ]

Ohsnap. Håret blev inte mörkbrunt direkt.... Det blev brunsvart typ. Haha. Men jaja, det duger! :) Och det går asdåligt med pluggandet, kommer typ ingen stanns, oooohsnap igen. Assvårt, fattar inte ett skit, men MÅSTE klara provet, så jag får la plugga på. Askalas.
Och sen ska jag städa med....... Jag som ville lägga mig tidigt, men jajajaajajajaj. Hah. Nej men jag behöver inte lägga mig tidigt idag, börjar kvart över tolv imorgon ju. Kan sova till typ elva! Woho!

Hoppsanhejsan, det liknar ju svart! :)


[ hårfärg ]

Justee, jag köpte hårfärg på vägen hem med, blir att färga det nu också! Få bort min fula utväxt. :) Äntligen! hah.

Nej, det är inte svart. Det är mörkbrunt.


[ snubbel i snön ]

Hemma! Wooh, men super blöta kläder och iskalla fötter.

Idotten sög, någon förvånad? Nej, tänkte väl inte det, lovar, att dansa juldanser suger hästballe. Och att sen dansa linedance (om det ens stavas så?) är ju fan inte bättre. men JAAAAAO. Och efter det blev det att gå hem, i detta jävla snö vädret, askalas ju. Gick med Hedda, och innan vi lämnade Madde&Dennis så var vi lite små cp och sparkade fullt med snö på varandra, blev albino. Jippi. Nej, men kul var det, faktiskt.
Och sen när man nääästan var hemma, klart som fna att jag ska vara så duktig att typ halka. Haha, och precis där det var fullt med människor, haha. Kände mig så himla duktig! :D
Skojeliskoj, ELLER? Nej.

en av mina älskade one pieces :love: Haha. Nej men mysigt! Och knubbigt...


[ A Youtube Video that makes you happy. ]

HAHAHAHAHAHAHAHA, älskar den. Det är jag Hanna och Madde, men man ser inte Madde, men hon är ändå där :) .
Men ja, jag blir glad av den.




[ fotografisk bild ]

AA CHAAA. Nej men nu har man fotografisk bild, inte alls kul. Har absolut inget att göra så jag och Linnea gick till en datorsal. Woho. Bättre att fördriva sin tid här än att sova i mörkrummet, vilket jag typ gjorde innan, asskönt. Maddes jacka som kudde blev perfekt.
Och sen efter detta (som slutar efter tolv, tror jag) så är det rast i typ.... HUNDA MILJONER ÅÅÅÅÅRRRR. Sen idrott. Där man ska dansa äckeldans och simma. Fast jag tänker inte simma, haha. Kan fan inte det. :D Man känner ju sig ganska duktig då. Yeeeah.
Och jag är trött, RIKTIGT JÄVLA TRÖTT. Somnade tidigare igår än vad jag gjort på veckor, man blir ju ganska trött av det. Och sen blev man spammad av mammaJoss. Haha, ne men hon väcker alltid mig :) .

NEJ NEJENEJENEJENEJEJEN nu ska jag......... Vet inte. Askul ju! Lovar.


Assexiga bilder från mitt DS, astufft, lovar.


[ snoppsnö ]

DÖD ÅT SNÖN. Hehe.

Nej men försov mig, haha. Vaknade för en kvart sen, typ. Och nuu ska jag gå till bussen. FNIZZ. sovosovosvosovosvosovos
Nej men hinner inget nu, så förhoppningsvis går det att blogga i skolan, eller något sånt. CIAO SÅ LÄNGE.


[ älskade John Blund ]

Datetime med John Blund.
Godnatt.



[ askalas ]

TJILLIVIPPEN!!! Eller vad han Nils Karlsson Pysling säger... Om han ens heter så.... Vem vet... Inte jag iaf! :)
Asså, lovar. Det är askallt ute, men dör lite smått av att stå ute och frysa ihjäl! Och det är då man älskar sitt varma mysiga Hello Kitty täcke! Wooh.
Ne, men CHAAAA. osvosovosovosvosovosvo. Jag kan nog inte vara seriös.... Haha. Galet! :)
nej, nu ska jag.... Plugga tro jag..... Woho...... :( INTE ALLS KUL, men måste göras, jippie.................................. svosovosvosovosvosovso.




[ barnkläder osv ]

tjolahopptjolahej eller något sånt.
Komer precis hem, varit på 'stan' med Maddepluttdutt. Haha, köpt liite julklappar, och maskara. Typ. Och sen fick vi för oss att jag skulle prova barnkläder. Helt cp. Dom var för stora, askul ju. ELLER INTEEEE.
Och nuu, försöker jag få liv i mitt finger, det dog lite innan, gör asont.

Blev lite kär, hihihihih.


[ A Site that makes you happy. ]

En sida? Hemsida eller?
Isåfall................... FACEBOOK :love:
Haha. Är typ bara inne på blogg.se och facebook ju..................



Asnördig bild.


[ lite små kär ]

Hej.
Jag blev nyss kär.
Hejdå.




Kom och våldta mig vafan.


