* I CAN'T DO IT SO I'LL DO IT

Aa. Cha. Jag börjar bli trött. Kul. Borde nästan äta... Har inte ätit på tolv timmar. DÅLIGT STINA, DÅLIGT. Asså, haha. Cp. Skrev Såligt först. Det lät lite kul. Aa.
Nej men borde nästan äta. Aa. Och lyssnar fortfarande på Alice in Videoland<3<3<3. Åh. Fattar inte varför jag slutade lyssna på dom innan. Hm. Mystiskt? Ne. Fast vi kan ju låtsas. Aa. Och min fot sover, fan. Kommer man snart börja lipa. Aa. Klarar inte av när den vaknar. Cp. Varför ska kroppen somna? Cp. Aa. Nej men ÅÅÅÅÅH nu börjar det göra ont.
/crybaby
Typ. Fast ne. Orka gråta. Ne.
Men aa. Nu ska jag höja volymen lite och kanske äta... Kanske städa... Kanske vara lat och ligga i soffan... Kanske bara allmänt glo... FAN VET JAG? Nej men aa. Nu blev How I Met You Mother klar<3<3<33<3<33< ohohoho.
Bäst. Aa.
Nej men ciao.

Cha.


* A MILLION THOUGHTS AND THEY'RE ALL ABOUT YOU

Alice in Videoland <3<3<3<3 ohohoh.
Deras nya album är mums, fnizz. Aa. Asbra. Yeah, Sitter och lyssnar på det och typ viftar på öronen. Tufft.


Asbra.


* SHOW ME WHAT YOU GOT

Aa. Vaknade vid typ tolv, lyckat. Och sen stack jag och åt med Madde&David. Och sen drog jag och Madde hem till mig. Aa. Och kollade på film. Nästan fyra. Asså.. Aa. Vi är asnormola. Och ikväll blir det tydligen att dricka, ledig imorgon. Halvt tvingad till det, typ. Aa. Fast orkar inte dricka mycket, kanske pytte lite. Aa. Och nu stack Madde typ. Hon ska hem och duscha. Och jag ska med duscha. Aa. Och sen typ fixa mig lite. Aa. Och sånt skit. Aa. Bröt nästan en nagel innan, inte okej. Men aa. Nej nu skaa jag duscha, aa. Så vi hörs kanske senare. Aa.
Ciao.

Gamla bilder är ju asfint. Verkligen.


* GODNATT

Aa. Kom hem nyss. Vid typ elva tror jag så kom Madde&David och bara "McDonalds!" fast aa. Jag åt inte men följde med. Sen tittade vi på två filmer så HEJ CP TRÖTT STINA.
Nej ska sova nu, ska ju snart upp. Jippii....
GODNATT&CIAO.


* GLITTER

Från&med nu så hatar jag glitter. Akej? Nej men allvarliiiiigt. Asså försökt städa nu, och vad jag än gör så får jag glitter i ögonen HELA tiden. Gör asont. Började lipa lite smått innan. KUL. Ne. Och nu orkar jag inte mer. Fortsätter sen. Blä.
Nej nu ska jag därför titta på något asmeningslösa och slösa bort min tid. Aa. Och mitt öga svider. Kul. Verkligen.
Ciao.


* I CAN'T

Aa. Spelat nu. Det typ... Var aslätt. Verkligen ASLÄTT. Det sög lite. Annars asgulligt. Typ. Fast läskigt. Min ponny (som jag dukigt nog döpte till Ponny) ville inte gå över en bro, asläskigt tyckte den. Och en annan ponny bara "Vill du leka hos mig? Har har svanssaker". ASSÅ VA?! Cp. Men aa. Jag har inget liv ibland. Aa.
Och jag borde helt seriöst städa. Men jag vågar inte ens titta på mitt folv typ. Urk. Glitter över fucking allt. Dö. Dö glitter. Urk. Aa.
Nej men måste nog, aa. Ska. Aa. Så nu häjer vi musiken lite och städar. Urk. Men aa.
Ciao.

Asfint. Verkligen.


* MY LITTLE PONY

Aa. Jag är hemma nu. Yeah. Eller har varit det ett tag, men orkade itne ta upp datorn, fnizz. Aa. Och det aaaaaaskalasiga som är typ bäst just nu (förutom att min dator är normal) MITT MY LITTLE PONY SPEL FUNKAR NU<3<3<3<3<3<3<3 Har inte testat det än, men det funkar, min bror kollade det när jag tittade på TV. Så aa. Nu ska jag spela My little pony och hoppas på att det är helt awesome. Yeah. Måste det vara, det är ju liksom my little pony. <3<3<3<3



* AA CHA nej men aa. är påväg hem typ. el...

dsc01415 (MMS)

* AA CHA nej men aa. är påväg hem typ. eller jag är ju det. aa. och nu är min dator helt fixad, askalas<3<3 yeah. och Tobias snarkar. ashögt. aa. och jag tror att min rygg sover... asså va? kan den det? det är lite skumt. aa. nej men det är ju inte långt hem nu såg jag! kalas det ju. yeah. och när jag kommer hem ska jag visa något som är mer än askalas. lovar, bäst. Sixten gnäller asmycket nu. och Dalton ligger helt död typ. undra om han är det.... fast ne, petade på honom, han lever. tufft. aa. jätte. verkligen. aa. nej men nu är det nära hem så aa. hörs när jag är hemma. aa precis. ciao!




