PÅ FLYGPLATSEN

dsc01523 (MMS)

PÅ FLYGPLATSEN




MOT GRAN CANARIA

Nu åker vi strax, ses om en vecka (om jag inte mobilbloggar från flygplatsen)!

HEJDÅÅÅ, och Madde visar upp mina fina solglasögon som inte får följa med!

FINT ATT MADDE HAR DUBBELT SÅ STOR VÄSKA, men jag har ändå lika mycket som henne!




BLONDIE

Nästan färdig med att packa, bara det i tvätten och dom nya kläderna som ska in i väskan! Weio, börjar bli lite nervös, har ju inte flygit innan som sagt, haha. Men ååh vad jag längtar!
The new shit!
(orkade inte ta bättre bilder eller redigera eller något, även om jag nästan är klar så är jag stressad!)


Så avslutar vi detta inlägget med en blond Stina.
Fan, på bilderna ser det orange ut.
(uppsatt hår)



SJU & EN HALV TIMME KVAR

tills vi åker! Yeeey!
Haha, shoppat mer idag, gud vilken slösare jag varit idag! Ska färga håret nu, med lite tur så visar jag vad jag köpt sen. Men är ganska stressad, ska lägga in ny musik på både mobilen och MP3n, ladda kameran, packa (inget ligger i väskan än, iiih). Och testa alla kläder för att se vilket som ska med! Gud, hur ska jag hinna det på sju timmar? Hahah. Nej nu startar jag, ska försöka blogga mer senare, men LOVAR att ge ett äkta hejdå sen, det blir ju blogg pause i en vecka, haha.
En av dom rosa bh'arna jag köpte igår,om man ens kan räkna det som en bh. Haha.
IRL lyser den ännu mer, mums!




BY CHRISLYNE


lisaplace.devote.se
Gjord av Chrissekakan~




WEEIO

Tjoflöjt. Haha. Nej.
Är i skolan, varit det sen kvart över åtta dock, men ja. Nu ska man ha fotografisk bild, helt okej. MEN MADDE ÄR EN JÄVLA NISSE SOM INTE KOMMER. Just so you know. Viktig info för alla.
Idag ska jag packa klart till 100%, iiiiiih. Om 24 timmar är jag iväääg! Så överdriver glad för tillfället!

Bilden som var med på digitalt skapande utsälningen.




ROSA + PACKA

Yes, hemma nu. Varit i Växjö som sagt (efter skolan). Köpte ny bikini, shockrosa! Två nya bh'ar, shockrosa! Haha. Allt jag köpte var rosa, ska packa klart idag, imorgon två på natten åker vi, yesyesyesyes!! Längtar jag? JAAAA. Haha, men jag har ju aldrig var it utomlands, eller jo, Polen, Tyskland, Norge&Danmark, men ingat av det räknas. Norge, jag är norsk. Danmark, danskar.... Enda jag behöver säga! Polen, men 9an, sög så hårt att det inte ens får räknas. Tyskland, några timmar för att köpa alkohol. Haha.
Så detta blir min första riktiga utomlands resa.
Men nu ska jag gå till hemköp. Visar kanske vad jag köpt sen!


MORE THEN ALIVE


Ihihihi <3



WAKE UP

Okej, vet att jag sa att jag skulle blogga bra idag, men glömde att jag åker till Växjö efter skolan, shoppa lite små saker och växla pengarna. Så det sket sig.
Men vilket falll som helst, jag är vaken och ska nu klä på mig osv. Slänga upp håret i en tofs.  Borsta tänderna. Dö lite smått. Det vanliga.
Haha, nej men lovet är nuuuu slut, börjar med samhälle som vanliigt och sen rörligbild, inte så hemskt. Men nu ska jag leta efter kläder!



JUDAS


Faktiskt helt okej låt, är inget fan av Lady Gaga, men ändå.
Nu ska jag se på film och sova~



ASGRYM STINA

Bloggat som fan hela veckan, fast ne. nej men var ju i Norge, är hemma nu, i lägenheten. Kom hit innan idag men när jag kom hem så kom min syster och hennes lilla Tobias (Madde kom typ fem minuter innan henne). Så fick vi lite saker, jippi! Och sen drog Emma&Tobias, så jag&Madde tittade på film och åt glass. Eller film och film... Hannah Montana sesong (stavas det så?) fyra. Haha, så mesigt att det är kul. Och inte för att vara nördig, men ja jag tycker att Hannah Montana är kul, så dålig humor.
Men nu har Madde med dratt så ska packa till Gran Canaria nu, åker på tisdag natt! Ihihihi. Så då kommer jag inte blogga på en hel vecka, men ska försöka blogga extra bra imorgon och på tisdag! Även lite mer idag. Okej?
Hoppas bara att man inte förlorar alla besökare nu ;)
cha, jag är upp&ner.





»Om mig&bloggen: Heter Stina Gunnarsson & är 17 år. Lever i Ljungby i min egna lägenhet, går Medieprogrammet på Sunnerbo. Älskar chokladpuffar&coca-cola cherry, det är asgott. Hatar den svarta geten i My litte pony&lakris. Bloggen handlar om mig och mitt totalt meningslösa liv, låter ju ganska intressant.