[ it's just the way it goes ]

Och nu fortsätter jag knarka den underbara låten. :love:


It's just the way it goes
We're the dreaming people
The way we put our hopes
Through the eye of an angel
Oh, oh oh
Through the eye of an angel
Oh, oh oh
We're the dreaming people
We're the dreaming people






[ julkort ]

Nanana, heeeelt tills nu (typ) så har vi gjort julkort, haha. Skit, JETE. Lite kanske. Haha. Nej men helt okej antar jag. :)
Och nu har man rast i typ två timmar tror jag, och sen blir det digitalt skapande och prata betyg I guess. IG gissar jag på, fast den fortsätter ju efter jul.. Så då ska man sluta ha 40% frånvaro. :) Känner mig asduktig när man hela tiden missar den letionen, AAAAAAAAAAASKUL.
AsasasasasKALAS. Fan vad kalas är ett kul ord, och sen blir det ännu roligare när man säger ASKALAS. Lovar, älskar det. Sagt det hela dagen, skitkul. Lovar.
Och nu är Maddepluttdutt cp här. WOHO. Askul. ELLER?!?!?!? HMMMMM. Nejdå, det är heeelt askalas. HAHAHA, fan vad kul... Askalas... Ne jag är nog liiite smått (BARA PYTTE LITE) cp. :)

Hej asgammal bild.


[ now; school ]

ciao, skoldax. Ewww.


Ser tjockis ut, men skitsamma. :)


[ dreaming people ]

hejhoppgummisnopp, jag är vaken! OMGG..... Nej men erkänn astufft. JAG FÖRSÖÖVER MIG INTEEEEEEEEEE IDAAAG, GRATTIS STINA, DU ÄR NU AAAASTUFF, SOM VAAANLIGT.
Okej, jag är cptrött och begår snart självmord om jag inte hittar mitt halsbarnd. :) Eller, nej. Men ni fattar, jag är lite såhära ascp just nu. Är astrött, asglad, asdepprimerad (bara för att jag är vaken), osvosovosvosovosvoosvosovosvoso. MEN JAG LEVER PÅ.
Och så sitter jag och knarkar Dreaming People - Jay Smith :love: . Asnice. Lovar.
Och nu ska jag gå och leta upp kläder. Askul, jag vet. ELLLER, så går jag och lägger mig igen, men då kommer jag inte vakna på flera timmar.... Så det blir nog att leta kläder... Daaamn.
NEJ MEN HIHHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI, sovosvosovosvosovs.

Cha, jag är assöt precis när jag vaknat. Eller, egentligen inte, men vi kan ju låtsas.


[ min lilla ponny ]

chaaa. Nu ska jag vara asnörd och titta på film, IGEN. Och sen sova efter det, okej? Och neeej. Jag ska inte titta på My liittle pony. OMGGGGG. Nej men jag ska titta på.... Öööh..... Jag vet inte? :) Nej men startar bara en random. Är typ astrött. Så tralalala.
Men ciao så länge.

Aa, hej. Asfint, jag veeeeeeeet.


[ the grinch ]

Äckel film. Lovar, jag är rädd för den. Kollade nyss på den, han den gröna skrämmer mig. Han är grön och hårig ju..... Asläskigt. Filmen hade varit bra om han inte var grön och hårig.... Nej han är för läskig.
Jag satt typ "AAAAAAAAAAAAAH :(:(:(:(:(:(:(:(:((((". Asläskigt ju. NE, den filmen var inget plus. Och jo, asså jag har sätt den innan, men deet minns jag inte :)

Blä asså. :(


[ i'm a supergirl gonna rule the world ]

Let's take a ride in my rocket ship
Just tell me where you wanna go
We can have a party on a magic star
Or take a walk on the rainbow

We can fly away to wonderland
There's nothing there that we can't do
We can fly together hand in hand
Make all your dreams come true

I'm a supergirl
I'm gonna rule the world
With my supernatural power
Come and fly with me
To my galaxy
To my world of fantasy

osvosvososovosovsovosovsovosovosvosovosovsovos.
Haha, assämst. Men sitter ändå och lyssnar på den nonstop just nu. Man blir typ beroende, lovar. Och jag suger på att plugga, fattar inte ett piss, så jag gav upp. Känner asduktig, lovar.
Och nuuuuuuuuu. Ska jag fortsätta lyssna på min astuffa låt..... Som inte är så tuff, men ändå!
Men jag borde skriva min bildanalys..... Men jag fattar inte det, så kan ju inte...... JAJAJAAJAJAJ.

Cha, jag är asnormal, som vanligt.


[ Something you found when searching “Happiness” on Tumblr. ]

Och dagens.



fnizz.


[ Something you found when searching “Smile” on Tumblr ]

HOPPSAN, glömde den igår. Så den kommer nu, och liiiiite senare kommer den för idag.


nanana, smile sovosvosovosvosvo.


[ asvarmt ute ]

Lovar, asvarmt, ska fan sola. Fast ne. Men dör fan. Snä är äckligt, det är kallt. :( Inte alls okej!
ne, men gjorde provet idag, weho. Lovar, IG. Men jag svarade iaf på nästan allt, tror jag. Men ändå. Blö, lovar, jag är sämst i världen på prov.  Ne men nananana.
Nu ska jag... skriva mitt föredrag! Woho. Askul, fast ne. Men måste göra det, sen ska jag göra en bild analys.... Och plugga på ett annat prov.
Lovar, så mycket som jag gjort denna veckan har jag inte gjort på hela teminen, då är man ju gnska dålig.

Aa, asså jag sitter ganska konstigt.


[ orkar inte skriva en rubrik ]

Försov mig! Ganska stort..... Hoppsan! Ne men , nu blir det springa (haha, nej. Kommer gå.) till skolan innan man blir mer sönder spammad av Joss och Hanna. Hinner dääärför inte skriva något om min astråkiga morgon som varat i typ 20 minuter. :)
Nem en nu ska jag dra, ciao hörs.