* LAGOM ÄR FÖR LITE

Aa. Nu är det en timme kvar. Typ. Och jag får ryck på allt glitter och allt. Hinner inte städa nu, men lovar, flippar totallt på det. Glitter i mobilen, garderoben, sängen, soffan, skorna, datorn, köket&typ allt. Äckligt. Och popcorn i heeeela köket. Cp. Skönt att komma till ett helt rent rum i Menlösa iaf. Wooh. Verkligen. Nej. Cajpaj.
Och nu bröt jag en nagel.
fml.

Nej nu ska jag slänga ner lite kläder i väskan och sen se vidare på Whip It. Aa.
Så ciao, hörs nog imorgon. Aa.

fnizz fnizz. Onepiece<3.


* I'M LOOKIN' AT AN ANGEL

Aa. Cha. Ja är vaken. Och lägenheten ser ut som skit. Aa. KUL. Verkligen. Nej. Och om tre timmar ska jag åka vidare till Menlösa. Så aa. Packa lite. Utan att få med allt glitter. Aa.
Bloggar inte i Menlösa mest troligen. Ska ju fira Henrik&Erika. Så aa. Och vet inte när jag kommer hem igen. Men aa. Så vet inte när jag bloggar nästa gång osvosvosovsovosovosv.
Så ciaao.

Aa. Asfint. Veeeeeerkligen.


* CAN WE CUT

Cha. Aa. GIRL I GOT A QUESTION. Can we cut? fnizz. Hej. Aa. Paaaaardyyy. Nästan. Madde och Bella sminkar sig. Fnizz. Och jag... Sitter här. Aa. Snart börjar men dricka. Aa. Och sen kommer folk, typ. Aa. Och nu bytte jag låt. Och det blev reklam. KUL. Skit kul. Verkligen. Lovar. Fast det var reklam för I'm a volcano. Eller hur man stavar. Aa. Asbra lt. Fast nu blev det hey baby. Så... HEJ SPÄDBARN. Aa.
Nej men jag smälde en ballong, lite läskligt. Faktiskt. Inte okej. Nej. Och jag har olikar inneskor på mig, fint. Verkligen. Aa. Nej men aa. Och nuuuu ska jag... Blanda lite tror jag, fnizz. Helt okej! Yeah.
Bloggar inte mer ikväll (vad jag planerar iaf.) så vi hörs imorgon, oki?!?!?!!?!? Aa.
Ciao.

Fin alkolist bild på mig och Carola. Asfin. Lovar. Aa.


* SUN IS UP

Cha igan och igen och igen och igen, osvosvosvoosvosv..
Hej, jag heter Stina och hoppar på stolar.
Känner mig ganska cool. Städar samtidigt som jag hoppar på stolar och allt. Tror nog att mitt golv är lite lava ändå.... Mystiskt! :)
NEEEJ NU FICK JAG SMS. Måste hoppa på stolar för att komma dit. Städa vidare också. Och snaart kommer Madde. Så aa. NEJ NU FICK JAG ETT TILL. Ciao.



* BA BA BA

Aa. Hemma nuuu~ Awsum. Eller? Lite. BARA LITE. Oj caps. Orkar inte ändra det. Eheheh. Aa. Nu ska jag äta lite och seeeen ligga på govlet och rulla runt. Eller kanske hoppa lite på alla möbler och leka att golvet är lava. Vore ju ganska tufft. Eller så kanske jag plockar undan lite. Det lätt vettigare. Men lavagolvet lät roligare. Fast läskigt. Hade väl börjat lipa tillslut över att jag inte kom någonstans. Kul.
Nej men aa. Äta. Sen något. Sen kommer Maddepluttdutt. Aa. Tufft. Jag vet. Men aa, hungrig Stina, fnizz. Inte ätit sen igår, dåligt av mig! Aa. Nej men nu SKAAAA jag äta och sluta skriva meningsfulla saker. Ciao.


Aa. Jag har en fungerande cam igen. Men den blir asmörk. KUL. Och jag har jacka på mig, fnizz.


* TO SCHOOL FOR COOL

Aa. Nu ska jag gå till skolan. Tufft. Möta Madde med. Aa. Tufft. Hejdå typ.

Fint.


*I WAS WAITIN' FOR THIS

Hej. JAg är vaken. Jag vaknade vid nio. Så nu har jag duschat osv. Känner mig duktig. Och om typ 40 minuter går man mot skolan. Fnizz. Aa. MEN JAG ÄR VAKEN. Tufft. Jätte. Verkligen. Aa.
Nej nu ska jag gå och leta upp kläder osv. Aa. Astufft. Ciao.

Aa fnizz. Typ.


*NOTHING PERSONAL

Aa. Cha. Madde kom till mig precis efter förra inlägget typ. Men nördade vi spel osv som vanligt. Sen vid fem drog vi för att typ fira David. Smörgåstårta typ. Aa. Och sen hem till mig, jag och Madde spelade vidare, sen kom David och vi spelade vidare och sen drog vi och käkade för typ en timme sen. Lovar jag spyr snart. Ätigt mer idag än vad jag gjort på hela veckan. Urk.
Men aa. Nu ska jag titta på Mean Girls två och sen sova.
Och imorgon har jag sovmorgon till tio över tolv<3<3<33<<3<3<333<. Kan ju typ inte försova mig då. BRAAAAAA.
Nej men aa. Hörs imorgon typ. Ciao.

HAHAHAHA, ganska så exakt ett år sen.

Och detta, EXAKT ett år sen. När vi firade David då. Aa. Haha. Ändrats mycket? Nejdå.