[ godmorgon + godnatt ]

oh, fml igen och igen. Somnade innan, vet inte när, hur, var eller något! Asläskigt! Fast... Jag vet ju var... I soffan......... MEN ÄNDÅ.
fml, jag hinner inte plugga nu, askul. Fast ne.
MITT TANGENTBORD ÄR EFTERBLIVET IDAG, FML. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH. Lovar, det vill inte som jag vill. :(
Ne men cp, nu ska jag FÖRSÖKA plugga, fast ne igen. Eller jo, jag ska försöka. Askul. Lovar.
Och orkar inte blogga mer ikväll, så vi hörs imorgon osovososovosvosvosovos. CIAO

Hej jag är asnormal.


[ majskorvar ]

Och nu är man hemma. Slutade tidigare idag, wooh.  Så då gick man till stan med Jossbajs. In på apoteket, sen lite här och var, typ. Och sen Hemköp, och hon köpte sina majskorvar....... Det var lite sådär udda...... aa.... Eller det heter ju inte majskorvar, tror jag. Jag vet inte, men jag kallar det för det, okej? Och sitt EKEL LAKRIS. Osvosvosovosvosovosvoos. Fast hon är bra endå! Okej........... Heter det ändå eller endå......... Fan vad retard jag känner mig ibland.... Haha.
Ne men nu ska Stina vara asnörd och plugga! Tuffa vaa? Fast ne.
Men har prov imorgon, och ska vara klar med ett föredrag... PÅ FEM FUCKING MINUTER. Daaamn. Och jag har inte ens börjat. Inte alls okej! Buhu, äämåååå.
Ne nu ska jag försöka plugga, inte för att jag kommer göra det, men jag ska försöka! :o




ne, jag vet inte heller vad jag gör.


[ lucia suger, okej? ]

Så har man kollat på Lucia, eller säger man så? Man kanske säger något annat, vem vet! Inte jag iaf.... HHMMMMMM!!
Ne, men det sög kuk, lovar! Slösade en halvtimme av mitt liv på att koll på det, astråkigt. Sjöng falskt gjorde dom med, wiho, askul. Fast ne.
Nu har man rast i en timme, askul, fast ne. Vill hem. vill sova. Oooorkar inte sitta här. Likom sammhälle och rörligbild kvar, askul. Fast ne. Lovar, man blir så otrolig uttråkad!
Fan vad jag säger lovar hela tiden, och fast ne. Har jag problem eller? aa det har jag nog, fast ne. Hihi. Cpigt!! :)
Aa..................... GE MIG SÖMN, okej?
Nej nu ska jag spela super Mario och vara astuff, okej?

Assexigt. Fast ne. Det är ju typ.. fem år sen, tor jag. Inte helt säker, men ändå!


[ to school for cool ]

och nu, till skolan. Ciao.






[ fml, jag är vaken ]

Vafan?! Vaknade kvar över sex, ÄR JAG DUM I HUVUDET?! Sov i knappt fyra timmar, wiho. Aa, askul. fast ne. Nej men vafan gör jag vaken nu? Brukar ju inte vakna förens typ...... Halv åtta? :( Jajajajajajajajaj.
Kanske man till och med ser ut som en människa idag, vem vet!



[ ny date med John Blund ]

Daaax att träffa John Blud igen, vilken liten chamör han är. :)
Haha, nej men du ska jag ha mys med honom, ciao!



[ saknad ängel ]

åh, kom att tänka på en diktkollade massa gamla bilder på mig och emma) . Fast jag minns inte dikten.... Minns bara att den hete Saknad ängel.... Fan vad verdelöst. :) Men aaaanyyywaaaay.
Hej jag saknar Emma.
Hej jag är inget liv heller.
bara så att ni vet.
Och eftersom att jag är en nolifer, som vanligt, så tänker jag lägga upp någon enstaka gamal bild på mig.
enstaka är ett kul ord det med........ Liksom ENSTAKA..... Fan vad kul...... Fast osvosvosovsovsov är fortfarande bäst :love: aa ni fattar, majs.
Hatar nog gamla bilder... Fast det är kul, men ändå hemskt.



Typ, hej jag har alltid varit likblek.

OJDÅ, NU ÄR JAG VISST LESBISK OCKSÅ. fast ne.


[ my little pony ]

OHYES, tittat på My little pony nu aslänge med Madde, haha :love: . Lovar, jag älskar det. Tänk att ha en egen! Skulle lätt hatt den rosa med glasstrutar<3<3<3<3<3<3. Eller...... Den lilla rosa draken. <3<3<3<3<3
Nej men allvarlig, My little pony är astufft, lovar.

ska fan skaffa en.


Assynd om hon i regnbåge klänningen, hon dansade fel och alla blev sura. :(
Inte alls okej, hon är ju assöt.



[ fak yååå ]

aa, hejhoppgummisnopp osvosvosvosovsov.
Jaaag har ont i foten, okej? Klantig somman är så sparkade jag en stol. Askul, fast ne. Och sen snubblar man över en jävla sladd, askul!!!!!11111!!!1oneoenoeoenelva sovosvosovosvo. Döööööd fot. Japp.

Och ohc ohcohcoccohcohc &&&&&&&&& jag blev nyss rädd för TVn. Två ungar som liknade mongolider, asläskigt vafan.
Och nu ska jag till Hemköp, ciao!


[ A Picture of someone fameous smiling ]

Eric Saade :love: ohohohoh.

Snygg han äär. Okej?


[ håll min hand och säg att allt blir bra ]

JAG VILL HA EN GLASS SÅ STOR ATT DEN NÅR FRÅM MIG TILL DÄR DU BOOOR.
osvosvosovosvosovosvosovosvosov, Ge mig det Fronda, osvosvoosvosovsovos.

CHA. Jag är på asbra humör nu! Varför jag är det? INGEN JÄVLA ANDING, men AHIEFHIAEFBAIEFAHFHA, hej jag r glad, askul vaa?!
hullebullebulle osvosvosovos. Lovar, jag älskar att skriva osvosovsovosvo, ja ni fattar? :)):))))

Och senare kommer Madde, weiiiooo osvosovosvovosvosvov, asså, osv :love: haha.




cha jag har ett meningslöst liv :)


[ för vi gliiider ]

osvosvosvosovosv NANANANANANNAANANANANANAN. Jag vill sova, okej? Men jag kna inte, okej? Tog ju ÅÅÅÅR för mig att somna igår, och så vaknade jag nu för typ tjugo minuter sen, JIPPI. Fast ne. Då är det dax att ringa pappsen och titta pengar. Askul. JETE.
Jag har nog en bula i huvudet tror jag, det gör asont, vadfan gör jag när jag sover? Liksom jag är ju världen klantigaste, lovar. Men när jag sovar?!?!? KOM IGEN, inte ens jag kan vara så störd? Eller? Aja.

Nej nu ska jag ringa lilla pappsen och be han sätta in pengar åt mig. :)


Såhär kul har jag medans jag pratar med min pappa i telefon. HEHE.
Aa, jag använde högtalarna, EHEH.



[ a mouth full of words ]

Jag borde sova, yes I should. Men jag kan inte, nej det kan jag inte. osv osv osv. Nej men är på bättre humör, har varit det sen jag pratade med Emma :love: . Fan vad jag saknar henne, seriöst. Typ SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄR MYCKET, fast ne. Det är mer. Nej men jag borde sova även om jag inte kan det, men jag vill inte! :) Fast jo.
Nej nu ska ajg sova, okej? JA, fast ne. JOOOO. osvosovsovosvosovosvv.
Och camen är broken fortfarande, SKIT KUL. Nej. fml. GODNATT. osvosvosvosv
"Then you are a criminal
And you should be killed
By an army of little girls
The law won't arrest you
The world won't detest you
You never did anything
Any man wouldn't do
"




[ hej rosa kläder ]

Hemma nu, har haft en ganska okej dag. Träffat mammsen ju, alltid kul. Jag träffar ju aldrig henne typ eftersom att hon bor i Norge. Och sen passade jag Tobias, inget konstigt med det. Eller jjo, han kastade spik på mig, askul. Fast ne.
Och nu när jag kom hem gick jag och duschade typ direkt, och PANG. Mitt humör sjönk som fan, liksom VARFÖR?! Jag har ju varit asglad idag? Eller... Och bajs&blö. Jaja. Life goes on.

Nej men nu ska jag snart se på Sex & the city eller vafan filmen heter. Den går iaf på tv. Och jag har inget annat för mig.
KUL. KUL SOM FAN. Sitta ensam en lördags kväll. ASKUL. Fast ne.
Jaja, och min cam la av igen efter första bilden. Så ni får inte se mina assöta rosa byxor.

Cpbarn, alltid.


[ A Song or Song Lyrics that make you smile ]



Dette er historien om badekaret til Pelle.
Ikke bad i badekaret til Pelle.
"hvorfor ikke spør du" vel la meg fortelle.
badekaret er en ren dødsfelle.
hold deg unna badekaret til Pelle.
Å bade i det er en volsom risk,
fordi det er fullt av livsfarlig fisk.
i badekaret er det en hai og en piraja,
og en ninjafisk som sier "haya".
En fisk gir deg store stikkpiller,
mens en annen setter på deg altfor sterke briller.
En har kniv og dolker deg gjentatte ganger,
mens en annen synger på DDE sanger.
En fisk fyller fenti år som bussjåfør,
og en annen leser høyt fra gamle Se og Hør.
Badekaret til Pelle er ikke for pyser.
det er fult av syke drapslystne hyser.
badevannet er kaldt det kan hende du fryser,
nei dette badekaret er ikke for pyser.
fisk som vil ete og torturere deg,
med imitasjoner av Kristian Valen, huffamei.
I tilleg er badevannet ganske teit,
det er lettmelk fra 1995 og cola light.
samt en anelse sennep, majones og bæsj.
dressing også ja en dæsj.
Medisin iiskaffe tomatjuice og tran,
råttne egg råtten cola råtten banan.
Bandevannet er en smule elendi,
kanskje en anelse mer en nødvendig.
( badekaret til pelle, oh baby etc)
Krokodillen i karet er ganske diger,
og oppå den står en løve og en tiger.
Ved siden av kanten til badekaret står
en seriemorder med automatvåpen.
dusjen er en giftig illsint slange,
under det er det bomber store og mange.
Men jeg har enda ikke sagt hva det værste er.
Morra di vasker undertøyet sitt der!!
Badekaret til Pelle oh baby... etc...



Ja ni fattar, låten är helt jävla efterbliven. Men glad blir man. :D


[ late and a big mess ]

Mammsen är försenad, hurra! Hinner städa mer. Fast... Vafan gör jag vid datorn om jag ska städa? Efterbliven man r ibland. :) Haha. Nej men jag hinner nog.. Hoppas jag. Och sen ska man vara barnvakt! Till en ond liten unge... Haha :)
Nej nu ska jag fortsätta cpa runt och städa.



Aaaasfint. Fast ne.


[ you're a bitch, but i love you anyway ]

Vaken! :)
Aaah, nehe?!?!!?! Jag sover. Hur fan skulle jag annars kunna blogga.... Jag är ju smått trög ibland..... Skiiitkul!
Nej men Stina ska städa, oj vad hon älskar det. Det är ju askul! Fast ne. Men någon måste ju göra de... Eftersom att lägenheten är en jävla bitch. :( Den borde lära sig att städa sigsjälv!