* DET KALLAS PATETISKT

Aa. Hemma. Dåligt humör, som vanligt typ. Men aa. Ska äta chokladpuffar och göra något onödigt. Och iväg vid fem. Försöka få upp humöret innan det. Aa. Det är fortfarande ballonger överallt. Gulligt. Verkligen.
Och hej jag vill fortfarande kasta datorn i väggen. Kan inte titta på Lejonkungen två. </3 Cp. Men aa. Ska hämta mina chokladpuffar nu. Asviktiga. Aa. Och sen något. Aa. HEJ JAG ANVÄNDER FÖR MYCKET AA. Och aa ciao.

Hej jag har en tiger. Han kommer äta upp dig.


* VOFFELI VOFF VOFF

ASNÖDVÄNDIGT INLÄGG, LOOOOVAR.
Hej jag är lite kär i Emma's vovve.
 
Och nu slutar min lektion, har nog ingen dator förens jag kommer hem sen. Aa.



* MADDE PÅ ETT FAT

Aa. Snart prov. Glömde det, igen. Duktigt Stina, duktigt. Verkligen. Lovar. Asduktigt.
Och nu orkar jag inte leka efterbliven med photoshop längre. Typ HEJ JAG VILL HEM.
Mitt öga svider. Maddepluttdutt suger. DIN JÄVLEN DU SKULLE JU KOMMA IDAG :@@@@@@ Ska fan äta upp dig, lovar. En vacker dag (för dig kanske den inte är lika vacker.) ska jag steka dig, lovar! Oh vad trevlig jag är. Verkligen.
Och cha jag har inget liv atm. Så aa.


Så fin är jag en lördags kväll när ingen ser. Lovar, asfin.


* IT'S A MIRACLE

Aa. Jag är vaken. Aa. JAg är i skolan. Woho. Ett mirakel, lovar.
Har fotografisk bild. Verkligen kul. Verkligen. Aa. Eller nej.
Och jag har fortfarande lika kul med att kolla på gamla bilder.




Aa. Nu orkar jag inte lägga in mer. Men aa. fnizz.


* EASY LIKE A CAKE

Aa. Vi kan ju börja med, GRATTIS TILL HENRIK ÄCKEL FIR, LINNEA&DAVID. Alla tre får ha det bra. Aa. Typ. Något sånt. Precis.
Och min lägenhet är FYLLD av ballonger&serpentiner. Asfint. Fnizz. Och ätit tårta har man med. Aa. David (Maddepluttdutts boooy) skulle komma efter tolv, så jag och Madde var asduktiga. Aa.
Och nu orkar jag itne skriva mer, äckligt trött. Allt blir typ ABFBAFIANFKAQWRFWKEGW så just nu. Och mitt öga gör asont. Men inget annat gör ont nu. MEN ÖGAT GÖR AAAAAAAAAAAAASONT.
Aa. Nu väntar John Blund i sängen på mig. Ciao.


* NOT ANOTHER

Aa. TJENARE FAN OSVOSOVOSVOSOVSOVO. Nej cp. Om någon undrar så tappade jag hårfönen på foten. Och det gjorde ont. Aa. Och så har jag klämt foten i dörren.
Typ HEJ JAG ÄR INTE ALLS KLANTIG.
Och Maddepluttdutt osvosovos kommer om ett tag, då blir det typ HEJ VI ÄR TVÅ EFTERBLIVNA NÖRDAR. Aa.
Askul. Lovar.
Och nu fick jag nog sms. Så ska gå till mobilen, som är i köket.
Ciao.

Hej. Jag har bara gamla bilder på datorn. Jag vet att ni älskar det. I smyg.


* SNART ÄR DET JAG SOM ÄR KUNG

Ohohohoh. Lejonkungen<3.
Asså, fick lite ryck nyss, ville se tvåan med, MEN NÄÄÄÄ LJUDET PÅ DEN FUNKAR JU INTE SÅKLART!! Inte okej. Nej. Och jag är astrött. Sov ju i nästan elva timmar. Så, aa. Buhu osv? Ne. Ooooooooooooch nu skaa jag............ DUSCHAAAA~ Ja. Det lät asbra. Och sen ska jag faktiskt otrolig nog........ Nej. Jag kommer inte plugga. Haha. Men aa, något, mest troligen något asonödigt eller så. Men aa. KUL. VERKLIGEN. ASKUL. Ne.
Men aa. HEJ JAG SKRIVER AA ASOFTA. Aa.
Nej men nu ska jag duscha, aa. Så ciao typ.

Fnizz fnizz fnizz. Ne, det är inte jag :@ . Moa. Aa. Precis. Med mitt gamla löshår. Fnizz.


* IT'S LIKE THAT

Nej fyfan. Försov mig, som vanligt. Vaknade nu. JIPPI. SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD. Asså, jag fattar inte hur folk kommer upp på morgonen egentligen. Aa. Men anyway, inte lönt att gå till skolan nu, snopp. Lovar, imorgon SKA jag komma i tid! Ohyeah. Ska somna astidigt idag. Yeah. Och nu upptäckte jag att min nacke har blivit värre... Hahaha. Cp. Kan bara kålla åt vänster. KUL.
Eller.... Vänster är väl <- dit? Och höger -> dit?
Aa. Jag är asgrym. Jag vet.
Men aa. Nej jag ska äta chokladpuffar nu. Och titta på Lejonkungen och somna om.
HURRDURR OSVOSVOSOVOS.