"You're a bitch
But I love you anyway
Oh
You can't sing
But you still put me to sleep
Baby
You're a bitch
Hey hey
Hey hey
You make me sick
But don't ever go away

La la la la la

La la la la la
La la la la la

WHOA!!!!!!!!!!
"

Yeaaah. Nej nu ska vi höja volymen och städa vidare. Ciao. KANSKE BARA KANSKE hörs innan min lillemor kommer. :)


[ snart date med John Blund ]

Ohyeah, ska upp tiiidigt imorgon, mammsen kommer ju. Och ska gå upp lite tidiare för att städa vidare... Är astrött nu, så jao, orkar inte ta mer nu. :) Men imorgon måååste jag.
Och jag vet inte om jag hinner blogga imorgon? Möjligtvis på morgonen och senare på kvällen, kommer vara borta hela dagen. Ska vara barnvakt med liksom. så förvänta er inget. :)
Ciao sålänge.



Men fy, jag är alltid så himla asseriös. Måste ju lära mig att bjuda lite
på mig själv! Meeeeen neeeee. Jag ska vara asseriös. :) aa cha.



[ jayjayjayjay<3 ]

Han vann~ Wooh. :) Fast inte så konstigt, Minnah är ju en äckelunge. :) Haha, fan vad snäll jag är ibland! :D
Nej men han gjorde låten asbra<3<3<3<33< Okej? Säg inte emot, blir assur då! :)

OOOOOOOOOOOOOOOOOCH, jag har fått bort alla mina kläder! WOOOOH. Orkar inte städa mer.... Men måste, askul ju! Fast ne. Jaja. :(
Nu ska jag städa osv, skiiiitkuuuuuullllllll. BLÖBLBÖBLBÖLBÖBLBLBLBLÖBLÖBLÖBÖLBÖÖÖÖ. sovosvosvosovosvos. :)


[ idol ]

Lite pause från städandet, woooh. Nej men måste ju kolla på Idol. :)
Och Jay ska vinna, okej? Minnah kan ju bara ... BLÖÖÖÖÖÖÖÖ. :(
SÅ JÄVLA DÅLIG MINAH VAR!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(::(:(

Det står Jay för er tards som inte ser det! :(


[ soptunna eller slott ]

Soptunna. Eller, aa det liknar en just nu, dumma lägenhet som inte städar sig själv. oooorkar inte städa. Hur mycket jag än städar bort så finns detlika mycket kvar, lovar!
Haha, så trög jag är ibland!

Asfint, jag vet. Fast ne.


[ A Picture you think will make someone else smile ]

Men jag vet väl fan inte vad andra blir glada av?! Leta upp egna bilder om ni vill bli glada!
:(
AA PRECIS, SÅ SNÄLL JAG ÄR, OKEEEEEEEJ? :@

Haha, nej men jag vet faktiskt inte. :)


[ hemma + älskade lilla mamma ]

HEEEEMMMA, eller har varit det ett tag nu.. Men har pratat med Emma :love: . Och mina ben var döda när jag kom hem, valde heeeelt fel kläder idag, haha. Kul. Fast ne.

Och imorgon kommer min underbara mamma :love: har inte träffat henne sen jag var i Norge på höstlovet, ganska länge sen. :o
Haha. Nej men ska bli nice. :)

Aa, fryser ju asmycket, mååååste ligga under täcket ett litet tag, haha.
Sen blir det att fortsätta med min städning.
:)


[ off to school ]

Nu ska jag till skoooolan. Wooh, fast ne.
Och nej. Jag ska inte ha hattjävlen på mig. Var bara lite uttråkad, haha. :(





Nej nu måste jag gå, ciao!


[ jag glömde rubriken ]

Hejhopp hon är vaaaaaken. Somnade efter tre igår. Inte alls okej. La mig ju när jag sa det, försökte sova i över en timme. Sen ringde telefonen, älsklings Emma<3. Så då pratade jag med henne till typ tre. För då bröts samtalet. Så sen smsade vi. OCH SEN SOMNADE JAG, WOOOH. SCORE.
Tänk att jag redan är vaken, liksom jag börjar ju inte förens tolv. Men woh, score igen! Och nu ska jag gå och duscha och allt cp bajs.
Men mår ju bättre idag. :) :) :) :) :) ) :  OSV OSV OSV OSVOSVOSVOSVOSVOSVOSVOSVOSVOVSOSVO.
AA,CIAO SÅ LÄNGEEEEEE.


[ darling, stand by me ]

Ååh, Death Race<3<3<33< :love: lovar, älskar den. Wooh. Nej men nananana.
Jag är typ .... Trött, men kan inte sova, skitkul, ELLER HUUUR?
Nej men nu ska jag se på Blind dating tror jag den heter? Ne jag vet inte, men ska se på den och sen hoppa i säng med John Blund, han börjar ropa lite smått på mig. Lovar, han älskar mig. :D
Hörs imorgon bitches. Och tänk inte ens tanken på att sno John ifrån mig. :) Okej?
Haha, ciao.


[ A Text that you saved because it made you smile ]

"Hej. Tyckte bara att du skulle veta att du lukar som rutten fisk, du liknar en död råtta och är som en sengångare. Men jag älskar dig mest av allt ändå, puss min älskade vän."

Jag har en ganska fin vän. :) :) :) :) Haha.
Och nuuu är det reklam!