Eller. Får vänta 9 minuter innan jag kan kolla på Lejonkungen, buhu, AJAJAJAJAJ.
Nu ska jag gå och hämta chokladpuffar. Guds gåva till människan! Lovar.
CIAO OSV.

Hej. Denna bilden är två årgammal. Och jag ser tjock ut. Gilla läget.


* JOHN BLUND

Nu drog Madde. Sovdax, yes. GODNATT OSVOSVOSOVSOVOSOV.
Aa.


* EYETOY

Okej, i över fyra timmar har jag och Maddeplutt spelat playstation. Vi dör lite så kul det är. HAHAHAHA. Fast man ser ju asrolig ut, liksom vem vill se sig själv när man spelar? Lovar, vi såg ut som efterblivna ungar. Askul.
Och nu stack Madde för att dra hem och hämta lite saker, fast hon kommer tillbaka.............. OMG. Typ. Nej men vi ska spela mer, haha. Nördar. Nej men aa. Fnizz.
Och nu under tiden hon inte är här ska jag försöka lyckas starta mitt My little pony spel! Hahaha. Cp.

Fast först........ HITTA MINA PLÅSTER.
Aa.


Aa. Gammal bild. Som vanligt då.



* MOBILBLOGG aa. jag och Madde var inne...

dsc01397 (MMS)

* MOBILBLOGG aa. jag och Madde var inne på Maxi och skulle köpa spel till David så såg vi eyetoy och bara "MÅSTE KÖPA" typ. så vi slösade åttahundra kronor.... MEN VÄRT DET. så nu ska vi spela och äta kakor. bloggar ikväll igen. ska vara nörd :) ciao!




* BLOND

Aa. Har fotografiskbild.
Lagt över tvåtusen bilder på datorn, kul. Raderade typ över tusen. VILKET LIV. Fast lite fnizz fnizz att se alla bilder.





NU SLUTAR JAG DENNA LEKTIONEN, CIAO.


* CALLING FOR YOU

Aa. Wadup?!?!?!?!?!1 Nej men. Jag vaknade typ nu. MADDEPLUTTS FEEEEEL. Lovar! Fast lite mitt med. Men nu ska jag superduper snabba mig till skolan, kul.

Och datorn är fortfarande efterbliven, kastar den i väggen, lovar.

Datorn: EEHEHEHEHEHEHHEHHEHEH

fu.
NEJ NU SKA JAG LETA EFTER MIN MOBIL SOM JAG KASTRADE I SOFFAN INNAN. HEJDÅ.

Cha. Svarta ringar under ögonen.




* DATE MED JOHN BLUND

Aa. Nu ska jag ha en date med John Blund. Eller inte än, men snart. Orkar inte skriva mer idag. Typ.
Och lovar, kastar snart datorn iväggen, okej?

NEEEEEEJ, nu ska jag smsa Madde och sen kämpa på som fan med att få igång spotify.
Så, fml och ciao.



* EFTERBLIVA DATOR

Hej.
Jag tror att min dator är efterbliven.
Eller nej. Jag vet det.
Och jag får ryck på den.
Nu ska jag gå och deppa sönder.
Bara för att jag hatar den.

Hejdå.

Datorn:
HIHIHIHIHIHIHIHIHIIH.


Dö dator, dö.


* FML

Datorn sönder typ. KUL. SÅ JÄÄVLA KUL. VERKLIGEN. Ska gå och dö lite nu. Och sedan dö lite mer. Och lite mer. CP DATOR. Den kan öckså dö lite. Eller ganska mycket.
fml.

Nu ska jag nog ringa Emma och sedan gå och dö.
Datorn: Hej. Jag är en dator och är cp.
Jag: Jag vet. Jag hatar dig.
Datorn: Älskar dig med. Men nu ska jag sluta fungera. Hejdå.
Jag: NEEEEEEEEEEJ JAG ÄLSKAR DIG, KOM TILLBAKA!!!!!!!11111111111 /cry
Datorn: Försent. Jag är redan död.
Jag: /cry cry cry /emocut

HEJ NU HATAR JAG MIN DATOR OCH KASTAR SNART DEN I VÄGGEN.
Aa. Juste, bloggar nog därför inte mer ikväll. Okej=!?!?!?!!?!=!?!??!?!1!?1+1+1 svosvosovosvosvoo

HEJ SÅ SER JAG UT JUST NU.




* TEST

dsc01343 (MMS)

test. Aa. testade med mobilen.




* KUNG KRABBA EN KUNG MED GUNG

Fy fan vad jag är awesome. Mitt internet dog innan, och VÄGRADE att starta igen. Men tuff som jag är så fixade jag det! Ändra lite IP adress osvosvosvosovos. Kung Stina. Yeah.
.......................
Okej, jag fick hjälp. Men ändå. JAG KLARADE DET. DET ÄNDA SOM RÄKNAS, OKEJ?!??!!?!?
Och spelade lite Pandaland under tiden, astuff är jag.


Fast jag dog för mycket som vanligt (BLEV TYP SÅ LEDSEN^), så jag gav upp. som vanligt. Och sen dog hela Pandaland, OCH BARA WTF?!?!?!?!?!?!?! Så laddade jag ner det på nytt precis när internet började funka igen, men då stog det att jag inte hade något............ WHAAAT?!??!?!?! Cp.
Så nu har jag inte Pandaland längre</////////////3 Dö dator, dö.
MEN JAG HAT INTERNET IALLAFALL<3<3<33<<33<<33<3<3

Men nu ska jag............................................ DUSCHA. Ja. Det lät perfekt. Yeah.