[ godmorgon + death race ]

Haha, vaknade nyss, peeerfekt. För nu börjar Death Race på &an, älskar den filmen. :)
Fast är fortfarande trött, bölebölebööö. Haha. Och tror nästan att jag kommer somna under filmen? Haha. Vem vet. :) Men oom jag gör det (vilken liten unge man känner sig som när man säger sånt.) så hörs vi imorgon. Och om jag lyckas vara astuff och stanna uppe så hörs vi kanske i ett sista inlägg sen. :)
så ciao sålänge.
Lovar, jag är universums fegaste människa, jag är rädd för tilloch med barnfilmer, typ Happy Feets, jag är till och med rädd för Barbie filmer, ni vet den Svansjön, den fågelsnubben skrämmer skiten ur mig. :(
Men ändå älskar jag Death Race, är jag konstig då? :o Haha.


Så jääävla snygg man är då. FAST NEEEE. haha. :(


[ amputerat bort fötterna ]

Stavas det så? 'amputerat'? Jajajajajajajaja. KÄNNS SOM DET IAF. Känner inte mina fötter längre, kuuuul. Ändå gick jag bara från stan och hem, det är ju inte direkt långt..... Skit kul, yeaah, fast ne.

Men hade kul på Roddys iaf. Spelade kort med Hanna, Chrisse&Madde. :) Lite smått efterblivet bara, men lätt värt det. Och min hosta är inte alls lika hemsk längre,, wooh! Fast det betyder skola imorgon.. Kul.... Fast ne.

Asså jag lovar, jag säger/ skriver 'fast ne.' FÖÖÖR mycket. Kul. FAST NE. hihihi :D fan vad dålig jag är ibland. Haha.
Nej nuu ska jag försöka få liv i mina fötter. Låter ju kul... FAST NE...... :D

JAJAJJAJAJAAJ, anyway, ciao. :)


[ moot staan jao ]

Nu ska jag hoppa iväg, eller inte hoppa men jao.. JAG GÅR NU ANYWAY.


Likblek osvososovs, ciao!


[ hurr durr ]

waaaaduuuup?
Asså, man blir ju itne direkt normalare av att vara helt ensam, haha. Nej men om typ en timme eller något så tvingas jag att dra till roddys. Weiio. :( ololollool.
kanske kanske kanske kanske borde stiga upp ur sängen snart? Fast ne. Det kan jag vänta med. :) hehehehehe.

Jaja, nuu ska jag se klart på min film och typ... Gå upp ut sängen sen, så jävla lat jag är ibland. :)
Haha.

CIAAAAAO SÅ LÄNGEEEEEE. ososvosovsovosovosvvosvosvo.



[ host host host ]

Blä, looovar. Jag hatar att hosta, det är nog något av det värsta som finns, speciellt att hosta framför andra. Hatar't. :( Haha. Fan vad mesig jag är ibland. Men ansywaysy osv osv osvosvosvo, hemma idag, inte för att jag försov mig, men jag är ju faktiskt sjuk, så jag ringd pappsen. Så nu ligger man i sängen helt död, skitkul, lovar. fast ne.
Och vi langar lite cp bilder, nej jag ä inte normal. :)


chaaaaa. nananana.


[ mys i sängen John Blund ]

loooovar, mitt förhållande med John börjar bli asseriöst! Vi träffas varje kväll, och har det ooootroligt mysigt! Och han vägrar lämna mig var morgon, han håller fast mig i sängen! Vilken buse han är. :)
Haha, min humor<3<3<3<3<3. fast ne.
Asseriös. Ska fan gifta mig med honom, lovar.



Haha, hittade min giraff i måndags, hihi (a) assöt, EHEHEH. ;)


[ pink sugar ]

nananananana. ooooj vad fin man är när man har duschat. fast ne.
Ville bara visa upp min söta sån, ja precis, sån... Haha. Den är rooosa :love: . Haha. :)

aaaaasfint. fast ne. :)


[ sssstädning ]

Nu ska jag fortsätta städa! Woooh. Ne, det ska fan vara rent tills på fredag! Looooovar. :D
Och idag kör vi på en av mina mysiga one pieces!


Aa... Jag trillade precis när jag tog den sista bilden...... Hahaha.


[ A Quote that makes you smile ]

Just smile and there's nothing that you can't overcome.

Yeahh. Citat från en serie, :) .

Aa, vi kör på en gay bild, oki? :D


[ hoppsansa! ]

För sov miiig, iigeeeen! :angel: EHEHEHEHE.
Nej men inte mitt fel, ju. Liksom glömde sätta igång väckarklockan igår! Fnizz.
NEJ NU SKA JAAAG GÅ TILL SKOLAN, nyvaken osv, känner mig asfin, men w/e :) hihih

Hej cccccccccp.


[ ännu en dejt med John Blund ]

Snart iaf, eller.... Vet inte. Men någon gång ikväll/inatt. Men skriver det nu för att jag ska typ ligga och mysa i min säng nu. Ooorkar inte sitta vid datorn mer. :)

Så, godnatt. :love:


[ A Picture of you smiling ]

HAHAHAHa, glömde lägga in den i inlägget nyss, och orkar inte göra om det, oki?


det ska föreställa ett leende, okej?


[ 30 DAY CHALLENGE OF HAPPINESS ]

Aa, jag ska vara astöntig och göra det! :$$$$$$$$$$$$$$$$

btw, jag tror jag såg Nalle Puh på tvän nyss... Astufft. :)


[ kaka + cp ögon ]

Wooh, assnyggt med en bula i huvudet ju! Haha. Lyckades svimma i duschen, inte så ovanligt, men jao. Nu har man en fin bula.... Känns assnyggt! :D fast ne...
KAAAKAAA , hihi. Fan vad kul det är att få sms, mobilen skriker kaka :love:
Asså, man blir glad av det, kaka.... ååååh kaka! Haha. Nej nu är jag bara cp. :)

fina ögon<3<3<3<3<3<3 fast ne.