* MY LITTLE PONY

Nånting händer, just nu
Allting vaknar, just nu

Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst
Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst

I skolan är vi dagen lång
Men sen sjunger vi vår sång

Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst
Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst

Starlight, Sweet-Heart, Melody
Bright-Eyes, Patch och Clover
Bon-Bon bakar underbart
Skynda er, nu är det dags!

Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst
Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst

RÅSA PONI LESEN )'':

Sa ju att jag skulle kolla på My little pony...... :love:

Haha, fan vad jag är glad över att jag bor ensam ibland. Tänk vad folk hade trott om mig annars, fnizz. Nej men aa. Så ofta kollar jag inte på det :@ .

Och jag har fortfarande ont överallt, blir att ta tablett och titta på film gissar jag. Fast inte My little pony. Fnizz.

Aa. Och My little pony har fått en egen kategori, <3<3<3<3<3<3<33<33<33 IHIHIHIHIHII




* ALKOLIST


Nej bara skoja, fnizz. Men hade faktiskt snurrat länge.
Men såååååååhääääääär kul har jag och Maddeplutt innan idrotten, haha. Skoj.
FNIZZ FNIZZ. Ska titta på My little pony nu.


* ALWAYS THE SAME

Shut up and let me go
This hurts, I tell you so
For the last time will kiss my lips
Now shut up and let me go!


Aa. Home från skolan. Tufft. Verkligen. Jag har ont i huvudet, magen, ryggen, hälen och nacken. SÅ HIMLA KUL VERKLIGEN. JÄVLIGT KUL. Ne inte direkt. Och har gått maaaaaaassa idag, eller aa. Gick till skolan, sen till stan, sen hem, sen till stan, sen hem. Och ska tillbaka till skolan. SÅ KUL. Verkligen. Askul.
Och jag såg en person som trillade innan. EHEHEHEHEH. Dog lite av skratt inombords. Lovar, askul. Han kommer cyklandes i 51627893km/h typ och bara POOOOOOOOOOOFF... Hihih. Skitkul. Älskar när folk trillar. SNEL STINA.
Ne. Nu ska jag vara snäll. Synd om honom, verkligen.... NEEE. ihihihihih. Cp.

NEJ MEN NU SKA JAG GÖRA NÅGOT, VAD VET JAG INTE MEN DÖR SÅ ONT JAG HAR ÖVERALLT.
Aa. Ciao typ.



* INTO A WALL&OFF TO SCHOOL

Kul. Verkligen. Nej men mååååsthääää. Aa.
Och jag sprang nyss in i väggen tyckte att det var ganska viktogt att säga. För minm obil ringde och jag borstade tänderna, så springer jag mot mobilen..... OCH DÄR VAR EN VÄGG EMELLAN UPPTÄCKTE JAG. Smart. Gör ont i pannan. HAHAHAHAH. Cp.
Aja, nu går jag , ciao.



* DO YOU FEEL IT

Aa waduup? Ne. Men mår bättre idag, ohyeah. Ohhoohhoho. Och ska snart gå till skolan, KUL. Verkligen. Hade gärna stannat hemme och sovit hela dagen, äckligt trött just nu. Haha. Dåligt. Men ändå, måste ju till skolan, urk. Orkar inte, fnizz. Lalalalalla.
Och idag har man två timmar och tjugo minuters rast. KUL JUUUU. Liksom, jag skippar Samhällen nu på morgonen som börjar om femton minuter, men hoppas över den bara för att jag hosar just nu, orkar inte gå till skolan som en hostande idiot.
Men om en timme går jag, och då har jag rörligbild, den den LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGAAAAAAAAAA rasten, sen bild. Sen är dagen slut. KUL. SKITKUL. VERKLIGEN.  Aa fast ne.
Och nu är hela min häl bort, MASSA MILJONER PLÅSTER, kul. Nej men den är lite små ccccp. Så på med plåster så löser sig allt! Eller? Bäst för den. Och min nacke är fortfarande cp sen i lördags. KUUUUUUUUUUUL.
Nej nu ska jag leta upp kläder, kul. Faktiskt. Jättekul. Fast ne.

Fnizz fnizz. Aa. Blond Stina, fnizz fnizz.


* WHEN YOU DON'T

Varit utan internet heeeeeeeeeeeela dagen. Dog lite. Jättemycket. Fast ne.
Och igår var det mysmys. Även om vissa var lite fittiga. Men slutade bra. Så aa. Och tänkte lägga upp dom fulaste bilderna men min dator har gått och blivit cp. Den vill inte fatta när jag kopplar in något :@ CAJPAJ.

Och nu mår jag apa, började må dåligt typ vid tre idag, och på bussen hem dog jag lite. Så nu mår man cp. Ska lägga mig och dö lite. Hörs kanske senare om jag lever. Aa. Ciao.

Hej asasasasgammal bild.


* WHEN YOU DON'T

Varit utan internet heeeeeeeeeeeela dagen. Dog lite. Jättemycket. Fast ne.
Och igår var det mysmys. Även om vissa var lite fittiga. Men slutade bra. Så aa. Och tänkte lägga upp dom fulaste bilderna men min dator har gått och blivit cp. Den vill inte fatta när jag kopplar in något :@ CAJPAJ.

Och nu mår jag apa, började må dåligt typ vid tre idag, och på bussen hem dog jag lite. Så nu mår man cp. Ska lägga mig och dö lite. Hörs kanske senare om jag lever. Aa. Ciao.