[ äckelsnö ]

Seriöst, jag tror att jag hatar snö, lovar! Blivit mulad... Haha. :( Stackars mig, fast ne.
Och nu har man rast, ganska länge. som vanligt... Haha. Och provet gick ju heelt åt helvete. :) Kul att Madde sitter och letar efter ett numer till en hora, hahaha. :D

Nej nu ska jag spela lite på facebook och leka tönt. :)
Och efter skolan ska jag bomba med tuuuusen bilder! Fast ne, men langa massa bilder från mobilen. hihih. Bara för att jag itne har något liv. :D

Oj vad fin bild. :) Haha.


[ vi kan kalla det bildbomb ]

Kollar egenom ALLA bilder som jag hade på mobilen, la över alla på datorn, det är fan miljoner! Och eftersom att jag sa innan att jag skulle lagga upp några så gööör jag det.
Och btw, det är askallt ute, har ingen känsel i fötterna. KUL VAAAAA? Ne.











Ne nu orkar jag inte mer. :)))))) Och nu fattar ni nog att jag itne har något liv? EHEHEHEHEHE. Nej men orkar inte göra något, är sjuuuk. EHEHEHEH igen.



[ it's gonna rain anyway ]

Ojdå, försov mig.... Men egentligen gör det inget.. Tänkte vara "sjuk" idag. Eller tills sista lektionen, prov då ju. Men ne, det fick jag inte. Haha :). Dock tycker jag att det är konstigt att jag försov mig.... Liksom, jag somnade ju tidigt jämfört med vad jag brukar. Jaja w/e nu. ;)
Nej nu ska jag upp och duscha, fixa mig liiite. Sen dra vidare. :)
Juste! Min mobilsladd är tillbaka, kan nu kopla mobilen till datorn igen, wooooh. :love:

Cha, jag är lite sne.


[ heartbeat ]

Nej nu orkar jag inte städa mer, har iaf städat upp hälften av kläderna! (Exakt alla kläder var på golvet..... Och jag har ganska mycket). Och tagit lite små skit också :)

Nu ska Stina se på Simpsons och ligga i sängen, fryser asmycket! Inte alls okej. :) Fast, funderar på att kanske plugga med... Har ju prov imorgon... :O

Aja, Om jag somnar (är trött.... Haha, som vanligt!) så hörs vi imorgon! :)


[ sexig outfit ]

fast ne.
Haha, ska liksom spendera hela resten av min dag med att städa min super stökiga lägenhet! Mammsen och pappsen kanske kommer i helgen och vill inte att den ser ut så här då. haha. :)
Och dom rosa skorna jag har på mig är ju ganska väääääldigt förstora, men mysiga. ;)


Assexigt, jag vet.


[ das school ]

Nuu skitter man i skolan med Jossbajs, ska skriva ett tal till svenskan, woho. Fem minuter! Fast jag slipper läsa upp det i aulan som alla andra ska. Jag ska bara läsa upp det för läraren, hon trror ju att jag inte vågar stå inför alla. :) Hihih.
JAG ÄR TRÖTT. Okej?
Nej nuu slutar vi, fast jaao. Ska nog ut lite, sen hit igen oc fördriva håltimmen.
Rast i ööööver en timme nu, weio.
Hejdå.


[ seventeen ]

Eya, tillbaka i Pungby. Fnizz. Hah, nej men fy fan vad trött man är.. Igår somnade jag typ direkt efter inlägget, var äckligt trött. Sen vaknade jag igen vid typ elva halv tolv tror jag, och låg då och smsade till kvart över tre. Och vaknade vid ett av att min pappa rringde, sen fortsatte jag lata mig i sängen tills typ tre kanske? Då blev det frukost.
Och senare vid fem var det bara att ta bussen hit. :)
Och jag är fortfarande trööööött. Inte alls okej. Fast, ska nog se lite på TV och sen sova antar jag.

Camen la nyss av, så det blir en gammal bild!


[ menlosa ]

Tjollahopptjollahej. Osv osv osv osv. Är nu i Menlösa, och min pappa har redan skaffat nytt internet, ooommmgg! Det funkar tillochmed. Hah. Nej men är jätte trött! Sov kanske tre timmar inatt? Haha. Och sen åka buss aslänge, sen var tåget inställt så min bror fick köra och hämta mig. Hihi :D.
Varit på julmarknad idag, mysigt. Hihi. Och nu ska jag se på film, kommer antagligen somna också, fnizz. ;)

man känner sig assnygg idag ju, not.



[ mooovie night ]

Yses. Nu är man hemma, väntar på att Maddepluttdutt ska komma, så ska vi gå och köpa gooodis :love: . Och sen hem till mig och sen se på fiiilm.
Easy A
Fred the movie
(ja, jag ska se den, IGEN.)
Eller, vet inte om vi ska se båda, hah. Men anyway, kommer bli mys. Sen vet jag inte vad som händer ikväll, kan ju hoppas på att något kul kan hända... :D
Nej, nu ska jag gå och hämta oboy, JA JAG ÄR BEROENDE AV DET :love: oboy :love:
hihi. ;)


[ outfit ]






Nu går jag och möter Madde, hejdå!