Hej asasasasgammal bild.


* VAD GÖR VI NU KÖR VI

Off to Carola. Och senare vidare till Emma.

Kommer nog inte blogga mer ikväll. Så vi hörs imorgon.


HAHAHAHAHAHAH. Stina und Emma.



* DÖDLIGT SJUK

Lovar, jag är det. Har kollat på skidskytte. Helt frivilligt. Och ajg fattade allt. OCh jag satt fastklistrad. Hjälp. Både jag och min pappa satt och typ "KOM IGEN NU SVERIGE. TRILLA RYSSLAND, TRILLA. SKJUT DÅLIGT NU DÅ!!! SHIT VAD BRA HON SKÖT. KOM IGEN DÅ SVERIGE!!!!!!!!!!".
Fatta jag är lite förvånad själv. Hatar sport, lovar. Och speciellt allt som har med skidor att göra. Men aa.
Nej nu ska jag duscha osv.


* PAINT SKILLZZZzzzzZZzZz

Aa. Min pappa kom hem för typ en timme sen. Börjar fixa mat och så. Och sen när vi ska äta så tar han sin talrik och ställer sig i dörren för att se på TV. HAHAHAHA. Asså, det är ju skidskytte på TV'n. Men ändå, det var ganska kul. Han bara "Det är okej va?" och så var han helt inne i TV'n. Fnizz. Fast jag satt och glodde sönder Wille&Jonte. Lovar, man kan kolla på dom hur länge som helst utan att tröttna. Alltid lika kul. Aa. Asså båda är hundar. Och helt hyper. Askul. Lovar.
Och jag försökte rita lite i paint, fyfan vad grym jag är.

Erkänn asfint!



* FÖRKLARNINGEN TILL RÖRLIGBILD

Aa. I torsdags på öppethus så skulle jag förklara vad rörligbild var.
Bästa förklarningen, lovar.


Hej jag ser tjock ut. Men det är okej.


* ILLEBILLE

And I'm up. Fatta skönt att sova! Fast vaknade vid fyra och somnade inte förens fem, men ändå. Ååh! Nu äär jag aspigg och glad. Precis som det ska vara. Fnizz.
Och idag ska jag vara Illebille vakt :love: Världens trögaste hund. SO GOLLI. Ne, men leka med honom, och krama, lite..... Han är mjuk......... Och hårig........... Och detta låter så fel........ Fnizz.
Och ikväll blir det tjejkväll hon Emma. Awsum. Träffa Våxtorpare, ohohho. Trevlig trevligt.
Och ska städa idag med.... Men det går assnabbt, bara slänga allt i väskan, typ. Och lite under sängen. Fint, verkligen. Fast ne. Men vi kan låtsas.

Aa. Inte nyaste bilden, men har samma tröja och onepiece på mig just nu, tufft. Fast mitt hår står åt alla håll nu med.


* JAG VILL ATT VERKLIGHETEN BRÄNNS

Och det gör den. Brände mig nyss. Dumma eld. Aa. Skulle fylla på pannan. Det gick ju bra. Precis. Aj. Aj. Aj. Aj. Aa, ni fattar nog.
Och nu ska jag se på film och sova. Astrött. Dör. Ganska mycket.
Godnatt.

Bella und Stina.


* I'M NOT A FOOL FOR YOU

Lovar, är äckligt beroende! Lyssnat på den 24/7 i en hel vecka. KUL JU. Nej, men konstigt nog så har jag inte tröttnat på den. Än.
Den äkta versionen finns inte på youtube</3.
Spotify<3. Wooh.
Voe - Don't talk to me.

Och hej jag får cp ryck på internet här.
Nej jag ger upp. Om inte internetet blir bättre så är jag helt off. Överallt.
Men aa, CIAAAO.

Och btw, cppppp youtube med. IGHAWGHWEGWHEGEW, ryck. : )



* BACK IN PINK

Ny och fin design! :love: ohohoh, Rooosa! Aa.
Nej men fett nöjd, yeaah Och jag ska börja blogga igen, yeaah. Minns inte ens varför jag var så emo förra veckan, men nu är jaag asglad igen! Wooh. Hihi.
Och vad har hänt under veckan? IIINGET, typ iaf. Askul? Verkligen! Fast egentligen inte.
Nej men inget vettigt som hänt iaf. Och idag åkte jag till Menlösa, träffa lilla pappsen och folk imorgon. Hohoh. :love:
Och idag fyller dessutom Erika år, GRATTIS RUMPNISSE.

OH, NEJ VÄNTA. JAg kom på något asviktigt som har hänt!!
Jay Smith var i Ljungby förra torsdagen, och ÅÅÅH SÅ JÄVLA SNYGG HAN ÄÄÄR. Dog ganska hårt när jag såg honom. Liksom kom gåendes med Joss mot Swebank och helt plössligt står Jay Fucking assnygg Smith framför oss, chockad? SOM FAN, vi lät typ "iiiiiiiiiiiiiih jay iiiiiiiiiiiiiiiih smith ååååååååååååh" . Ganska efterblivet, men ändå.
Och sen lite blablablablablablablalblablal.
Asintressant.
Och hittade nyss en tia i min kudde, blir ju lite rik av att ligga i sängen och frysa! Woooh.
Nej nu ska jag gå och äta lite, har inte ätigt sen igår.... Fy Stina.
Ciao.

Kör på blond Stina und Carola.



* ALLT RASAR TILL SLUT

fml säger jag bara.