[ godmoorgon ]

"är du en kaka
äääär
du en kaaaka"
Deeet blir man väckt med, haha. Nej, men nu är jag vaken! Börjar skolan om två timmar, men drar dit om en timme, weiio. Ne.
Undra vad som händer ikväll, det vet man inte än!
Men imorgon drar jag till Menlösa (till min pappa). Och det betyder att jag INTE har internet. Okej? Så imorgon tror jag inte ens att jag gör ett inlägg, men man vet aldrig. Och på söndag kommer jag hem igen, så då kommer det nog. :)
Nej, nu måste jag leta efter sockar osv.

Haha, nej jag vet inte vad jag gör.
Och ni älskar XXXXXXXXXXXXXL tröjan som inte ens är min.



[ youtube ]

Folk på youtube skrämmer mig, lovar. Asläskiga är dom! Eller, många iaf...........
Liksom, folk lägger upp videor som är så ortoligt, överdrivet pinsama. Visst, jag har också lagt upp pinsama, fast inte på det sättet att jag kommer asså skämas för det. utam mer "AHHAHAHAHAHA, :$" ... Ni fattar. :)
Nej nu ska jag inte gnälla. Hihi.
Fast såna videor är roliga att kolla på.............
W/E. Nu ska jag titta på Fred the movie.



[ oboooy ]

Nuuu är man hemma igen, eller har varit det ett tag, slutade tjugo i två, haha. En timmes lektion, kändes lönt att dra dit. Weiio. Ololololo. Men yeah, ganska värt det, glev HUNDRA gånger gladare. :)
Det gillar vi, okej?

Och nuuu ska jag fortsätta titta på Simpsons och dricka min goda oboy som står här bedvid! :)

Om nom nom nom nom, oboy! :love:




[schhhh ]

Och nu kommer det inlägget där jag skriver normalt, oooomg. Nej men orkar inte sitta och göra det dära cp som jag gör annars. :) Och nu är headern fixad, vad tyck? Asful? Jag veet. Men orkar inte direkt bry sönder mig.
Den är rooosa~ Haha. Så jävla trög jag är ibland. ;)
Jao, nu kan jag blogga "vanligt" med, asså skriva om vad som har/kommer hända... ska till skolan snart (som jag sa i förra inlägget). En enda lektion, weeeeio. Fast ne. Idrott, hatar't. Faast tror vi ska åka skriskor (NEJ JAG KAN INTE STAVA TILL DET EFTERBLIVNA ORDET). Hoppas vi ska det, askul ju. Fast jag trillar bara. Hah. :D
Nej nu får jag nog ta och sluta skriva och gå och fixa småsaker.

En av alla bilder man tog för att få fram en någorlunda bild.
Asså, nej, jag blir aldrig bra på kort, typ.



[ take me away ]

Heyaa!
Man är ju
ganska vaken
nu. Och fick sån
konstig ide, idag ska
jag skriva såhär, istället
för på andra hållet som jag
brukar göra, om ni fattar? Asså
Det brukar ju börja stort och senare
minska. Nu börjar det litet och blir större.
men tro inte att jag kommer skriva ALLA mina
inlägg i bloggen såhär, nejnej. Men just nu gör jag
det. För jag vet att jag inte har något lååångt att säga.
Men nu ska jag fixa headern lite snabbt, sen gå och möta Joss
och dra till skolan, börjat inte förens ett idag, gut. Men jao, pussie! :*

Gamal bild på glad Barbie. Saknar't. :)



[ Dejt med John Blund ]

Skulle ge en förmögenhet för att få en dejt men honom just nu! Är astrött
men kan inte somna. Snackar med folk på msn som är helt
cp. Fast man fattar inte alltid vad dom menar, nu
snackar dom om någon snorkråka, VA?!
Jaja, ska fortsätta prata med
dom & sen sova.
Godnatt då.
Pussie :*

Blond Barbie!



[ jaaao, design osvosv ]

Eeheyy. Kolla, för sörsta gången i mitt liv gör jag en egen design!
Ehehhe, nej men den är inte klar, ska byta ut bilden som är på
headern. Man ser ju ut som ett cp där, men har inga andra
bilder på datorn just nu typ. Bilden är ju typ tagen för ett
år sen, looovar. Hihi. Ne, men är ju inte ens svart hårig
längre, Brunt är det som gäller nu! Fast mellan det
svarta och bruna så var jag ju blond i ett halv år.
Lite awesome, jag vet. Fast ne. Snart ska jag
nog kolla på film, vet itne helt. Orkar inte
fixa mer på designen ikväll. Humöret
sjunker för snabbt. Som tur är så
har man världens bästa vänner
som får en glad. Ni är guld
värda bruudar. Bara så
ni vet<3. Nej, nu ska
jag logga ut ifrån
aallt och lägga
mig i soffan.
pussie.



[ back in pink ]

Är tillbaka! Fixar designen och allt skit. Och har raderat alla gamla inlägg,
så ny blir allt nytt, nytt, nytt! Ni kan nog säkert redan gissa hur
designen kommer se ut, eller? Rooosa! Såklart, hihi.
Men denna gången tänker jag inte lova att jag
kommer blogga dagligen, jag lovar alltid
det men håller aldrig det. Så nej,
denna gången lovar jag
inget! Nu ska jag
göra klart min
design!
puss.

Och ni får överleva utan bild just nu, ska fixa alla för bilder kommer upp!





»Om mig&bloggen: Heter Stina Gunnarsson & är 17 år. Lever i Ljungby i min egna lägenhet, går Medieprogrammet på Sunnerbo. Älskar chokladpuffar&coca-cola cherry, det är asgott. Hatar den svarta geten i My litte pony&lakris. Bloggen handlar om mig och mitt totalt meningslösa liv, låter ju ganska intressant.