Är inte på humör för att blogga längre. Skriver kanske imorgon, kanske om tre dagar, kanske om en vecka, kanske slutar helt , vet inte helt.
Så ciao.


* THE RAMEN GIRL

Aa, min pause blev nog mycket längre än vad den skulle. Fnizz. Duktigt, verkligen. Nej men har faktiskt varit duktig ju. :C
Men kollade på the ramen girl innan, asbra. fast fattade inte slutet.... Hm...nej men askonstigt slut, lovar.

Och jag har upptäckt att man inte kan säga N utan att röra tungan vid gomen (heter det ens gomen, det där uppe i munen...), och man kan inte säga M utan att stänga munen, asså stängd. Inte bara tänderna ihop, AAAAALLT. Aa ni fattar nog.
Satt i över fem minuter och försökte det, kände mig lite retard efter det..... HHHMMM.
Och sen försökte jag slicka mig på armbågen jätte länge, fan vad jag hatar allt som är omöjligt, lovar. Blö. Nej men en dag ska jag klara det! haha.
Neeeej, nu ska jag... Städa eller se på film? Se på film eller städa?
Ne jag gör något annat. Aa. Men bloggar kanske inte mer ikväll/natt osvosovsovosv. MEN CIAO, aa.


* STARRY EYED


So we burst into colors, colors and carousels,
Fall head first like paper planes in playground games
Next thing we're touching
You look at me it's like you hit me with lightning


Nu är hallen heeelt klar, känner mig så sjukt grym. Eller nej, inte direkt. Men vi kan ju låtsas att jag är det.
Och nu dunkar Starry eyed - Ellie Goulding i högtalana, asnice. Så nu ska man väl ta en liten pause från städningen, börjar bli trött, haha. Nej men kör på ett tag till, sen pause med film eller något. Asnice.
Och imorgon bitti kommen Jossbajs, fnizz.
Asså, lovet är redan slut,AAAAAAH, inte okej, okej? Haha. nej men kul men ändå inte. Fast nästa helg längtar vi till, yees! (:

Nej nu ropar mitt stökiga bord på mig. Får väl städa där med innan min lilla pause. Fnizz.


* GRODOR

Haha, lovar, hela min familj tror att jag älskar grodor, har typ tuuuuuusen grodor i lägenheten, och tusen betyder typ fyra vad jag ser just nu, men hos min pappa har jag typ maaaassa grodnallar osvosvosovosvosovoosvosv.

Grodor är annars fett läskiga, dom hoppar och är slemmiga. Urk. Nej men äkta grodor är nog det äckligaste som finns, vad jag kommer på nu, eller clowner är läskigare, och dockor. Men ändå.
Fast såna låtsas grodor är ju söta.. Men ändå.
Såg fler grodor nu. Kom på att jag fick såna inne skor med grodor på av Freja (min pappas typ särbo.) för typ några år sen. Haha, söta.

Nej men nuu är ju köket helt rent, även golvet. Och fönstret vid köket med, så nu har jag nästan städat klart hallen och börjar smått på bordet osvosovsovosovosv. ASTRÅKIGT. Men aa. Måste ju. ):

Haha, söööt ;) . Fast..... Lite läskig.


* THE WORLDS GREATEST

Aa. Igår åkte jag hit, till Ljungby asså. Tog typ hela dagen, nästan. gick upp typ halv åtta, och kom till Ljungby vid..... sju. Aa. Täg alltså aaaaslång tid, kul. Verkligen.

Och sen på kvällen orkade jag inte blogga, FNIZZ.
Städade typ halva natten, typ. Så mitt kök är rent och fint nu, så ska nog fortsätta idag. Jaaaa, jag städar aaassegt.

Och antagligen handla mat.... Har hört att mat är viktigt. Aa.




[ cha jag är tydligen en kille ]

Enligt min mormor. fick killparfym</3. Vad fan ska jag göra med den?
Och sen fick jag två assöta grodor, en som håller för ögonen och en som håller för öronen, asså såna prydnader typ. Pch sen fick jag nagellack. Och... Pengar. Och... Minns inte, asbra minne, lovar.

Och imorgon ska man tillbaka till Ljungby<3. Wooh. Längta längta längta, lovar. Min underbara fina stökiga lägenhet! Det gillar vi... hmm..

Och jag borde packa, orkar inte. Moa sitter och spelar gitarr på mitt rum... HHHMMMM. Asfint. Fast hon är ju assöt när hon gör det, haha.
Occcccch. Jag vet inte. Men jag har ont. Lovar, jag har en stor fet handflata på mitt ben. Asstort och rött, GÖR ONT, okej?
Tyck synd om mig.


Aa, hej bild som redan varit här, hihihihihihiihihhiih.


[ portad från badrummet ]

ASKUL JUUUUUUU. Nej men blev utkastad där ifrån. Kul. Fnizz.
Nej men aa. Nu är Moa&Emil här. Aa, och Anna. Och snart kommer resten av miljonerna, KUL.



Haha, har fortfarande inget liv, KUL. Nej nu vill Moa ta mina skor, ska rädda dom.


[ it's christmas ]

Yeah. Idag är det jul för mig, ololololo. Julklappar och allt. (Fick ju bara två julklappar på julafton</3). 
Firar alltid jul två gånger, en gång med min pappa och en gång med min mamma. Och att fira med mamsen är bäst. EHEHHEH.
Och Erika är dum. Jag ska få något som är lika litet som min tumme............. M-o-r-r, fnizz.

Nej nu måste jag städa mitt rum, kommer komma tusen och miljoner hit om typ..... två till tre timmar... FAN JAG HAR JU INTE GJORT NÅGOT ÄN... Nyss hade jag fem timmar på mig</3. Buhu.

Aja, hörs kanske senare, ciao.


[ guld i att prata ]

Det har min mormor. Lovar. Hennes mun är aldrig stängd, och den bara BLA BLA BLA BLA osv osv osv. Och nu när hon har flyttat så pratar hon ännu mer, vi var där i ca en timme, och under den tiden pratade hon mer än vad jag gör på typ .... 4 timmar! Typ. Fast inte helt, men nästan. Aa.

Och jag hittar inte min datorsladd, så inga bilder än. Tänk om jag glömde den på båten?! AAAAAAH!!!111oneoenenooen!!111
Aa.

Och jag blev asdepp idag, lovar. Hittade ett spel till playstation som jag letat efter i typ ett helv år, klart att jag inte hade pengar med mig då.</3 Jag dog lite inombords. Inte okej någonstanns.

Och jag har nytt virusprogram, tycker det var lite kul, jag fattar inget. :)

NEJ NU SKA JAG LEKA SOCIAL. CIAO.

Hej asglad som vanligt, jag dör så trött jag är.


[ tillbaka i Norge ]

Yeaah. Tillbaka från finis båtis. Aa. Lovar, båten var SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄR stor, fast större.
Bilder kommer sen, när jag inte är lika trött.
första man får göra när man hoppat ut ur bilen var att börja skotta, kom inte ens in med billen, så nu har vi skottat i över en timme tror jag? Och vi var ändå fem stycken, KUL.
Nej men nu ska jag läägga mig på soffan och slöa ett tag, ciao.

asglad, lovar.


[ color line - fantasy ]

Så, nu kör vi! Är lite sådär små glad, få göra något kul på lovet, äntligen! Och allt är packat nu, endast datorn kvar, aa... Jag är asnörd och tar med den, haha. Nej men måste göra något på vägen till Oslo, så det blir film film&film. Typ. Och sen så ville min bror låna den på kvällarna för att se film (kostar röv att se på TV där, haha.).
Och nu är Jay's skiva utbränd, nu blir Erika glader kan man tro. Hah.
Nej men nu måste jag packa ner allt, ciao!


juuuuste, vet inte om det finns internet på båten, men även om det finns
det så tänker jag inte garentera att jag bloggar. Åker ju liksom inte med
jumbobåt för att sitta vid datorn, hah.
Men om inget annat så är jag tillbaka på Torsdag kväll tror jag, ciao igen.



[ norge - tyskland ]

Aayeah. Det blir Tyskland imorgon. Åka med Fantasy, mihihihi. Askalas, badsaker osv. Askul. Hoppas jag iaf. Aa. Så nu ska jag packa, och sen se på film och sen sova, ska upp tidigt. :)
Att åka med den båten tar typ över ett dygn, minns inte helt men man får ju typ eget rum där och allt, asnice.

Och idag har man varit hos Ole&Jannike. Asnice. Spelade något sån kontigt spel.... Askonstigt, MEN JAG VANN. Såååå tuff är jag! Awesome, jag vet!

Aa, camen är sönder igen, hihihihihihihi.


[ nyårsbilderosv ]

Aa, precis. Bara för att liksom.

ne nu är jag en lat jävel och orkar inte lägga upp fler, internetet är ju assegt. :(


[ nnnnorge ]

Och nu, sitter man i soffan i Norge och bitchblickar Erika och Henrik. Lovar, dom är mer störda än vad jag är. Och min fot sover, kul. Verkligen. Lovar.
fnizz.

Nej men aa, kanske blir Tyskland på tisdag, men mammsens båt, eller inte hennes, men den hon jobbar på, jao. Fast inte sääkert men ändå!
Och imorgon blir det att dra till Farmanstedet. KUL ATT INGEN AV OSS HAR NORSKA PENGAR, känns lyckat ju.
Och nu ska jag se på den astråkiga filmen på TVn som dom andra ser på, låter aaaaskul, lovar.

bild iffrån nyår, aaa.


[ tvåtusenelva ]

Aa. Jag har inte haft något internet. Inte direkt mitt fel, men ändå. Det är ett nytt år nu. Känns inte som det. Det är precis som vanligt, om inte snäppet sämre, askul ju. Verkligen.
Imorgon åker jag till Norge. Så då vet jag inte hur det blir med internet osv. Och det kanske blir att man åker till Tyskland med. Kanske. Men ändå. Bort från Sverige blir trevligt, mycket.

Och alla mina kläder, skor, smink, ALLT typ är henna hos Carola. Kul. Enda skorna jag har nu är klackarna jag hade igår. Lyckat. Verkligen. fml. Och jag var typ nykter igår, grattis Stina.
Och jag fick ett armband igår, fnizz. Och bröt typ tre naglar, kul.
Nej men bajs. Inte time of my life.
HEJ JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG SÅ ATT DET INTE FINNS, VISST LÅTER DET KUL?

Nej nu ska jag gå och dricka vatten och sen se på film.




»Om mig&bloggen: Heter Stina Gunnarsson & är 17 år. Lever i Ljungby i min egna lägenhet, går Medieprogrammet på Sunnerbo. Älskar chokladpuffar&coca-cola cherry, det är asgott. Hatar den svarta geten i My litte pony&lakris. Bloggen handlar om mig och mitt totalt meningslösa liv, låter ju ganska intressant.